انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

کیفیت ویدئوها؟

خوبه، ادامه بده!
37 (94.9%)
جمش کن بابا!
2 (5.1%)

مجموع آرای اعضا: 40

نویسنده موضوع: آموزش تصویری HTML و CSS  (دفعات بازدید: 25686 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
پاسخ : آموزش تصویری HTML و CSS
« پاسخ #15 : 11 بهمن 1391، 09:36 ب‌ظ »

• کاش آموزش کاملی از Aptana هم جزو برنامتون بود.ماشالله هرچی تو آپشن می گردی تموم نمی شه ;D !
  • اگر می خواهی اموزشت واقعا در حد عالی باشه حدالامکان از هیچ تگی در Html5 و Css3 چشم پوشی نکن.معمولا کسانی که این ویدپو هارو می بینند چیز زیادی بلد نیستند و به این امید این آموزش هارو می بینند که دیگه دنبال آموزش نروند
  • اگر در شروع آموزش،دوره ای کوتاه از درس قبل و مقدمه ای از درس جدید داشته باشیم بسیار تاثیرگذارتر خواهد شد ;)
  • «باران باش و ببار و نگو که کاسه‌های خالی از آن کیست.» کورش کبیر

با تشکر

« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1391، 09:38 ب‌ظ توسط hesamkaveh »
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #16 : 11 بهمن 1391، 11:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
امکانش هست که یک subscribe برای این ویدیوها بسازی که از طریق ایمیل باخبر بشیم! یعنی همینطور که اینجا اعلام میکنی بروز شد یک خبرنامه هم به لیست سابسکرایب بفرستی. چون ما که همه وقت اینجا نمی یاییم!
چشم! ایمیل که نه ولی یک فید برای این بخش ایجاد می‌کنم که می‌تونید اون رو دنبال کنید، ضمن این‌که همین تاپیک رو هم می‌تونید دنبال کنید.
نقل‌قول
خوب بود ولی انصافا عالی نبود ...
اولا یه مقدار حس کد نوشتن رو به آدم منتقل نمیکنه ... شما که دیگه خودت پیرهن جرواجر کردی دیگه بهتره با ترمینال کار کنی واسه آموزش! تاثیر بیشتری داره و سریع تره .
هم حالت آموزشی میگیره هم جذاب تره . هم گنو/لینوکسی تره  :) (highlighting هم داره)
عزیزم ما یاد می‌گیریم که یک محیط ویژوال طراحی کنیم، و گرنه اصلا چرا HTML و CSS ساخته شدن؟ همون فایل txt رو رندر می‌کردن!
امیدوارم کسی انتظار نداشته باشه، من توی نانو کد بزنم و تحت مرورگرهای متنی ترمینال نتیجه رو نشون بدم!
عایا؟!
نقل‌قول
دوما ، چرا اینقد از موس استفاده میکنی ؟  :D آدم زورش میگیره  :D (احساس میکنم یه ربع طول میکشه که یه پنجره رو باز کنی بعد رو فولدر کلیک کنی بعد کلیک راست کنی ... )
به‌خاطر اینه که فریم ریت رو پایین آوردم تا حجم ویدئوها کم بشه.
نقل‌قول
کاش آموزش کاملی از Aptana هم جزو برنامتون بود.ماشالله هرچی تو آپشن می گردی تموم نمی شه
یه شماره مخصوص آشنایی اولیه وجود داره و آپشن‌های دیگه هم به مرور باهاش آشنا می‌شیم، ضمن این‌که برای html و css همین‌ها کفایت می‌کنه و خیلی از امکانات aptana مربوط به php, ruby, javascript میشه.
نقل‌قول
اگر می خواهی اموزشت واقعا در حد عالی باشه حدالامکان از هیچ تگی در Html5 و Css3 چشم پوشی نکن.معمولا کسانی که این ویدپو هارو می بینند چیز زیادی بلد نیستند و به این امید این آموزش هارو می بینند که دیگه دنبال آموزش نروند
تقریبا تمام تگ‌های html5 رو توی روندکار دارم ولی تگ‌های html4 که منسوخ شده رو اصلا بحث نمی‌کنم چون بیهودس، همینطور تگ‌هایی که جایگزین در css داره!
ممکنه چند ویدئو اختصاص بدم به کار با انیمیشن در css3 که هنوز مشابه وطنی نداره! ;)
نقل‌قول
اگر در شروع آموزش،دوره ای کوتاه از درس قبل و مقدمه ای از درس جدید داشته باشیم بسیار تاثیرگذارتر خواهد شد ;)
معمول ویدئوها در ادامه هم هستن و نیاز به خلاصه گویی از فصل قبل رو برطرف می‌کنن ضمن این‌که هیچ چیز از دست شما در نمی‌ره، حداکثر می‌تونید اگر متوجه نشدید یک ویدئو رو دوباره مرور کنید.
جاهایی که نیاز باشه در انتهای ویدئو یک خلاصه گفتم مثل شماره ۴ استفاده از css

