0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
از برنامه smplayer یا xine-ui استفاده کنید و ببینید که میتونید VCD ها رو باز کنید یا نه.
فقط با VCD مشکل داره یا کلاً هیچ CD رو باز نمی کنه ؟
سلام یکدفعه اینطوری شد یا نه ؟فقط با همون سی دی اونطوری یا نه با همه ی سی دی ها ی (vcd)مشکل داره ؟خودت رایت کردی ؟باچی رایت کردی ؟سی دی خامش چیه؟اگه جواب بدی شاید بتونم کمکت کنم(منم شبیه این مشکل رو داشتم به طور خیلی غیر منطقی حل می شه)
gxine VCD://
gxine رُ نصب کنتوی ترمینال بنویس: کد: [انتخاب]gxine VCD://ببین راه میافته ...
دوباره نصب کن(اوبونتو)توی کوبونتو هم اینطوری؟
نقلقول از: محمدرضا بوذری در 15 تیر 1387، 12:17 قظgxine رُ نصب کنتوی ترمینال بنویس: کد: [انتخاب]gxine VCD://ببین راه میافته ...نه نشد. میگم که ایراد از پلیر نیست. اصلا سی دی رو لود نمی کنه. وقتی رو سی دی رایترم دابل کلیک می کنم میگه: No media in the drive راستی این gxine عجب برنامه ی ضعیفی بود. هیچ امکاناتی نداره. این دیگه چه طور پلیریه؟! راستی اینم بگم که تو دی وی دی رایتر لود می کنه ولی داخل سی دی رایتر این مشکلو داره.
sudo mount /dev/cdrom /media/cdrom
نقلقول از: Arsham در 15 تیر 1387، 01:29 قظنقلقول از: محمدرضا بوذری در 15 تیر 1387، 12:17 قظgxine رُ نصب کنتوی ترمینال بنویس: کد: [انتخاب]gxine VCD://ببین راه میافته ...نه نشد. میگم که ایراد از پلیر نیست. اصلا سی دی رو لود نمی کنه. وقتی رو سی دی رایترم دابل کلیک می کنم میگه: No media in the drive راستی این gxine عجب برنامه ی ضعیفی بود. هیچ امکاناتی نداره. این دیگه چه طور پلیریه؟! راستی اینم بگم که تو دی وی دی رایتر لود می کنه ولی داخل سی دی رایتر این مشکلو داره.منظورت از اینکه لود نمیکنه یعنی اینکه مونت نمیکنه یا ... ؟اگه مونت نمیکنه دستی مونت کن ببین چی میشهمثال:کد: [انتخاب]sudo mount /dev/cdrom /media/cdrom
SELinux نصب نکردی؟
sudo apt-get install dragonplayer