انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خاموش کردن سیستم بعد از پایان دانلود یا قطع شدن از اینترنت(حل شد)  (دفعات بازدید: 7456 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Arsham

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
می خوام دستوری صادر کنم که بعد از پایان دانلود یه فایل و یا قطع شدن از اینترنت سیستم خود به خود خاموش بشه. برنامه یا راهی برای این کار وجود داره؟
« آخرین ویرایش: 17 تیر 1387، 01:39 ق‌ظ توسط Arsham »

آفلاین Mammad81

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
d4x این امکان رو داره فکر کنم

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
می خوام دستوری صادر کنم که بعد از پایان دانلود یه فایل و یا قطع شدن از اینترنت سیستم خود به خود خاموش بشه. برنامه یا راهی برای این کار وجود داره؟

خب راه که زیاده مثلا اگه می‌خوای بعد از اتمام عملیات wget یک عمل دیگه انجام بشه می‌تونی از دستور زیر استفاده کنی:

wget -c http://address.xxx/file.xxx && poff

خط بالا تعیین می‌کنه که بعد از اتمام wget اتصال اینترنت قطع بشه.

wget -c http://address.xxx/file.xxx && sudo halt

این خط هم می‌گه که سیستم خاموش بشه ولی اگه بدون اجازه کاربر روت وارد شده باشی خاموش نمی‌شه چون برای انجام این پروسه نیاز به کار بر ریشه است پس اول sudo su کن و بعد از دستورات بالا استفاده کن... البته فکر می‌کنم بشه یه شل اسکریپت نوشت که این کار رُ برای ما بکنه  ::)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
میشه این دستور رو اینجور نوشت ؟

sudo wget -c http://address.xxx/file.xxx && poff

first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
میشه این دستور رو اینجور نوشت ؟

sudo wget -c http://address.xxx/file.xxx && poff

خیر به این صورت نمی‌شه چون ممکنه شما پای سیستم نباشی، و این دستور رمز ورود رُ از شما سوال می‌کنه که اگر جواب ندی بی جواب می‌مونه  ;) ولی بهتره که sudo su کنی اول بعد اون دستورات رو با خیال راحت وارد کنی  ;)

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
یعنی دستور sudo su را اگه وارد کنیم دیگه از ما pas را نمیپرسه ولازم نیست دستور ها رو که میخوایم وترد کنیم اولش sudo بزاریم؟

یه سوال دیگه هم داشتم شرمنده
نقل‌قول
خیر به این صورت نمی‌شه چون ممکنه شما پای سیستم نباشی،
این که گفتید یعنی چی؟
پیشاپیش از جوابتون تشکر
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
یعنی دستور sudo su را اگه وارد کنیم دیگه از ما pas را نمیپرسه ولازم نیست دستور ها رو که میخوایم وترد کنیم اولش sudo بزاریم؟

یه سوال دیگه هم داشتم شرمنده
نقل‌قول
خیر به این صورت نمی‌شه چون ممکنه شما پای سیستم نباشی،
این که گفتید یعنی چی؟
پیشاپیش از جوابتون تشکر

وقتی شما sudo su رُ وارد می‌کنی به عنوان کاربر root شناسایی می‌شی و هر عملی که انجام می‌دی به عنوان کاربر ریشه است...
شما برای اینکه به این صورت وارد بشی اولی کاری که می‌کنی ترمینال رُ باز می‌کنی دستور sudo su یا sudo -s رُ وارد می‌کنی از شما رمزعبور پرسیده می‌شود، توجه داشته باشید که فقط یک بار می‌پرسه و حالا شما به عنوان کاربر ریشه شناخته شدی و می‌تونی کارهاتو با این اجازه انجام بدی، این یعنی این که دستوراتی که نیاز به sudo دارن رو دیگی می‌تونی اینجا بدون sudo بکار ببری مثلا همین دستور halt که به منظور خاموش کردن دستگاه به کار می‌ره!

اینم که گفتم ممکنه پای سیستم نباشی یعنی اینکه شب گذاشتی یه فایلی دانلود بشه و می‌خوای بعد از اتمام کار PC خاموش بشه خوب دانلود به خوبی تمام می‌شه و Process برنامه‌ی wget تموم می‌شه و حالا نوبت دستور بعدی که بعد از && قرار داره ممکنه این دستور halt یا هر چیز دیگری باشه که نیاز به sudo داره و همونطور که می‌دونید اگر قبل اون دستور sudo باشه حتما از شما پسورد پرسیده خواهد شد... ولی چی می‌شه ؟ شما خوابی و کسی نیست که رمز رُ‌وارد کنه پس سیستم خواموش نمی‌شه یا پروسسه بعدی انجام نمی‌شه...

