انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بتا چیست؟(Beta)  (دفعات بازدید: 41307 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
بتا چیست؟(Beta)
« : 30 دی 1391، 07:54 ب‌ظ »
سلام دوستان

ببخشید شاید سوال خوبی نباشه ولی خیلی دوست دارم ماجرای نسخه بتا رو بدونم چیه با همین اوبونتویی (12.10) که داریم استفاده میکنیم چه فرقی میکنن باهم معمولا من در گوگل کروم هم دیدم تو انجمن سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

ممنون میشم پاسخ بدید
« آخرین ویرایش: 30 دی 1391، 07:56 ب‌ظ توسط Big Achievement »
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
پاسخ : بتا چیست؟(Beta)
« پاسخ #1 : 30 دی 1391، 08:53 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز
سوال جالبی پرسیدین
تا جایی که می‌دونم ممکنه غلط هم باشه.
نسخه بتا زمانیه که نرم‌افزار برای تست یا همون امتحان کردن می‌دن دست کاربر در اینچا البته اگه مشکلی برای سخت افزار کاربر هم پیش بیاره خود کاربر مقصره و سازنده هیچ دینی نسبت کاربر نداره.
نسخه‌ی بتا رو بهد از آلفا می‌دن که آلفا نسخه تست جهت برنامه‌نویسانه.
جالبه بدونید اولین حرف یونانی آلفا و دومین حرف یونانی بتا هستش.
که البته فکر کنم ویکی‌پدیا مرجع بهتری باشه من اونقدر واسم مهم نیست که راجع به اینا بخنم پس بهت می‌گم اونجا سرچ کنی.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #2 : 30 دی 1391، 08:57 ب‌ظ »
بتا نسخه‌ی اولیه‌ی یک نرم‌افزار یا سیستم عامله. آلفا نیز حتی قبل‌تر از بتا ریلیز می‌شه. روند توسعه‌ی نرم‌افزار هر چه بیشتر جلو بره نشان‌دهنده‌ی کامل‌تر و پایدارتر شدن اونه. البته اینها همه بستگی به سیاست‌های توسعه‌دهنده‌ها داره. بعضی ممکنه حتی یک نسخه‌ی اولیه هم منتشر نکنند و مستقیم نسخه‌ی رسمی رو بیرون بدن. مثل مک که خیلی سر خودش معطله. بعضی هم ممکنه نسخه‌های بیشتری حتی پس از آلفا و بتا ریلیز کنند. مانند ویندوز که نسخه‌های RC: release candidate یا کاندیدای انتشار و RTM: released to manufactured دارد. RTM معمولا اولین ورژن رسمی و تایید شده‌ی اونه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #3 : 30 دی 1391، 09:03 ب‌ظ »
بتا نسخه‌ی اولیه‌ی یک نرم‌افزار یا سیستم عامله. آلفا نیز حتی قبل‌تر از بتا ریلیز می‌شه. روند توسعه‌ی نرم‌افزار هر چه بیشتر جلو بره نشان‌دهنده‌ی کامل‌تر و پایدارتر شدن اونه. البته اینها همه بستگی به سیاست‌های توسعه‌دهنده‌ها داره. بعضی ممکنه حتی یک نسخه‌ی اولیه هم منتشر نکنند و مستقیم نسخه‌ی رسمی رو بیرون بدن. مثل مک که خیلی سر خودش معطله. بعضی هم ممکنه نسخه‌های بیشتری حتی پس از آلفا و بتا ریلیز کنند. مانند ویندوز که نسخه‌های RC: release candidate یا کاندیدای انتشار و RTM: released to manufactured دارد. RTM معمولا اولین ورژن رسمی و تایید شده‌ی اونه.

لطفا با منبع حرف بزنید. مک هم نسخه های بتای زیادی ارائه میده. (نسخه ۱۰.۸ نزدیک ۷ تا بتا + یک نسخه GM داشت).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 دی 1391، 09:08 ب‌ظ »

