انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

از میان میز کار های زیر کدام میزکار را میپسندید و چرا ؟

open box
4 (23.5%)
lxde
1 (5.9%)
xfce
11 (64.7%)
xpde
1 (5.9%)

مجموع آرای اعضا: 17

نویسنده موضوع: open box  (دفعات بازدید: 2497 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
open box
« : 07 بهمن 1391، 12:45 ب‌ظ »
دوستان نظرتون چیه در اینجا به بررسی میز کار open box  بپردازیم ؟
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
پاسخ : open box
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1391، 12:54 ب‌ظ »
به عقیده من open box  میان محیط های سبک خوبه  . چون :
*سبکه
*سریعه
*یک ویندوز منیجر هست
*lxde  از اون استفاده میکنه
* gnome/open box  رو داریم
*kde/openbox  رو داریم .
*قابلیت سفارشی سازی بالایی داره .
*با کمترین منابع سخت افزاری کار میکنه
* و ...

نظر شما چیه ؟
وبلاگ |

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 07 بهمن 1391، 12:57 ب‌ظ »

Openbox is a highly configurable, next generation window manager with extensive standards support.

The *box visual style is well known for its minimalistic appearance. Openbox uses the *box visual style, while providing a greater number of options for theme developers than previous *box implementations. The theme documentation describes the full range of options found in Openbox themes.

Openbox lets you bring the latest applications outside of a full desktop environment. Most modern applications have been written with GNOME and KDE in mind. With support for the latest freedesktop.org standards, as well as careful adherence to previous standards, Openbox provides an environment where applications work the way they were designed to.

Openbox is a highly configurable window manager. It allows you to change almost every aspect of how you interact with your desktop and invent completely new ways to use and control it. It can be like a video game for controlling windows. But Openbox can also be kept extremely simple, as it is in the default setup, meaning that it can suit just about anybody. Openbox gives you control without making you do everything.

Openbox makes desktop environments better. By running Openbox inside the GNOME or K desktop environments, you can combine their ease and functionality with the power of Openbox. Your desktop becomes cleaner and faster, and is in your control, when you use Openbox.

Take a look at the getting started guide and change how you manage your desktop.
GNOME/Openbox

GNOME/Openbox

Openbox inside the GNOME desktop environment.
KDE/Openbox

KDE/Openbox

Openbox inside the K Desktop Environment.
[/pre]
[/pre]
وبلاگ |

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #3 : 07 بهمن 1391، 01:43 ب‌ظ »
openbox یک مدیرپنجره (windows manager) است که سبکه ولی مهمترین مشکلش اینه که کامپوزیت نداره و مثلا باید از xcompmgr استفاده کنی تا قابل قبول باشه. ولی حتی ترکیب این دو تا هم با سادگی، کاملی و قدرت xfwm4 (مدیر پنجره xfce) نمیر‌سه. شفافیت خیلی خوش‌رفتار نیست تو openbox در حالیکه در xfwm4 خیلی خوش‌رفتاره. تم‌های پنجره‌ها در openbox بسیار محدوده در حالیکه در xfwm4 اصلا محدودیت وجود نداره. openbox بعد از xfwm4، دومین مدیر پنجره محبوب منه.
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1391، 01:45 ب‌ظ توسط omidtavana »

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 07 بهمن 1391، 01:55 ب‌ظ »
openbox یک مدیرپنجره (windows manager) است که سبکه ولی مهمترین مشکلش اینه که کامپوزیت نداره و مثلا باید از xcompmgr استفاده کنی تا قابل قبول باشه. ولی حتی ترکیب این دو تا هم با سادگی، کاملی و قدرت xfwm4 (مدیر پنجره xfce) نمیر‌سه. شفافیت خیلی خوش‌رفتار نیست تو openbox در حالیکه در xfwm4 خیلی خوش‌رفتاره. تم‌های پنجره‌ها در openbox بسیار محدوده در حالیکه در xfwm4 اصلا محدودیت وجود نداره. openbox بعد از xfwm4، دومین مدیر پنجره محبوب منه.
چون open box یه ویندوز منیجره برای نمونه پنل رو نداریم ولی میشه پنل سایر محیط ها رو ایمپورت کرد .
وبلاگ |

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #5 : 07 بهمن 1391، 02:19 ب‌ظ »
چون open box یه ویندوز منیجره برای نمونه پنل رو نداریم ولی میشه پنل سایر محیط ها رو ایمپورت کرد .
متوجه منظورتون و ربطش به حرف من نشدم. من که گفتم openbox یک مدیرپنجره هست. اصولا میزکار ترکیبی از چند چیزی است که مدیرپنجره بخش اصلی است ولی قسمت‌های دیگه عبارتند از : مدیر کامپوزیت، پنل، ویدجت‌ها و ... openbox فاقد کامپوزیت است که برای خیلی از افراد مهمه. البته اگه کامپوزیت نیاز ندارید مشکلی نداره ولی بهتره آدم بدونه که چی رو داره از دست میده. مثلا سعی کنید روی openbox نرم‌افزار cairo-dock و یا docky و یا conky رو نصب کنید تا متوجه بشید تفاوتش در چیه.

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 08 بهمن 1391، 01:54 ب‌ظ »
متوجه منظورتون و ربطش به حرف من نشدم. من که گفتم openbox یک مدیرپنجره هست. اصولا میزکار ترکیبی از چند چیزی است که مدیرپنجره بخش اصلی است ولی قسمت‌های دیگه عبارتند از : مدیر کامپوزیت، پنل، ویدجت‌ها و ... openbox فاقد کامپوزیت است که برای خیلی از افراد مهمه. البته اگه کامپوزیت نیاز ندارید مشکلی نداره ولی بهتره آدم بدونه که چی رو داره از دست میده. مثلا سعی کنید روی openbox نرم‌افزار cairo-dock و یا docky و یا conky رو نصب کنید تا متوجه بشید تفاوتش در چیه.
من توی اپن باکس از conky  و awn , docky رو استفاده میکنم .
وبلاگ |