البته اجازه روت برای دستور poff و pon صدق نمی‌کنه و شما می‌تونی اون‌ها رو بدون sudo و یا sudo su استفاده کنی!

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
ای ول تشکر از توضیح کامل
من تازه کار سرا پا سوال رو ببخشید
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Arsham

• Full Member
  • *

خب راه که زیاده مثلا اگه می‌خوای بعد از اتمام عملیات wget یک عمل دیگه انجام بشه می‌تونی از دستور زیر استفاده کنی:

wget -c http://address.xxx/file.xxx && poff

خط بالا تعیین می‌کنه که بعد از اتمام wget اتصال اینترنت قطع بشه.

wget -c http://address.xxx/file.xxx && sudo halt

این خط هم می‌گه که سیستم خاموش بشه ولی اگه بدون اجازه کاربر روت وارد شده باشی خاموش نمی‌شه چون برای انجام این پروسه نیاز به کار بر ریشه است پس اول sudo su کن و بعد از دستورات بالا استفاده کن... البته فکر می‌کنم بشه یه شل اسکریپت نوشت که این کار رُ برای ما بکنه  ::)
در مورد دستور sudo apt-get install PACKAGE چطور؟ مثلا می خوام یه برنامه به همراه کتابخونه ها بگیرم و می خوام بعد از تموم شدن اون سیستم خاموش بشه. اینو چیکار کنم؟

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
در مورد دستور sudo apt-get install PACKAGE چطور؟ مثلا می خوام یه برنامه به همراه کتابخونه ها بگیرم و می خوام بعد از تموم شدن اون سیستم خاموش بشه. اینو چیکار کنم؟

اینم به همون صورت انحام می‌دی اول sudo su می‌کنی که به عنوان کاربر ریشه وارد بشی بعد دستورت رو به صورت زیر وارد می‌کنی:
1. sudo su
2. apt-get install PACKAGE && halt

منظور از && میان این دو دستور اینه که بلا فاصله بعد از اتمام عملیات جاری عملیات بعدی انجام [شروع] بشه...

آفلاین Arsham

• Full Member
  • *

اینم به همون صورت انحام می‌دی اول sudo su می‌کنی که به عنوان کاربر ریشه وارد بشی بعد دستورت رو به صورت زیر وارد می‌کنی:
1. sudo su
2. apt-get install PACKAGE && halt

منظور از && میان این دو دستور اینه که بلا فاصله بعد از اتمام عملیات جاری عملیات بعدی انجام [شروع] بشه...
آها. این شد. مرسی

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
البته اگه اینترنت قطع بشه فکر کنم خاموش نمی‌کنه چون دستور apt-get با ارور خارج میشه (عدد 1 برمی‌گردونه نه 0). پس فکر می کنم بهتره بجای  &&  یه سیمی‌کالون (;) بذارید.

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
البته اگه اینترنت قطع بشه فکر کنم خاموش نمی‌کنه چون دستور apt-get با ارور خارج میشه (عدد 1 برمی‌گردونه نه 0). پس فکر می کنم بهتره بجای  &&  یه سیمی‌کالون ( ; ) بذارید.
:)
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
البته اگه اینترنت قطع بشه فکر کنم خاموش نمی‌کنه چون دستور apt-get با ارور خارج میشه (عدد 1 برمی‌گردونه نه 0). پس فکر می کنم بهتره بجای  &&  یه سیمی‌کالون (;) بذارید.
البته اگه اینترنت قطع بشه فکر کنم خاموش نمی‌کنه چون دستور apt-get با ارور خارج میشه (عدد 1 برمی‌گردونه نه 0). پس فکر می کنم بهتره بجای  &&  یه سیمی‌کالون ( ; ) بذارید.
:)
اینو نبودم بلد!  :D
برای دوستانی که اهل کد نویسی نیستند ی کوچولو توضیح بدم!
چون && یعنی  AND منطقی!  این بدین معناست که زمانی قسمت دوم اجرا میشه که قسمت اول با موفقیت انجام شده باشه!  مثل اینکه گزاره‌ها ::
        (۱ && ۱)   حاصل برابر ۱
        (۰ && ۱)   حاصل برابر صفر
        (۱ && ۰)   حاصل برابر صفر
        (۰ && ۰)   حاصل برابر صفر
یعنی در دوتای اولی با توجه به یک بودن سمت چپ!  مقدار سمت راست هستش که حاصل رو معین می کنه!
اما در دوتای آخری!  با توجه به اینکه سمت جپ صفر هستش! بدون توجه به سمت راست! حاصل صفر خواهد بود!   
;)
از دوستان کدنویس عضر می خواهم اگه حوصله اشون سر رفت!  شاید ب درد یکی خورد :P
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel