انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پرسش و پاسخ تاپیک لذت جاوا  (دفعات بازدید: 11087 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : پرسش و پاسخ تاپیک لذت جاوا
« پاسخ #15 : 19 بهمن 1391، 01:31 ب‌ظ »
تاپیک ایجاد شد

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54812.0.html
کتاب جاوا توی بازار زیاده! کتابهای فارسی شده عالی :)
بهتره آموزش ویدیویی بذاری: forum.ubuntu.ir/index.php/topic,55292

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #16 : 19 بهمن 1391، 02:38 ب‌ظ »
کجایی داریوش?

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #17 : 19 بهمن 1391، 05:46 ب‌ظ »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #18 : 19 بهمن 1391، 10:24 ب‌ظ »
خوش اومدی !!!

یه سوال فنی !!!
اگه واسه اندروید بخوام برنامه بنویسم ، باید کامپایلر دیگه ای بگیرم ؟ یا ...‌!؟
یه راهنمایی بی زحمت بکن ! :) مرسی

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 19 بهمن 1391، 10:35 ب‌ظ »
سلام.
بابت آموزش دستتون درد نکنه.
یه چنتا سوال داشتم. البته ممکنه بعضیاش رو در جلسات بعدی بفرمایید، ببخشید من یکم عجولم :D
۱. چرا main نوع void برمیگردونه؟ نیازی به برگردوندن عدد مثل C نیست؟
۲. چون main رو static بعریف کردیم، میشه به متدهای غیر استاتیک از همون کلاس دسترسی داشت یا فقط به استاتیک ها میشه از main دسترسی داشت؟
۳. راهی وجود داره که برنامه های چاوا رو کامپایل کرد تا بدون VM اجرا بشن؟

بعد از روزها جواب ! :
۱. متد main اولین متدی هستش که اجرا میشه واسه همین Static تعریف میشه ، و متد دیگه ای اونو فراخوانی نمیکنه که این بخواد بهش مقداری رو برگردونه واسه همین از نوع void تعریف میشه .
۲. استاتیک بودنش ربطی به دسترسی به بقیه نداره فک کنم  :)
۳. اینو دقیق نمیدونم ولی فک نکنم ، مثل این میمونه که یه برنامه ی C# بنویسیم با .NET ورژن ۴ بعد بدون اینکه .net نصب باشه توقع داشته باشیم اجرا بشه

یکم اطلاعات اضافی (!) :
کامپایلر ها کدهایی که مینویسیم رو مستقیما به صفر و یک تبدیل نمیکنن چون نمیدونن که این برنامه قراره روی چه سخت افزاری اجرا بشه ، اونا رو به یه سری کدهای دیگه تبدیل میکنن و اون کدها (توی ویندوز .exe) وقتی اجرا بشن باید پیش نیازهاشون واسه تبدیل شدن به صفر و یک وجود داشته باشه تا بتونن به صفر و یک تبدیل بشن (توسط سیستم عامل) و روی اون سخت افزار اجرا بشن !
واسه همین باید اون چیزایی که نیاز دارن رو در اختیار داشته باشن (خیلی سعی کردم ساده بگم :) )
واسه همینه که اگه یه برنامه ای روی یک سیستم نصب شده باشه ، اگه فایل هاشم ببریم روی یه سیستم دیگه ، به ندرت امکان داره اجرا بشه ! ;)

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #20 : 19 بهمن 1391، 10:43 ب‌ظ »
خوش اومدی !!!

یه سوال فنی !!!

با همین اکلیپس میشه. منتها SDK و یک پلاگین به نام ADT رو نیاز داری
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 19 بهمن 1391، 11:04 ب‌ظ »
خوش اومدی !!!

یه سوال فنی !!!

اینا رو چه جوری اضافه کنم ؟ :oops:

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #22 : 19 بهمن 1391، 11:15 ب‌ظ »
خوش اومدی !!!

یه سوال فنی !!!

اینا رو چه جوری اضافه کنم ؟ :oops:

تو انجمن های آندرویدی هست آموزشش
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #23 : 19 بهمن 1391، 11:33 ب‌ظ »
سلام.
بابت آموزش دستتون درد نکنه.
یه چنتا سوال داشتم. البته ممکنه بعضیاش رو در جلسات بعدی بفرمایید، ببخشید من یکم عجولم :D
۱. چرا main نوع void برمیگردونه؟ نیازی به برگردوندن عدد مثل C نیست؟
۲. چون main رو static بعریف کردیم، میشه به متدهای غیر استاتیک از همون کلاس دسترسی داشت یا فقط به استاتیک ها میشه از main دسترسی داشت؟
۳. راهی وجود داره که برنامه های چاوا رو کامپایل کرد تا بدون VM اجرا بشن؟

بعد از روزها جواب ! :
۱. متد main اولین متدی هستش که اجرا میشه واسه همین Static تعریف میشه ، و متد دیگه ای اونو فراخوانی نمیکنه که این بخواد بهش مقداری رو برگردونه واسه همین از نوع void تعریف میشه .
۲. استاتیک بودنش ربطی به دسترسی به بقیه نداره فک کنم  :)
۳. اینو دقیق نمیدونم ولی فک نکنم ، مثل این میمونه که یه برنامه ی C# بنویسیم با .NET ورژن ۴ بعد بدون اینکه .net نصب باشه توقع داشته باشیم اجرا بشه

