امکانش هست که یک subscribe برای این ویدیوها بسازی که از طریق ایمیل باخبر بشیم! یعنی همینطور که اینجا اعلام میکنی بروز شد یک خبرنامه هم به لیست سابسکرایب بفرستی. چون ما که همه وقت اینجا نمی یاییم!
چشم! ایمیل که نه ولی یک فید برای این بخش ایجاد میکنم که میتونید اون رو دنبال کنید، ضمن اینکه همین تاپیک رو هم میتونید دنبال کنید.
خوب بود ولی انصافا عالی نبود ...
اولا یه مقدار حس کد نوشتن رو به آدم منتقل نمیکنه ... شما که دیگه خودت پیرهن جرواجر کردی دیگه بهتره با ترمینال کار کنی واسه آموزش! تاثیر بیشتری داره و سریع تره .
هم حالت آموزشی میگیره هم جذاب تره . هم گنو/لینوکسی تره (highlighting هم داره)
عزیزم ما یاد میگیریم که یک محیط ویژوال طراحی کنیم، و گرنه اصلا چرا HTML و CSS ساخته شدن؟ همون فایل txt رو رندر میکردن!
امیدوارم کسی انتظار نداشته باشه، من توی نانو کد بزنم و تحت مرورگرهای متنی ترمینال نتیجه رو نشون بدم!
عایا؟!
دوما ، چرا اینقد از موس استفاده میکنی ؟ آدم زورش میگیره (احساس میکنم یه ربع طول میکشه که یه پنجره رو باز کنی بعد رو فولدر کلیک کنی بعد کلیک راست کنی ... )
بهخاطر اینه که فریم ریت رو پایین آوردم تا حجم ویدئوها کم بشه.
کاش آموزش کاملی از Aptana هم جزو برنامتون بود.ماشالله هرچی تو آپشن می گردی تموم نمی شه
یه شماره مخصوص آشنایی اولیه وجود داره و آپشنهای دیگه هم به مرور باهاش آشنا میشیم، ضمن اینکه برای html و css همینها کفایت میکنه و خیلی از امکانات aptana مربوط به php, ruby, javascript میشه.
اگر می خواهی اموزشت واقعا در حد عالی باشه حدالامکان از هیچ تگی در Html5 و Css3 چشم پوشی نکن.معمولا کسانی که این ویدپو هارو می بینند چیز زیادی بلد نیستند و به این امید این آموزش هارو می بینند که دیگه دنبال آموزش نروند
تقریبا تمام تگهای html5 رو توی روندکار دارم ولی تگهای html4 که منسوخ شده رو اصلا بحث نمیکنم چون بیهودس، همینطور تگهایی که جایگزین در css داره!
ممکنه چند ویدئو اختصاص بدم به کار با انیمیشن در css3 که هنوز مشابه وطنی نداره!
اگر در شروع آموزش،دوره ای کوتاه از درس قبل و مقدمه ای از درس جدید داشته باشیم بسیار تاثیرگذارتر خواهد شد
معمول ویدئوها در ادامه هم هستن و نیاز به خلاصه گویی از فصل قبل رو برطرف میکنن ضمن اینکه هیچ چیز از دست شما در نمیره، حداکثر میتونید اگر متوجه نشدید یک ویدئو رو دوباره مرور کنید.
جاهایی که نیاز باشه در انتهای ویدئو یک خلاصه گفتم مثل شماره ۴ استفاده از css