لطفا با منبع حرف بزنید. مک هم نسخه های بتای زیادی ارائه میده. (نسخه ۱۰.۸ نزدیک ۷ تا بتا + یک نسخه GM داشت).
جدی؟ بازم خوبه. آخه حیف وقت آدمه که برای آگاهی از اخبار چیزی مثل مک صرف بشه.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #5 : 30 دی 1391، 09:13 ب‌ظ »
با سلام
بطور کلی وقتی که برنامه ای توسط برنامه نویسان نوشته میشه در مراحل مختلف دارای اسم های متفاوتی است
الفا: بیشتر سورس کد هست و کامپایل شده بصورت موقت بدون رفع اشکالات در اختیار خود شرکت سازنده
بتا: نسخه مخصوص منتقدین شرکت ها و رفع اشکال توسط سایر برنامه نویسان در کل دنیا(در حال توسعه) البته توصیه شده که از این نسخه استفاده نشه
فاینال: نسخه تقریبا کامل البته نه از نظر من از نظر شرکت سازنده(تقریبا در دسترس عمومه) ولی هنوز ممکنه عیوبی داشته باشه ولی خیلی کم پیش میاد
نسخه نهایی: همون چیزایی که دست من و شماست و تست شده و کامل بدون عیب و نقص (مثلا همین برنامه های سافتوار سنتر خودمون) البته ممکنه هنوز مشکل داشته باشه!! البته من خیلی از این مشکلا دیدم بخاطر همین شکاک شدم

البته ممکنه شرکتی یا برنامه نویسی همه نسخه ها رو معرفی نکنه !! (مثل نسخه اول آلفا)
این بستگی به خود شرکت داره ولی کلا این برنامه ها توسط انسان نوشته میشن و معمولا هم باگ یا مشکل دارن ولی تو نسخه نهایی 1 در 10000 ممکنه مشکل باشه و کسی نبینه و گزارش نکنه

امیدوارم که مطلبم مفید باشه

ببینم دوستان توضیحی دارن اضافه کنن؟؟
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #6 : 30 دی 1391، 09:22 ب‌ظ »
با سلام
بطور کلی وقتی که برنامه ای توسط برنامه نویسان نوشته میشه در مراحل مختلف دارای اسم های متفاوتی است
الفا: بیشتر سورس کد هست و کامپایل شده بصورت موقت بدون رفع اشکالات در اختیار خود شرکت سازنده
بتا: نسخه مخصوص منتقدین شرکت ها و رفع اشکال توسط سایر برنامه نویسان در کل دنیا(در حال توسعه) البته توصیه شده که از این نسخه استفاده نشه
فاینال: نسخه تقریبا کامل البته نه از نظر من از نظر شرکت سازنده(تقریبا در دسترس عمومه) ولی هنوز ممکنه عیوبی داشته باشه ولی خیلی کم پیش میاد
نسخه نهایی: همون چیزایی که دست من و شماست و تست شده و کامل بدون عیب و نقص (مثلا همین برنامه های سافتوار سنتر خودمون) البته ممکنه هنوز مشکل داشته باشه!! البته من خیلی از این مشکلا دیدم بخاطر همین شکاک شدم

البته ممکنه شرکتی یا برنامه نویسی همه نسخه ها رو معرفی نکنه !! (مثل نسخه اول آلفا)
این بستگی به خود شرکت داره ولی کلا این برنامه ها توسط انسان نوشته میشن و معمولا هم باگ یا مشکل دارن ولی تو نسخه نهایی 1 در 10000 ممکنه مشکل باشه و کسی نبینه و گزارش نکنه

خیلی هم عالی مرسی جناب
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #7 : 30 دی 1391، 09:44 ب‌ظ »
خواهش می کنم
بقول یکی از دوستان (( زکات علم آموختن آن به دیگری است )) من اینو فراموش کرده بودم تا تو این انجمن دوباره دیدم (دم بچه های گل انجمن گرم)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #8 : 30 دی 1391، 10:12 ب‌ظ »

نمیدونم هدف از این ترول بازیها چیه ولی امیدوارم برای ابراز مخالفت با یه چیزی به جای اینکه خودمون رو مسخره کنیم از راه درستش وارد بشیم.

با سلام

فاینال و نهایی یه معنی میدن. به نظرم منظورتون Release Candidate ها بود. نامزد انتشار یا RC تحت عناوین مختلفی (مثلا GM ) هم ممکنه منتشر بشن. این نسخه ها حاوی آخرین تغییرات هستند و معمولا با ریلیز فاینال ، میتونید آپدیتش کنید (مثلا اوپن سوزه ۱۲.۲ همینطور بود).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 دی 1391، 10:57 ب‌ظ »

نمیدونم هدف از این ترول بازیها چیه ولی امیدوارم برای ابراز مخالفت با یه چیزی به جای اینکه خودمون رو مسخره کنیم از راه درستش وارد بشیم.
چقد شما خوبی :)