انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایده های دست یافتن به پول از طریق لینوکس در ایران.  (دفعات بازدید: 11670 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alinux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
سلام به عاشقان لینوکس راستش من خیلی علاقه دارم که روی این کرنل و در این زمینه کار کنم ولی اگر بخواهم بطور جدی روی این کار و سرمایه گذاری کنم باید روش های کسب درامد کاملا مشخص و مطمئن باشد . واقعا این که یک سیستم عامل را و یا هر برنامه ای که بصورت اپن سورس می باشد چطور به پول می رسانند ابونتو اندروید گنو این همه برنامه و همه رایگان آیا می شود کاری که این افراد انجام می دهند را در ایران عملی کرد؟ و اصلا منبع درآمد آنها چیست ؟ دوستانی که در این موارد اطلاع و یا ایده ای در این زمینه دارند لطفا بیان کنند.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
از طریق کلاس هایه اموزشی . الان lpi 1 از 450 داریم تا 900 تومن .
از طریق انجام پروژه . بستگی به پروژه هزینه ای که دریافت می کنین متفاوت میشه.

درامد هایه عمدش تو ایران همینا هست.

آفلاین Anti-Stuxnet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
 =D>
تاپیک خیلی جالبی هست.
به علاوه مواردی که علی ابلیس اضافه کردن در زمینه پیکربندی سرور هم زیاد روی درامدزاییش حساب کنید.
خورشید باش که حتی اگر نخواستی به کسی نتابی نتوانی

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
البته لینوکس تنها بدرد نمیخوره.
مباحث شبکه رو هم باید در حد ccna یا ccnp بلد باشین. مقداری میکروتیک هم اشنایی داشته باشین. این 2 تا که یاد بگیرین با تجهیزات دیگه شبکه مثل روتر و سوویچ و ... دیگه مشکل نمیخورین احتمالا.
وایرلس هم که جزو اطلاعات عمومی حساب میشه دیگه. در حد راه اندازی یک وایرلس برا یک محیط کوچیک باید بلد باشین.
ویندوز سرور هم باید تا حدی بلد باشین چون اکثر جاها ترکیبی هستش. مثلا میان تمام سیستم هایه شزکت رو می برن رو active directory بعد میان کنارش یک سرور لینوکس هم میزان.

کلا کاریه که به نظر من با رفتن کلاس و کلی تلاش فکر نمیکنم تو کمتر از 2 سال بشه جایی رسوند.

آفلاین alinux

• Newbie
  • *
مباحث شبکه رو هم باید در حد ccna یا ccnp بلد باشین. مقداری میکروتیک هم اشنایی داشته باشین. این 2 تا که یاد بگیرین با تجهیزات دیگه شبکه مثل روتر و سوویچ و ... دیگه مشکل نمیخورین احتمالا.
وایرلس هم که جزو اطلاعات عمومی حساب میشه دیگه. در حد راه اندازی یک وایرلس برا یک محیط کوچیک باید بلد باشین.
ویندوز سرور هم باید تا حدی بلد باشین چون اکثر جاها ترکیبی هستش. مثلا میان تمام سیستم هایه شزکت رو می برن رو active directory بعد میان کنارش یک سرور لینوکس هم میزان.

کلا کاریه که به نظر من با رفتن کلاس و کلی تلاش فکر نمیکنم تو کمتر از 2 سال بشه جایی رسوند.

من با ccna و ccnp آشنایی دارم و بیشتر علاقه به مطالعه دارم تا کلاس رفتن اما علاقه به برنامه نویسی و لینوکس نمی گذاره رو شبکه تمرکز کنم. نمی دونم شاید بهتره تو همین زمینه باشم خیلی دوست دارم روی سیستم های emmbeded کار کنم و کرنل لینوکس را یاد بگیرم ولی درامدزایی و شدنی بودنش باید برام روشن بشه.

راستی جریان میکروتیک چی هست؟
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1391، 09:25 ب‌ظ توسط alinux »

آفلاین alinux

• Newbie
  • *
کسی می دونه اوبونتو چه طوری درآمد زایی می کنه؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پشتیبانی! ولی تا حالا که از جیب شاتلورث خرج کرده!!
مثلا شرکت اچ پی میاد از سرورهای اوبونتو استفاده میکنه و اوبونتو با انجام بهینه سازی های مورد نظر اون شرکت  ووووو پول میگره.

آفلاین alinux

• Newbie
  • *
مثلا شرکت اچ پی میاد از سرورهای اوبونتو استفاده میکنه و اوبونتو با انجام بهینه سازی های مورد نظر اون شرکت  ووووو پول میگره.
عجب !!! حالا شاتلورث کیه؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
عجب !!! حالا شاتلورث کیه؟
شاتلورث رییس شرکت «کنونیکال» هست. شرکت کنونیکال گسترش دهنده‌ی اصلی «اوبونتو» هست :)

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
کسی می دونه اوبونتو چه طوری درآمد زایی می کنه؟
همچنین دادن سرویس هایی مثل اوبونتو وان.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

یعنی درمجموع باید جای ۵نفر اطلاعات داشته باشی و به اندازه یک نفر پول بگیری؟!  :o  ???

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
برای کار پیدا کردن اطلاعات تنها کافی نیست. مهارت فقط با آزمون-خطا و توی عمل بدست میاد. شما 1000 سال هم کتاب اوبونتو رو بخونی تا با اوبونتو کار نکنی هیچی یاد نداری!

آفلاین Anti-Stuxnet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
تقریبا همین طور هست.بخصوص که گرفتن مدارک  ccna و ccnp هزینه زیادی هم می طلبه. کسی میدونه الان چقد پول مدرکشون میشه؟
خورشید باش که حتی اگر نخواستی به کسی نتابی نتوانی

آفلاین alinux

• Newbie
  • *
تقریبا همین طور هست.بخصوص که گرفتن مدارک  ccna و ccnp هزینه زیادی هم می طلبه. کسی میدونه الان چقد پول مدرکشون میشه؟
اگر قصد گرفتن مدرک بین المللی دارید حتما باید در خارج از ایران ازمون بدید که حداقل 2 تومن تموم میشه.

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *

یعنی درمجموع باید جای ۵نفر اطلاعات داشته باشی و به اندازه یک نفر پول بگیری؟!  :o  ???

نه دیگه 5 نفر نیست .
اگر طرف فقط سیسکو کار هست که با ccnp نمیشه بهش گفت سیسکو کار.
اگر وایرلس کار هست که با یک اشنایی نمیشه گفت وایرلس کار هست.
اگر لینوکس کار هست حداقل انتظار میره که در حد lpic 302 که بارش باشه دیگه.
اگرم وینزوز کار هست که ...
پس چون هیچ کدوم ار اینا نیست باید اچار فرانسه باشه.
------------
متاسفانه تو ایران اگر اچار فرانسه نباشین کار خیلی سخت گیر میاد. کمتر شرکتی هست که اون قدر بزرگ یا اون قدر فنی باشه که براش بصرفه که بیاد یک نفر متخصص فقط برایه یک کار بگیره.