انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا بدون مسنجر از طریق وب میشه با ابونتو با یاهو چت کرد  (دفعات بازدید: 5590 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dalton1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
با سلام
آیا در ابونتو هم میشه مانند  xp  به یاهو وصل شد و چت کرد

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
یا علی

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
http://web.im

البته هیچ چیز جای pidgin رو نمی گیره!
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین dalton1

• Jr. Member
  • *
ممنون از شما راستی این pidgin  چه برنامه ای هست و کارش چیه

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
gyachi   هم   وب  داره  هم  ویس   (الان  علیرضا   کهیر میزنه  ;)  )     آقا   من  با   gyachi  حال  میکنم  چیکار  کنم ...

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
gyachi   هم   وب  داره  هم  ویس   (الان  علیرضا   کهیر میزنه  ;)  )     آقا   من  با   gyachi  حال  میکنم  چیکار  کنم ...
   ](*,)    ](*,)

Application>internet>pidgin
این ی کلاینت مسینجر هستش ! که همزمان چندی آی-دی رو می تونی باهاش باز کنی!    چندین یاهو و چندی جی-تاکل و چند ICO htomail Jabber و و و و و
;)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین dalton1

• Jr. Member
  • *

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
ما بالاخره نتونستیم با اینم pidgin کار کنیم
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
دوست عزیز ما پیشگو نیستیم که بهتره بگید چرا نمی تونید استفاده کنید.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
همه کارها از قبیل دانلود و نصب و غیره را انجام دادم اما لاگین نمیکنه که هیچ اصلا منو هاش فعال نیستند
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
همه کارها از قبیل دانلود و نصب و غیره را انجام دادم اما لاگین نمیکنه که هیچ اصلا منو هاش فعال نیستند
شما از چه نسخه اوبونتو و pidgin استفاده می کنید؟ اینطوری که شما گفتین احتمالا نسخه pidgin تون قدیمی باشه.
وقتی User رو ایجاد می کنید در برگه Advanced به جای Pager Server موجود scsa.msg.yahoo.com کنید یا اولش عبارت .cn اضافه کنید.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
ورژن 8.04 و الان نمی دونم ورژن pidgin   چی  هست  چون تو ویندوزم   . اینها رو هم انجام  می دم  و اطلا ع  ممنون

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
http://webmessenger.yahoo.com/

این هم هست از خود یاهو 8)

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
ببینید من از پ ر و ک س ی مجبورم استفاده کنم و دستور تغییر page server  رو هم داددم روی آپشنش هم از use gnome p*r_o-x+y setting استفاده کردم اما کلا کار نمی کنه

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
نوع authentication در p_*_ر_*_Xـ*ـی سرورتون چیه ؟
اگه از نوع Digest باشه نمی تونید با pidgin ازش عبور کنید و اگه basic باشه که نباید مشکلی داشته باشید.

موفق باشید.