0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دوستان چه جایگزینی واسه میپل داریم؟
کوکوا
نقلقول از: akhorshidi در 04 بهمن 1391، 03:58 بظکوکوانرم افزار به روزیه؟کتاب Computational commutative algebra رو گرفتم ولی برای سال 2000 است. منابعی که خود سایت هم معرفی کرده نهایت به 2005 میکشه!
cocoa و macaulay2 نرمافزارهای بسیار تخصصی ریاضی هستند که به درد تحقیقات پیشرفته در ریاضی محض هستند و به درد کارهای مهندسی و حتی ریاضیات کاربردی نمیخورند. به sage نگاهی بیندازید.
نقلقول از: omidtavana در 05 بهمن 1391، 12:18 قظcocoa و macaulay2 نرمافزارهای بسیار تخصصی ریاضی هستند که به درد تحقیقات پیشرفته در ریاضی محض هستند و به درد کارهای مهندسی و حتی ریاضیات کاربردی نمیخورند. به sage نگاهی بیندازید.هر چی نرم افزار متمتیکایی تر، بهتر از اینکه متلبی تر!من ریاضی محض میخونم! و میخوام جبر ادامه تحصیل بدم cocoa به روزه؟ (توسعه درست و حسابی داره؟)
الآن جون میده برای troll ، من مثلا ادعام میشد ریاضی خیلی حالیم هست، ولی روم کم شد.
هر دم ازین باغ بری میرسد.امید ایول باباتو چیکاره ای دقیقا؟ تحصیلاتت چیه؟من جبر ناجابه جایی رو یکم در موردش میدونم و خب نظریه گروه هم خوندم ولی نه دیگه اینقد بابا.خوشمان آمد.ایول
دوستان میپل مخصوص لینوکس رو گرفتم. یه فایل bin داره چجوری نصب کنمش؟تو نرم افزارا کدوم شبیه میپله؟
آزاده؟