انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دفرگ کردن پارتیشن NTFS و FAT در لینوکس ؟!  (دفعات بازدید: 1482 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
سلام !
بچه ها‌ ! ( حال کردین چه زود پسر خاله شدم ؟!:دی )
من رم گوشیم رو اگه هر چند هفته دفرگ نکنم ، واسه فیلم برداری دچار مشکل میشه !
(تا این سی پی یوش بیاد دنبال جای خالی بگرده که ذخیره کنه ، به تصویر برداریش نمیرسه ! (مفصله ! :دی ))
روی لینوکس جونمون میشه دفرگش کرد ؟
خود لین رو که ظاهرا نیاز نداره ولی واسه این جور مسايل راه حلی دارین توی اوبونتو؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
دفرگ کردن
« پاسخ #1 : 01 بهمن 1391، 11:39 ب‌ظ »
برای سوالهای خاص اول گوگل رو بچرخ اگر چیزی ندیدی بیا بگو ندیدم تا یک فکری براش بکنیم

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
پاسخ : دفرگ کردن
« پاسخ #2 : 02 بهمن 1391، 12:08 ق‌ظ »
برای سوالهای خاص اول گوگل رو بچرخ اگر چیزی ندیدی بیا بگو ندیدم تا یک فکری براش بکنیم

نتیجه ی گشتن های گوگلی !
خیلی گشتم الان ، سایت های فارسی که هیچی ...
توی ۲-۳ تا سایت خارجی یه روش هایی گفته بود ولی خودشونم گفتن مواظب باشین و اینجور چیزا ... !!!

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
پاسخ : دفرگ کردن پارتیشن NTFS و FAT در لینوکس ؟!
« پاسخ #3 : 02 بهمن 1391، 01:44 ق‌ظ »
خود پارتیشن های ext X به خاطر ساختارشون نیازی به Defreg ندارن پس قائدتا سیستم عامل همچین امکانی نداره. راه حل عقلانیش Defreg از روی یه سیستم ویندوزیست که طبیعتا باید اطرافتون زیاد باشه :D
اگرم به خاطر اینکه هر چند وقت یک بار باید این پروسه رو انجام بدین و میخواین با سیستم خودتون انجام بدین ترجیحا یه ویندوز سبک مثل xp روی ویرچوال ماشین نصب کنین .  ;)
Freedom and community are important

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 02 بهمن 1391، 07:07 ق‌ظ »
خود پارتیشن های ext X به خاطر ساختارشون نیازی به Defreg ندارن پس قائدتا سیستم عامل همچین امکانی نداره. راه حل عقلانیش Defreg از روی یه سیستم ویندوزیست که طبیعتا باید اطرافتون زیاد باشه :D
اگرم به خاطر اینکه هر چند وقت یک بار باید این پروسه رو انجام بدین و میخواین با سیستم خودتون انجام بدین ترجیحا یه ویندوز سبک مثل xp روی ویرچوال ماشین نصب کنین .  ;)

میدونم اینو عزیز ، واسه همین سوال کردم که ببینم نرم افزاری واسه اینکار ننوشتن ؟! که ظاهرا ننوشتن ! :)
به هر حال ممنون ولی هرجوری فک میکنم این لینوکس هم بی نیاز از دفرگ نباید باشه یا اینکه این کار رو خودش اوتوماتیک انجام میده ...
چون به هر حال اطلاعات که پشت سر هم ذخیره بشن بعد اگه یکیشون پاک بشه فایل بعدی که میخواد بیاد اگه حجمش بیشتر از اون تیکه باشه که خالی شده چند بار لینوکس میخواد ببره جایی که اندازشه ؟! بالاخره پیش میاد حالتی که باید فایل رو بشکنه و نصفشو یه جای دیگه بذاره...
شایدم یه جایی رو دارم سوتی میدم!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #5 : 02 بهمن 1391، 09:11 ق‌ظ »
نقل‌قول
اکستندها جایگزین روش سنتی تخصیص بلوک‌ها (block mapping) شدند که در سیستم فایل‌های ext2 و ext3 مورد استفاده قرار می‌گرفتند. یک اکستند شامل یک رنج از بلوک‌های فیزیکی پشت سر هم است که موجب بهبود کارایی هنگام کار با فایل‌های بزرگ می‌شود و همچنین نیاز به چیدمان مجدد داده‌ها (fragmentation) را کاهش می‌دهد.
به نقل از ویکی پدیای فارسی

لینک کامل مطلب:http://fa.wikipedia.org/wiki/ای‌ایکس‌تی۴
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 02 بهمن 1391، 09:33 ق‌ظ »
نقل‌قول
اکستندها جایگزین روش سنتی تخصیص بلوک‌ها (block mapping) شدند که در سیستم فایل‌های ext2 و ext3 مورد استفاده قرار می‌گرفتند. یک اکستند شامل یک رنج از بلوک‌های فیزیکی پشت سر هم است که موجب بهبود کارایی هنگام کار با فایل‌های بزرگ می‌شود و همچنین نیاز به چیدمان مجدد داده‌ها (fragmentation) را کاهش می‌دهد.
به نقل از ویکی پدیای فارسی

لینک کامل مطلب:http://fa.wikipedia.org/wiki/ای‌ایکس‌تی۴

خیلی خوب بود ، ممنون  :)
(ولی بازم نوشته که نیاز به دفرگ رو کاهش میده پس بازم نیاز هست دیگه  ;D )

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #7 : 02 بهمن 1391، 12:11 ب‌ظ »
بازم نیازی به دیفرگ نیست.من کلی گشتم ولی نتونستم سایتی رو پیدا کنم که بگه گنو/لینوکس نیاز به دیفرگ داسته باشه.(برنامه ای هم پیدا نکردم).دوست عزیز شما هم خیالتون از بابت دیفرگ و پاک شدن ناگهانی اطلاعات(مثل رفتن برق ناگهانی ،زمانی که در حال نوشتن اطلاعات رو هارد خود هستین)راحت باشه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها