با سلام به دوستان عزیز.
دوستان ورژن اوبونتو من 12.04 هست.
من با یک مودم وایرلس TP-Link TL2WN321G به مودم ADSL وصل می شم. بدون هیچ مشکلی همه سایت ها باز می شن و می تونم برنامه هارو دانلود و نصب کنم ولی چند مشکل دارم یکی اینکه وقتی می خوام با فایرفاکس یا هر برنامه ای مثل فایل زیلا فایل آپلود کنم اصلا آپلود نمیشه و یکی هم وقتی با Pidgin یاهو آنلاین می شم هیچ پیامی از طرف من ارسال نمی شه ولی همه پیام هارو دریافت می کنم !
فکر می کنم توی این برنامه ها اینترنت سند نمی کنه !
مشکل از کجاست ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
البته مودم های TP-Link معمولا ۲تا فایروال دارن که اولی فعاله ولی دومی رو اگه فعال کنین یه جورایی آپلودتون تعطیل میشه !
واسه من از اینجا تنظیم میشه شما یه نگاه بندازین که اگه اشتباهی شده درستش کنین :
وقتی از طریق آی پی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ وارد شدین این گذینه رو بزنین Advanced Setup
توی تب اول فقط Firewall رو اینیبل کنین و اون یکی رو (SIP) غیر فعال کنین
عزیز ممنون به خاطر پاسخ !
من فکر نمی کنم به خاطر فایر فاکسم باشه !، چون اولا، یک بار من لینوکس BackTrack RC2 زدم و همه چیزم روش کار می کرد !
وقتی اوبونتو زدم اولاش کار می کرد Pidgin ام ولی بعد از یه روز فکر می کنم Pidgin که PM هام نمیرفت . فایر فاکسم آپلود نمی کرد و حتی با روموت دسکناپ هم مشکل دارم من ! هم با Remmina و هم با rdesktop کانکت می شم به سرورم فقط انگار یه عکس لود می کنه هیچ چیز دیگه ای کار نمی کنه و وقتی هم می خوام صفحه ریموت رو ببندم بسته نمی شه و مجبور به ریبوت می شم.
من Mint 14 Nadia هم نصب کردم دقیقاً همون مشکل هایی که توی Ubuntu داشتم رو داشتم !
فکر می کنم من 20 بار فورمت کردم ولی نتیجه ای نگرفتم
در ضمن توی تنظیمات مودمم فایروال روشن و SPI خاموش هست.
و روی ویندوز هم هیچ مشکلی با آپلود و Pidgin خود ویندوز ندارم !