انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو در کنار ویندوز با دو هارد دیسک  (دفعات بازدید: 4887 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
سلام

من کاربر جدید اوبونتو هستم و فعلا از دیسک لایو اوبونتو 6.10 استفاده  می کنم.

می خواستم که اوبونتو را در کنار ویندوز XP نصب کنم. سیستم من دو تا هارددیسک داره که فعلا روی بوت درایو اولی 98 نصبه روی بوت درایو دومی XP .
چه جوری اوبونتو را نصب کنم که با کارکردن با ویندوز به مشکل بر نخورم.
من یک دفعه ردهت نصب کردم ولی بعدا برای اینکه بتونم ویندوز نصب کنم مجبور شدم کل هارد رو از اول با ntfs فرمت کنم.
الان که دو تا هارددیسک دارم چه طوری هم اوبونتو نصب کنم هم ویندوز که دوباره اون مشکل واسم پیش نیاد؟

با تشکر....

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: نصب اوبونتو در کنار ویندوز با دو هارد دیسک
« پاسخ #1 : 26 فروردین 1386، 04:24 ب‌ظ »
سلام
به این پرسش شما پاسخ داده شده . تو انجمنهای سایت بگردین پیدا میکنین

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #2 : 27 فروردین 1386، 12:25 ب‌ظ »
میتونید یه مقدار فضا روی یکی از هاردهاتون به اوبونتو اختصاص بدید و اوبونتو رو اونجا نصب کنید. در زمان نصب، اوبونتو سیستم عاملهای دیگه شما رو شناسایی میکنه و در زمان بوت منویی به شما میده که میتونید سیستم عاملهاتون رو انتخاب کنید...
ضمنا شما میتونید Grub رو روی MBR هارد دیسک نصب نکنید و به جای اون از مدیر بوت GAG استفاده کنید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #3 : 27 فروردین 1386، 07:16 ب‌ظ »
میتونید یه مقدار فضا روی یکی از هاردهاتون به اوبونتو اختصاص بدید و اوبونتو رو اونجا نصب کنید. در زمان نصب، اوبونتو سیستم عاملهای دیگه شما رو شناسایی میکنه و در زمان بوت منویی به شما میده که میتونید سیستم عاملهاتون رو انتخاب کنید...
ضمنا شما میتونید Grub رو روی MBR هارد دیسک نصب نکنید و به جای اون از مدیر بوت GAG استفاده کنید :)

من توی انجمنهای دیگه سایت گشتم تونستم متوجه منظور شما از Grub و MBR بشم ولی نتونستم چیزه جالبی درباره GAG پیدا کنم.
اگه امکانش هست در مورد GAG توضیح بدید. در ضمن من در نصب کردن لینوکس تجربه بدی دارم! واسه همین تا از چگونگی نصب اطلاعات کافی بدست نیارم باز هم از شما سوال می کنم.

در ضمن من از کجا می تونم DVD اوبونتو را تهیه کنم نسخه 7.04 بتا هستش؟ الان کدوم نسخه تو ایران پیدا میشه؟ بهتر نیست فدورا نصب کنم؟

باتشکر.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
« پاسخ #4 : 28 فروردین 1386، 10:37 ق‌ظ »
GAG یه مدیر بوت گرافیکی هست و البته کار bootloader رو انجام نمیده! یعنی باید bootloader روی سیستم شما باشه تا GAG بتونه از روی اون سیستم شما رو بالا بیاره...
اینجا میتونید ظاهرش و طریقه نصب و استفادش رو ببینید. البته از نسخه جدیدترش استفاده کنید چون این راهنما یه کم قدیمیه...
GAG یه چیزی مثل Boot Magic است. شاید تو محیط ویندوز ازش استفاده کرده باشید.
ضمنا Ubuntu 7.04 هنوز منتشر نشده و همه نسخه‌های دیگه هم تو ایران پیدا میشن...

