انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست کمک برای نصب دیکشنری  (دفعات بازدید: 1635 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohsenmfp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
درخواست کمک برای نصب دیکشنری
« : 10 بهمن 1391، 01:55 ق‌ظ »
سلام بر دوستان

من دومین روزم هست که ابونتو رو نصب کردم البته این کار رو با دیدن تبلیغات سایت رسمیش انجام دادم...ولی فعلا به چند تا مشکل خوردم.

بزرگترین مشکل این هست که oxford advanced learners dictionary رو نصب نمی کنه...تمام مراحل رو رفتم موقعی که روی فایل run_OALD8.sh کلیک می کنم تا اجرا کنم پیغام خطا می ده که سی دی دیکشنری رو وارد سی دی رام کنید.

فکر کنم مشکل از این جا باشه که سی دی ای که ما از بازار انقلاب خریدیم رو به عنوان سی دی اصلی  نمی شناسه.

به هر حال من تصمیم گرفتم که دیگه بر نگردم به ویندوز خسته شدم ازش از ۷ - ۸ سالگی دارم با هاش سر و کله می زنم ...خیلی بی خود هست  >:(...بعد از یه مدت که نصب می کنی تمام منابع سخت افزاری رو می بلعه....مصرف بندویچ من در لینوکس به مراتبط کم تر هست. :D

کسی از دوستان اگه به تونه روی این موضوع کار کنه و کمک کنه به من و هر کس دیگه ای که طالب هست به طوری که کل کار رو توی یک مجموعه فایل iso تحویل بده من به شخصه برای تشکر از ایشون مبلغی را به عنوان تشکر تقدیم ایشان خواهم کرد.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : درخواست کمک برای نصب دیکشنری
« پاسخ #1 : 10 بهمن 1391، 09:34 ق‌ظ »
سلام عزیزم. خیلی خوش اومدی. این حرف‌ها چیه، تمام کسایی که این‌جا به بقیه کمک می‌کنن بی هیچ چشم‌داشتی هست.
من خودم هم از آکسفورد استفاده می‌کنم. قبل از اینکه بتونم جوابتو بدم بگو که
۱. اوبونتو ۳۲ بیتی داری یا ۶۴ بیتی؟
۲. دقیقا چه پیغامی خطایی می‌ده؟
۳. محتویات سی‌دی رو کپی کن روی هارد و بعد از روی هارد شروع کن به نصب و نه از روی سی‌دی. بازم پیغام خطا می‌ده؟

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #2 : 10 بهمن 1391، 11:05 ق‌ظ »
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1211149

http://nikunjlahoti.com/tag/oxford-advanced-learners-dictionary/

نسخه ویندوزیش رو  فکر می کنم بشه با wine نصب کرد.

آفلاین mohsenmfp

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 10 بهمن 1391، 01:55 ب‌ظ »
سلام عزیزم. خیلی خوش اومدی. این حرف‌ها چیه، تمام کسایی که این‌جا به بقیه کمک می‌کنن بی هیچ چشم‌داشتی هست.
من خودم هم از آکسفورد استفاده می‌کنم. قبل از اینکه بتونم جوابتو بدم بگو که
۱. اوبونتو ۳۲ بیتی داری یا ۶۴ بیتی؟
۲. دقیقا چه پیغامی خطایی می‌ده؟
۳. محتویات سی‌دی رو کپی کن روی هارد و بعد از روی هارد شروع کن به نصب و نه از روی سی‌دی. بازم پیغام خطا می‌ده؟

سلام

با سپاس فراوان از شما دوست عزیز

بله من از اوبونتو ۳۲ بیتی استفاده می کنم چون تحقیق کردم دیدم اگر ۶۴ بیتی نصب کنم در نصب و کار با برنامه های مختلف به مشکل می خورم

پیغام می ده که باید سی دی نرم افزار رو بزارین

بله محتویات سی دی رو هم کپی کردم....همین طور که می دونید این دیکشنری installer مخصوص linux را با خود دارد...که من هر چی سعی کردم نصب بشه نشد.

اما با نصب wine windows program loader توانستم از installer مخصوص ویندوزش استفاده کنم و کلا مشکل حل شد و برنامه هم نصب شد....حتی توانستم برنامه رو هم کرکش کنم...

