انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایده های دست یافتن به پول از طریق لینوکس در ایران.  (دفعات بازدید: 11672 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Anti-Stuxnet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16

البته لینوکس تنها بدرد نمیخوره.
مباحث شبکه رو هم باید در حد ccna یا ccnp بلد باشین. مقداری میکروتیک هم اشنایی داشته باشین. این 2 تا که یاد بگیرین با تجهیزات دیگه شبکه مثل روتر و سوویچ و ... دیگه مشکل نمیخورین احتمالا.
وایرلس هم که جزو اطلاعات عمومی حساب میشه دیگه. در حد راه اندازی یک وایرلس برا یک محیط کوچیک باید بلد باشین.
ویندوز سرور هم باید تا حدی بلد باشین چون اکثر جاها ترکیبی هستش. مثلا میان تمام سیستم هایه شزکت رو می برن رو active directory بعد میان کنارش یک سرور لینوکس هم میزان.

یعنی درمجموع باید جای ۵نفر اطلاعات داشته باشی و به اندازه یک نفر پول بگیری؟!  :o  ???

نه دیگه 5 نفر نیست .
اگر طرف فقط سیسکو کار هست که با ccnp نمیشه بهش گفت سیسکو کار.
اگر وایرلس کار هست که با یک اشنایی نمیشه گفت وایرلس کار هست.
اگر لینوکس کار هست حداقل انتظار میره که در حد lpic 302 که بارش باشه دیگه.
اگرم وینزوز کار هست که ...
پس چون هیچ کدوم ار اینا نیست باید اچار فرانسه باشه.
------------
متاسفانه تو ایران اگر اچار فرانسه نباشین کار خیلی سخت گیر میاد. کمتر شرکتی هست که اون قدر بزرگ یا اون قدر فنی باشه که براش بصرفه که بیاد یک نفر متخصص فقط برایه یک کار بگیره.

متاسفانه توی ایران مدیر (امنیتی) یک شبکه درامد خوبی ندارن بر خلاف کشور های خارجی.

اگر قصد گرفتن مدرک بین المللی دارید حتما باید در خارج از ایران ازمون بدید که حداقل 2 تومن تموم میشه.
بعد گرفتن مدرک یه شماره ID به شخص مورد نظر میدن که توی دنیا با اون شماره شناخته میشه (تو پایگاه سیسکو ثبت میشه)و برای 3 سال مدرکش اعتبار داره و باید دوباره تمدید بشه.توی ایران هم فک کنم باشه.
ولی شنیده بودم مدارک میکروسافت رو قبول نمیکنن(بخاطر کپی رایت) ؟برای سیسکو هم همین طوری شده یعنی ID نمیدن؟
خورشید باش که حتی اگر نخواستی به کسی نتابی نتوانی

آفلاین alinux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
در ایران موسساتی هستند که ادعا می کنند مدرک سیسکو می دهند ولی اعتباری به آنها نیست چون سابقه تقلب در تست بوده ;D ;D که سیسکو هم بو برده و همه مدرک ها را فاقد اعتبار کرده پس تو ایران اصلا دنبالش نباش . جدیدا مثل اینکه تو افغانستان هم یک مرکز ایجاد شده که مدرک سیسکو می دهند می شه بعنوان توریست هم به اونجا رفت.

آفلاین alinux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
نظر های جالبی دادید خیلی ممنون اگر ایده دیگری بود بگید. مثل اینکه فقط شبکه تو ایران رونق داره. ای کاش کپی رایت رعایت می شد.
فکر کنید ماشین های ایرانی علاوه بر abs لینوکس هم داشته باشند، یخچال، تلویزیون ، خیلی توپ میشه به نظرتون از نظر سخت افزاری مشکلی پیش نمی یاد.
« آخرین ویرایش: 08 بهمن 1391، 01:49 ب‌ظ توسط alinux »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
نظر های جالبی دادید خیلی ممنون اگر ایده دیگری بود بگید. مثل اینکه فقط شبکه تو ایران رونق داره. ای کاش کپی رایت رعایت می شد.
من واقعا با رعایت نشدن کپی رایت تو ایران مشکل دارم >:( یه برنامه نویس باید شبانه روز کار کنه تا یه نرم افزار بسازه بعد خیلی راحت فقط با دادن پول سی دی ازش استفاده میکنن ](*,)

آفلاین Senna LEGEND

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
جدیدا مثل اینکه تو افغانستان هم یک مرکز ایجاد شده که مدرک سیسکو می دهند می شه بعنوان توریست هم به اونجا رفت.