یکم اطلاعات اضافی (!) :
کامپایلر ها کدهایی که مینویسیم رو مستقیما به صفر و یک تبدیل نمیکنن چون نمیدونن که این برنامه قراره روی چه سخت افزاری اجرا بشه ، اونا رو به یه سری کدهای دیگه تبدیل میکنن و اون کدها (توی ویندوز .exe) وقتی اجرا بشن باید پیش نیازهاشون واسه تبدیل شدن به صفر و یک وجود داشته باشه تا بتونن به صفر و یک تبدیل بشن (توسط سیستم عامل) و روی اون سخت افزار اجرا بشن !
واسه همین باید اون چیزایی که نیاز دارن رو در اختیار داشته باشن (خیلی سعی کردم ساده بگم :) )
واسه همینه که اگه یه برنامه ای روی یک سیستم نصب شده باشه ، اگه فایل هاشم ببریم روی یه سیستم دیگه ، به ندرت امکان داره اجرا بشه ! ;)
بابت جواب ممنون.
۱. آخه توی C سیستم عامل اونو فراخونی میکنه. به خاطر همین عددی که برمیگردونه نشاندهنده تعداد خطاهاییه که برنامه داشته. return 0 یعنی بدون خطا اجرا شده.
۲. آخه توی C++ و C# اعضای غیر static فقط از طریق اسم کلاس میتونن به اعضای static دسترسی داشته باشن. به خاطر این پرسیدم.
۳. منظورم اینه که روی اون IDE یه پلاگین یا هرچی نصب شه که بشه بدون اجرای VM اون رو اجرا کرد. یعنی دقیقا واسه اون ماشین برنامه رو کامپایل کنه.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین blackhalo1989

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #24 : 22 بهمن 1391، 11:50 ب‌ظ »
هر متد استاتیک فقط به متدهای استاتیک دیگه دسترسی داره. فکر کنید میفهمید چرا. برای اینکه متد های غبر استاتیک رو بتونه صدا بزنه باید اون متد رو روی یه شئ صدا بزنه. باز اینم تابلوءه دیگه چرا!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 23 بهمن 1391، 12:52 ق‌ظ »
سلام
یه سوال تقریبا بی ربط
وضعیت جاوا در بازار کار ایران؟
من چند تا شرکت می‌شناسم که به شدّت دنبال جاواکار هستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 23 بهمن 1391، 01:57 ق‌ظ »
هر متد استاتیک فقط به متدهای استاتیک دیگه دسترسی داره. فکر کنید میفهمید چرا. برای اینکه متد های غبر استاتیک رو بتونه صدا بزنه باید اون متد رو روی یه شئ صدا بزنه. باز اینم تابلوءه دیگه چرا!
احسنت. منم دقیقا به خاطر همین پرسیدم. با این حساب اگه توی اون کلاس، متد غیر استاتیک درست کنیم، از توی main مستقیم نمیشه بهش دسترسی داشت. باید حتما از اون کلاس یه شیء بسازیم. درست میگم؟

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 23 بهمن 1391، 02:13 ب‌ظ »
من دارم دست و پا شکسته اون تاپیک رو ادامه میدم ، مشکلاتم احتمالا خیلی بیشتره توی آموزش ها ولی از هیچی بهتره دیگه !
خواهشا هرجاش مشکلی بود یا اشتباه داشت همینجا بگین که برم درستش کنم :)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 23 بهمن 1391، 02:25 ب‌ظ »

احسنت. منم دقیقا به خاطر همین پرسیدم. با این حساب اگه توی اون کلاس، متد غیر استاتیک درست کنیم، از توی main مستقیم نمیشه بهش دسترسی داشت. باید حتما از اون کلاس یه شیء بسازیم. درست میگم؟

فدای برنامه نویسا بشم من :)
یه سوالی واسم پیش اومده !
من الان داشتم آموزش های خودمو میخوندم دیدم خیلی جاهاش نیاز به توضیحات بیشتر داره و اصلا وقت نکردم توضیح بدم !
مثل printf یا همون import ، جاوا توی بیسش شبیه به همون c و c++ خودمونه ، یعنی همونطور که میبینین خیلی چیزاش هم دقیقا همونه !
حالا خواهش و سوالی که داشتم اینه ، میشه این چیزاشو که من جا انداختم و اگرم میخواستم توضیح بدم از برنامه ی اصلی خیلی خارج میشدیم رو شما لطف کنین توضیحاتشو در قالب نکته و یادآوری بذارین تا تاپیکمون کامل بشه ؟
:)

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 23 بهمن 1391، 03:22 ب‌ظ »

فدای برنامه نویسا بشم من :)
یه سوالی واسم پیش اومده !
من الان داشتم آموزش های خودمو میخوندم دیدم خیلی جاهاش نیاز به توضیحات بیشتر داره و اصلا وقت نکردم توضیح بدم !
مثل printf یا همون import ، جاوا توی بیسش شبیه به همون c و c++ خودمونه ، یعنی همونطور که میبینین خیلی چیزاش هم دقیقا همونه !
حالا خواهش و سوالی که داشتم اینه ، میشه این چیزاشو که من جا انداختم و اگرم میخواستم توضیح بدم از برنامه ی اصلی خیلی خارج میشدیم رو شما لطف کنین توضیحاتشو در قالب نکته و یادآوری بذارین تا تاپیکمون کامل بشه ؟
:)
من جاوا بلد نیستم. فقط داشتم اون چیزا رو با سی++ مطابقت میدادم.