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #5 : 28 فروردین 1386، 07:48 ب‌ظ »
من امروز اوبونتو را در کنار ویندوز نصب کردم از طریق گراب و مشکل خاصی هم پیش نیومد.
ولی الان ویندوز دچار همون مشکلات همیشگی شده و نیاز به نصب مجدد داره. اگر ویندوز را نصب کنم واسه اوبونتو مشکلی پیش نمیاد. یعنی بازهم مثل قبل دو تا سیستم عامل کنار هم هستند. چون چند نفر تو انجمن نوشته بودند که بعد از نصب ویندوز دیگه اوبونتو بالا نیومده و نیاز به یک سری کارها واسه اجرای مجدد اوبونتو بوده.
در ضمن چه طوری میشه بدون نصب روی MBR اوبونتو را نصب کرد؟
آیا من می تونم روی یک از هارد دیسک لینوکس نصب کنم و روی هاردیسک دیگه ویندوز؟ از طریق بوت مادربرد انتخاب کنم که کدوم سیستم عامل بالا بیاد؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #6 : 28 فروردین 1386، 08:20 ب‌ظ »
سلام
شما می تونین اوبونتو رو رو یه هارد نصب کنین و بالا بیارینش اون وقت بلی می تونین از هارد دیگه هم استفاده کنین

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
« پاسخ #7 : 29 فروردین 1386، 09:03 ق‌ظ »
اگر ویندوز را نصب کنم واسه اوبونتو مشکلی پیش نمیاد. یعنی بازهم مثل قبل دو تا سیستم عامل کنار هم هستند.
بوت لودر ویندوز روی MBR هارددیسک نصب میشه. بنابراین بعد از نصب ویندوز و به دلیل اینکه ویندوز لینوکس رو شناسایی نمیکنه، دیگه اوبونتو بالا نمیاد و شما باید مجددا Grub رو نصب کنید.

در ضمن چه طوری میشه بدون نصب روی MBR اوبونتو را نصب کرد؟
خودش در زمان نصب میپرسه که روی MBR نصب کنه یا روی یک پارتیشن هارد دیسک. همونجا میتونید آدرس یک پارتیشن دیگه رو بدید و بعد به کمک GAG از روی اون پارتیشن بوت کنید...

آیا من می تونم روی یک از هارد دیسک لینوکس نصب کنم و روی هاردیسک دیگه ویندوز؟ از طریق بوت مادربرد انتخاب کنم که کدوم سیستم عامل بالا بیاد؟
بله! اینم کار جالبیه و خیلی ها رو دیدم که تا مدتها این کار رو انجام میدن...

آفلاین کامبیز مظفری

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #8 : 29 فروردین 1386، 12:52 ب‌ظ »
دفعات پیش برای همچین کاری (نصب اوبونتو+ویندوز) از یک هارد استفاده می کردم. اما این دفعه به خاطر ایرادی که موقع پارتیشن بندی بهش برخرودم تصمیم گرفتم 7.04 رو روی یه هارد جدا نصب کنم. خیلی راحتتر از اون چیزی که فکرش می کردم خودش هارد رو پارتیشن بندی کرد، نصبش هم به مقدار نسبتا محسوسی سریعتر از نصب های قبل بود.
هارد دوم رو هم می شناسه (mount شده) ولی تنها مشکلی که با هارد دوم دارم اینه که هر بار بعد از بوت و بالا اومدن اوبونتو مجبورم برای باز کردن درایوهای هارد دوم ( و در کل دیده شدنشون در لیست ) حتما پسورد رو وارد کنم. راهی نداره؟ :-\

آفلاین Hadron

• Full Member
  • *
  • ارسال: 150
اینجا
ظاهرا تارنمای هزاردستان دیگه بالا نیست!
از http://web.archive.org برگه را بیرون کشیدم!!!
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1391، 11:52 ب‌ظ توسط Hadron »