یعنی این نهایت بدبختیه ها
بلند شیم بریم افغانستان جنگ زده
پیش یه مشت کار می کنیم؟!!!
از اونجا مدرک بگیریم
 ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین bahram_linux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
من که یه مستند از لینوکس داشتم میدیدم که لیوس ترووادز(خالق هسته لینوکس) ریچارد استالمن(بنیان گذار نرم افزارهای آزاد) و بقیه اعضای اولیه لینوکس بودن روشهای جالبی رو میگفتن که تو ایران خیلیاش عملی نیست چون هنوز ما اونقد کاربر لینوکس نداریم و همه ی سرورهای شرکت های بزرگ ایرانی هنوز رو ویندوزه
بابا گوگل 2 سال نمیشه که سروراشو برده رو لینوکس
به نظر من آینده خوبی داره ولی با توجه به اینکه سیستم عامل ملی هم توزیعی از لینوکسه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
اشتباه. گوگل خیلی وقته که از گنو-لینوکس استفاده می‌کنه.

با توجه به اینکه سیستم عامل ملی هم توزیعی از لینوکسه
اشتباه. طرح لینوکس فارسی اصلا قرار نبوده که یک توزیع به عنوان لینوکس ملی بده. هدف طرح، بومی‌سازی کتابخانه‌ها و نرم‌افزارهای اصلی توی گنو-لینوکس بود و متاسفانه هم خیلی موفق نبود. این طرح به پایان رسیده!

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
تو دنیای امروز اپن سورس جای سیستم های بسته رو میگیره.به راحتی.بزارید یک مثال نه دوتا مثال بزنم از گوگل :

مثال اول مرورگر و سیستم عامل کروم : خب این موضوع تقریبا واضحه، گوگل، با پشتیبانی از پروژه کرومیوم و ساخت یک نسخه ی اختصاصی تحت نام گوگل کروم و البته بصورت اپن سورس تحول بزرگی تو سیستم استفاده از وب برای خیلی ها ایجاد کرد.کرومی که برای سیستم عامل های مختلف با قابلیت سینک با اکانت گوگل و حضور در همه ی پلتفورم ها از جمله ویندوز، مک، لینوکس و البته اندروید بازار بزرگی برای خودش ساخت، چطوری؟ خب وقتی همه ی اکانتاتون با هم سینک بشن پس اطلاعات بین شون براحتی تو تبلت، موبایل و پی سی (و البته عینک ???) تون اشتراک داده میشه؛ خب گوگل چه سودی میبره؟ گوگل به شما تو اکانتون تبلیغ نشون میده، بهتون کروم بوک میفروشه و البته سیستم کلودتون برای ذخیره اطلاعات تو این اکانته همه جا حاضر هم میشه گوگل درایو و این یعنی پول؛

و حالا مثال بعدی باز هم اوپن سورس و باز هم گوگل؛ اندروید؛ انفجار؛ جایی که همه توش دارنه وارد میشن، همه میتونن  تو ساخت دستگاهاشون ازش استفاده کنن، همه میتونن واسش برنامه های خوب بسازن و تو گوگل پلی ازش پول در بیارن، گوگل هم که عین همیشه سکان سرمایه رو به دست گرفته و بدون ایجاد محدودیت تو سیستم عاملش که البته از هسته ی لینوکس خودمون داره استفاده میکنه، داره از همه پوال درمیاره، بدون اینکه بخوان و گاها بدون اینکه بدونیم و ما؟ هنوز هی دیسترو جدید میدیم ;D
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
اشتباه. طرح لینوکس فارسی اصلا قرار نبوده که یک توزیع به عنوان لینوکس ملی بده. هدف طرح، بومی‌سازی کتابخانه‌ها و نرم‌افزارهای اصلی توی گنو-لینوکس بود و متاسفانه هم خیلی موفق نبود. این طرح به پایان رسیده!

دلیلی نیست که پروژه جدیدی جاش رو نگیره:
http://xamin.ir/fa/

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x

پروژه زمین هدف کاملا متفاوتی رو دنبال می‌کنه!

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی

آفلاین bahram_linux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
به نظر من آینده خوبی داره ولی با توجه به اینکه سیستم عامل ملی هم توزیعی از لینوکسه

بابت اشتباهم عذر خواهی میکنم نمیدونستم ممنون دوست عزیز

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

اگه منظورت اینه که زمین داره رو سرور کار میکنه، این رو بگم تا اونجا که اطلاع دارم قصد دارن بعد از اینکه نسخه سرور رو دادن سراغ دسکتاپ هم برن :)

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه

اگه منظورت اینه که زمین داره رو سرور کار میکنه، این رو بگم تا اونجا که اطلاع دارم قصد دارن بعد از اینکه نسخه سرور رو دادن سراغ دسکتاپ هم برن :)

خودشون که گفتن نمیدن شما از کجا میگین  ???( یکی به اسم zoup یا zuop )

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

خودشون که گفتن نمیدن شما از کجا میگین  ???( یکی به اسم zoup یا zuop )

http://xamin.ir/wiki/index.php/%D9%86%D9%82%D8%B4%D9%87_%D8%B1%D8%A7%D9%87