قبل از ایجاد این پست، تو انجمن جستجو کردم، یه موضوع مرتبطم
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=14023.0 پیدا کردم ولی چون ازش دو سه سال می گذشت و منم چند تا سوال اضافه داشتم که اونجا جوابی ندیدم، این پستو ساختم.
سعی می کنم مشکلمو کامل توضیح بدم تا هرکی بلده بهتر بتونه راهنمایی کنه:
من یه هارد 500 گیگ داشتم که سه پارتیشن حدود 100 و 110 و 280 گیگی داشت. رو 100 گیگیه ویندوز8 نصب بود. تصمیم گرفتم رو یه توزیعی از لینوکسو نصب کنم که Pear linux 6.1 که ریشه اوبونتو داره رو دانلود کردم. (متاسفانه قبل از نصب خوب مطالعه نکرده بودم) موقع نصب 2 گزینه اومد که یکیش میگفت replace windows 8 که من فک کردم مثه ویندوز تغییرات فقط تو اون درایو اعمال میشه ولی بعد از نصب متوجه شدم کل هارد فرمت شده و یه درایو 461.8 و یه 4 گیگی ساخته( البته اینارو وقتی با bootable dvd ویندوز بالا اومدم فهمیدم ولی چون اطلاعاتمو می خواستم نصب ویندوز انمجام ندادم)
با استفاده از اطلاعاتی که تو لینک بالا بود یه ubuntu bootable usb ساختم و با راهنمای photorec اومدم شروع کنم که دیدم نوشته ذخیره عملیات بازیابی نباید روی همون هارد یا درایوی باشه که در حال بازیابی. که موندم چی کنم چون حدود 400 گیگ اطلاعات دارم و مسلما نمیشه تو همون usb ذخیره کرد. تازه هر چی گشتم نتونستم بفهمم چه جوری میشه به نرم افزار آدرس داد که تو یه درایو دیگه (مثلا هاد اکسترنال) نتایجو ذخیره کنه! در ضمن اینکه راهی هست اطلاعات موقع برگشتن منظم تر برگردن؟
پیشاپیش از راهنمایی همه دوستان ممنونم.