اما حالا یه سوال برام مونده که می خوام از شما و دیگر عزیزان بپرسم...
آیا برنامه های ویندوزی نصب شده در محیط اوبنتو مشکلی از لحاظ امنیتی می تونن بوجود بیارن یا نه؟
یعنی می خوام بدونم چون من کرک نصب کردم (بیشتر این فایل های کرک حاوی بدافزار و برنامه جاسوسی است تا جایکه من می دونم) آیا اطلاعات من به سرقت می تونن برن یانه؟یعنی آیا میتونه بدافزار ویندوزی در محیط لینوکسی هم کار کنه یا نه؟

در ضمن خیلی از برنامه های موجود در ubuntu software center  رایگان هست....هممممم
آیا یک هکر می تونه برنامه ای مخصوص لینوکس ابونتو بنویسه و از اون برای جاسوسی استفاده کنه؟ و مشخصا برای به دام انداختن او رو رایگان ارزه کنه؟

در محیط ویندوز می شد با نصب یه فایروال قوی مثل comodo firewall مشکل رو حل کرد ...میشد تنها به یک سری از نرم افزارهای مورد اطمینان اجازه ارتباط با خارج رو داد (outbound connection).
اما فایروال تعریف شده برای اوبونتو حتی از فایروال خود ویندوز هم ضعیف تر هست...اصلا تنظیمات خوبی نداره.

یه نگاه بندازین به عکس زیر:

https://docs.google.com/file/d/0B8DOEBuEcjGhSG1TcVE5WnB1bEE/edit

با سپاس

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #4 : 10 بهمن 1391، 02:11 ب‌ظ »
تا اونجایی که من میدونم لینوکس فایروال نیاز نداره چون واسه کارهای مهم (حتی نصب برنامه ها) ازتون سوال میکنه و پسورد میخواد !
اون برنامه هایی هم که توی سافتوار سنتر هستن همشون روی مخازن اوبونتو هستن که هکر ها به اونجا دسترسی ندارن !!!
اما در مورد واین من شنیدم که میتونه یکم باعث کم شدن امنیت روی سیستمتون بشه ...

آفلاین mohsenmfp

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 10 بهمن 1391، 02:26 ب‌ظ »
تا اونجایی که من میدونم لینوکس فایروال نیاز نداره چون واسه کارهای مهم (حتی نصب برنامه ها) ازتون سوال میکنه و پسورد میخواد !
اون برنامه هایی هم که توی سافتوار سنتر هستن همشون روی مخازن اوبونتو هستن که هکر ها به اونجا دسترسی ندارن !!!

چرا فایروال نیاز نیست؟ ببنید دوست عزیز همین طور که می دونی اینترنت نامحدود در ایران گرون هست...خوب اینترنت من محدود هست....سرعتش ۲ مگ هست اما حجمش ۶ گیگ....خوب من با استفاده از فایروال می تونم مدیریت کنم ‍پهنای باند مصرفی رو....یعنی می تونم دستی اجازه بدم فلان نرم افزار وصل شه به اینترنت و یا وصل نشه....

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #6 : 10 بهمن 1391، 02:32 ب‌ظ »

چرا فایروال نیاز نیست؟ ببنید دوست عزیز همین طور که می دونی اینترنت نامحدود در ایران گرون هست...خوب اینترنت من محدود هست....سرعتش ۲ مگ هست اما حجمش ۶ گیگ....خوب من با استفاده از فایروال می تونم مدیریت کنم ‍پهنای باند مصرفی رو....یعنی می تونم دستی اجازه بدم فلان نرم افزار وصل شه به اینترنت و یا وصل نشه....

منم اوایل همین مشکل رو داشتم ولی اگه دقت کنی هیچ نرم افزاری خودش به نت وصل نمیشه !(برعکس ویندوز که یکم بی در و پیکره! هرچی خواست خودشو آپدیت میکنه!) اینجا یه جورایی فایروال سرخود داره :دی
خیالتون راحت تا خودتون دستور آپدیت ندین ، چیزی آپدیت نمیشه !
با نصب کردن نرم افزارهایی که ورودی و خروجی رو ثبت میکنه یا نمایش میده میشه اینو دید !

