0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
$ sudo apt-get update
کد: [انتخاب]$ sudo apt-get update
نقلقول از: دانیال بهزادی در 30 بهمن 1391، 05:52 بظکد: [انتخاب]$ sudo apt-get updateتفاوتی نکرد
از کدوم ارائهی اوبونتو استفاده میکنی؟
بعد از زدن کد:sudo apt-get install ubuntu-gnome-desktopبا این رو به رو می شوم:E: Unable to locate package ubuntu-gnome-desktopچه باید کرد؟
sudo apt-get install gnome-shell
سلام . من گنوم شل رو خیلی دوست دارم. یه چیزی مثل مینت 12 گنوم الان منیت 14 mate دارم و روش گنوم نصب کردم . ولی از محیط مینت 12 بیشتر خوشم اومده. چرا این گنوم که روی منیت 14 نصب کردم شبیه مینت 12 نیست؟
اگر هنوز گنوم-شل ندارید با دستور زیر نصبش کنید
نقلقول از: کیان در 04 بهمن 1391، 12:55 قظاگر هنوز گنوم-شل ندارید با دستور زیر نصبش کنیدمن با دستور نصب گنوم شل رو نصب کردم نزدیک ۷۰ مگابایت بود ولی هیچ فرقی نکرده الانری استارت هم دادم ولی هنوز تو یونیتی هستم الان باید چیکار کنم ؟
sudo apt-get install gnome
نقلقول از: Alireza Fe در 10 فروردین 1392، 11:19 قظنقلقول از: کیان در 04 بهمن 1391، 12:55 قظاگر هنوز گنوم-شل ندارید با دستور زیر نصبش کنیدمن با دستور نصب گنوم شل رو نصب کردم نزدیک ۷۰ مگابایت بود ولی هیچ فرقی نکرده الانری استارت هم دادم ولی هنوز تو یونیتی هستم الان باید چیکار کنم ؟کدوم دستور؟من که گنوم شل رو با این دستور نصب می کنم و اگه اشتبااه نکنم حدود 170 مگ دانلود می کنه:کد: [انتخاب]sudo apt-get install gnomeگنوم شل توی لیست میزکار هاتون اومده اصلا؟
نقلقول از: yaser-16 در 10 فروردین 1392، 11:25 قظنقلقول از: Alireza Fe در 10 فروردین 1392، 11:19 قظنقلقول از: کیان در 04 بهمن 1391، 12:55 قظاگر هنوز گنوم-شل ندارید با دستور زیر نصبش کنیدمن با دستور نصب گنوم شل رو نصب کردم نزدیک ۷۰ مگابایت بود ولی هیچ فرقی نکرده الانری استارت هم دادم ولی هنوز تو یونیتی هستم الان باید چیکار کنم ؟کدوم دستور؟من که گنوم شل رو با این دستور نصب می کنم و اگه اشتبااه نکنم حدود 170 مگ دانلود می کنه:کد: [انتخاب]sudo apt-get install gnomeگنوم شل توی لیست میزکار هاتون اومده اصلا؟کد: [انتخاب]sudo apt-get install gnome-shellبا این دستور نصب کردم لیست میز کار ها کجاست اصلا ؟
نقلقول از: Alireza Fe در 10 فروردین 1392، 11:33 قظنقلقول از: yaser-16 در 10 فروردین 1392، 11:25 قظنقلقول از: Alireza Fe در 10 فروردین 1392، 11:19 قظنقلقول از: کیان در 04 بهمن 1391، 12:55 قظاگر هنوز گنوم-شل ندارید با دستور زیر نصبش کنیدمن با دستور نصب گنوم شل رو نصب کردم نزدیک ۷۰ مگابایت بود ولی هیچ فرقی نکرده الانری استارت هم دادم ولی هنوز تو یونیتی هستم الان باید چیکار کنم ؟کدوم دستور؟من که گنوم شل رو با این دستور نصب می کنم و اگه اشتبااه نکنم حدود 170 مگ دانلود می کنه:کد: [انتخاب]sudo apt-get install gnomeگنوم شل توی لیست میزکار هاتون اومده اصلا؟کد: [انتخاب]sudo apt-get install gnome-shellبا این دستور نصب کردم لیست میز کار ها کجاست اصلا ؟ logout کنیدیه آیکن کنار اسم یوزر هست که اگه یونیتی دارید لوگوی اوبونتوئه،روش کلیک کنید و ببینید گنوم شل توش هست یا نه اگه هست انتخابش کنید و وارد شید