آفلاین 9103074

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #7 : 19 بهمن 1391، 09:40 ب‌ظ »
سلام من از GoldenDic استفاده می‌کنم (البته همین نیم ساعت پیش نصب کردم :دی) از سافت سنتر دانلود می‌کنی ولی توش هیچ فرهنگ لغتی نیست باید دیکشنری‌های بابیلون رو بهش اضافه کنی او توی منو راحت پیدا می‌کنی که چکار کنی!
از منوی Dictionaries>Sources>Files دکمه Add رو میزنی مسیری که فایل‌های بابیلون نصب رو میدی و Rescan Now رو میزنی و صبر می‌کنی تا نصب شه.
 \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 23 بهمن 1391، 01:31 ق‌ظ »
من از اوبونتو ۳۲ بیتی استفاده می کنم چون تحقیق کردم دیدم اگر ۶۴ بیتی نصب کنم در نصب و کار با برنامه های مختلف به مشکل می خورم
نه این‌طور نیست

آیا برنامه های ویندوزی نصب شده در محیط اوبنتو مشکلی از لحاظ امنیتی می تونن بوجود بیارن یا نه؟
بله. ولی اگه مسائل امنیتی رو رعایت کنی، فقط محصور به محدوده‌ای می‌شه که واین رو نصب کردی

در ضمن خیلی از برنامه های موجود در ubuntu software center  رایگان هست....هممممم
آیا یک هکر می تونه برنامه ای مخصوص لینوکس ابونتو بنویسه و از اون برای جاسوسی استفاده کنه؟ و مشخصا برای به دام انداختن او رو رایگان ارزه کنه؟
عرضه البته ;) اوبونتو لینوکس نیست، یه توزیع از سیستم‌عامل گنو (یا گنو/لینوکس) است.
تونستن که می‌تونه، ولی خب شما باید اون برنامه رو از خود اون فرد بگیری، چون تا بررسی نشه توی مخازن اوبونتو قرار نمی‌گیره که شما بتونی از مرکز نرم‌افزاری بگیریش. و خب هیچ کس هم این کار رو نمی‌کنه، به همین دلیلی که شما گفتی ;)

در محیط ویندوز می شد با نصب یه فایروال قوی مثل comodo firewall مشکل رو حل کرد ...میشد تنها به یک سری از نرم افزارهای مورد اطمینان اجازه ارتباط با خارج رو داد (outbound connection).
اما فایروال تعریف شده برای اوبونتو حتی از فایروال خود ویندوز هم ضعیف تر هست...اصلا تنظیمات خوبی نداره.
نه. این حرفت کاملاً اشتباهه. iptables که به صورت پیش‌فرض در اکثر توزیع‌های گنو/لینوکس نصبه، یکی از قوی‌ترین (اگه نخوایم بگیم دقیقاً قوی‌ترین) دیوارهای آتش موجود در جهانه که موجب می‌شه ۹۰٪ سرویس‌دهنده‌های جهان از اون استفاده کنن. بله، کار باهاش نیاز به یادگیری استفاده از اون داره، ولی وقتی که یادگرفتی، دیگه هیچ‌چیزی رو باهاش عوض نمی‌کنی

یه نگاه بندازین به عکس زیر:[/b]

https://docs.google.com/file/d/0B8DOEBuEcjGhSG1TcVE5WnB1bEE/edit
این عکس مربوط به gufw می‌شه که تنها یکی از محیط‌های گرافیکی برای تنظیم ufw (اگه اشتباه نکنم سرنام Unix Fire Wall) است که خود ufw ابزاریه برای کنترل آسان‌تر iptables.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمد رضا کمالی فرد

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #9 : 23 بهمن 1391، 03:52 ق‌ظ »
بیشتر نرم افزار هایی که می بینی در Software Center و حالا سورس های دیگه قرار دارن نرم افزار های آزاد هستن و با توجه به این که کد های اون ها آزاد وجود داره علاوه بر این سورس مستر قبل از این که اونا رو در سورس قرار بده برسی شون می کنه عده زیادی از کاربران و احتمالا جامعه توسعه دهنده کد های اون رو می خونن نه این که نشه ! اما اگر از سورس های معتبر برنامه های تایید شده استفاده بکنی احتمالا به مشکلی بر نمی خوری و از این نظر توزیع های گنو/لینوکسی واقعا امن تر هستن برای کاربران :)