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #17 : 11 بهمن 1391، 11:48 ب‌ظ »
یه نکته‌ای هم بگم:
بنده واقعا آدم انتقاد پذیری هستم و به هیچ وجه قصد ندارم اگر مشکلی هست توجیه کنم! نمونش همین سایت 30li که در تشریح دستورات خط فرمان فعالیت می‌کنه، یک وبلاگ مجزا در اختیار هر نویسنده قرار داره تا در مورد نویسه‌ها اگر بحثی هست، مطرح بشه و پس از رسیدن به یک جمع‌بندی اعمال شه!
شخصا عقیده دارم یا یه کاری رو انجام ندم یا اگر انجام می‌دم تا حد توان به بهترین وجه ممکن صورت بدم اون کار رو!
لذا خواهشمندم دوستان اگر در مورد ویدئوها یا هرچیز دیگه‌ای، همینطور پاسخ‌هایی که به نظرات دوستان دادم، پیشنهاد، انتقاد یا نکته‌ای به ذهنشون می‌رسه مطرح کنن.
با تشکر

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #18 : 12 بهمن 1391، 12:41 ق‌ظ »

عزیزم ما یاد می‌گیریم که یک محیط ویژوال طراحی کنیم، و گرنه اصلا چرا HTML و CSS ساخته شدن؟ همون فایل txt رو رندر می‌کردن!
امیدوارم کسی انتظار نداشته باشه، من توی نانو کد بزنم و تحت مرورگرهای متنی ترمینال نتیجه رو نشون بدم!
عایا؟!
نه بابا  ??? تحت مرورگر متنی چیه ! مگه مشکل داره آدم  :D
این حرف اصن ربطی به ویژوال! کار کردن! و ادیتور ! نداره که دادا  ;) مگه کد نوشتن گرافیک میخواد ;)
اول و آخرش میشه کد . جاوا که نیست که نیاز به ادیتور خفن با امکانات خطا یابی داشته باشه!
حالا اینارو وللش! حداقل از یه ادیتور بهتر با پس زمینه ی سفید انتخاب کن که ملت ببینن چی به چیه ! هایلایت هم شده باشه درست حسابی !
بعد یه سوالی که پیش میاد اینه که کلماتی مثل type رو خودت از عمد اشتباه میگی یا چی ؟  :D

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #19 : 12 بهمن 1391، 09:46 ق‌ظ »
نقل‌قول
این حرف اصن ربطی به ویژوال! کار کردن! و ادیتور ! نداره که دادا  ;) مگه کد نوشتن گرافیک میخواد ;)
اول و آخرش میشه کد . جاوا که نیست که نیاز به ادیتور خفن با امکانات خطا یابی داشته باشه!
به نظر میاد شما شماره ۰۰ (مقدمه) رو ندیدین! اونجا اشاره کردم نیاز به ادیتور خاصی نیست حتی با نانو هم می‌شه کد زد!
Aptana تنها یک ابزار کمکیه! همه که مث شما استاد نیستن! شما خودت رو بذار جای منی که هیچی از html نمی‌دونم، Aptana بهم کمک می‌کنه که تگ‌هایی که بلد نیستم رو یاد بگیرم و اگر مشکلی (چه ویرایشی و چه گرامری) بود بهم اعلام می‌کنه.
نقل‌قول
حالا اینارو وللش! حداقل از یه ادیتور بهتر با پس زمینه ی سفید انتخاب کن که ملت ببینن چی به چیه ! هایلایت هم شده باشه درست حسابی !
چشم! :)
نقل‌قول
بعد یه سوالی که پیش میاد اینه که کلماتی مثل type رو خودت از عمد اشتباه میگی یا چی ؟  :D
دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید، هرچند کلمه type به صورت تایپ (tipe) خونده می‌شه ولی خاطرم هست یک تلفظ غریب هم به صورت تِیْپ (teyp) داشت که من هم همونو تلفظ می‌کنم. :)

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 12 بهمن 1391، 12:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
Aptana تنها یک ابزار کمکیه! همه که مث شما استاد نیستن! شما خودت رو بذار جای منی که هیچی از html نمی‌دونم، Aptana بهم کمک می‌کنه که تگ‌هایی که بلد نیستم رو یاد بگیرم و اگر مشکلی (چه ویرایشی و چه گرامری) بود بهم اعلام می‌کنه.
تیکه ننداز باو ! استاد که میگی یاد مستر شیفو (پاندا کنگ فو کار) میفتم  ;D ;D
کلا این جور برنامه ها برنامه نویس رو تنبل میکنه
مثلا C پیشنهاد شده از این جور چیزا اصلا استفاده نشه تا بری تو عمق کار
چون گفتی انتقاد و پیشنهاد گفتم که گفته باشم  :) کارت حرف نداره

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #21 : 12 بهمن 1391، 12:52 ب‌ظ »
خب دیگه بحث تنبل شدن اومد وسط !
چه اشکالی داره یکم به قول اینا تنبل بشیم ولی برنامه ای که قراره ۱ هفته طول بکشه تا نوشته بشه رو توی ۱ روز بنویسیم اونم خیلی خوشگل تر و بهتر ؟!
فرض کن آدم بخواد با کد زدن یه محیط ویژوال طراحی کنه ، یا اینکه مثلا از ویژوال استودیو استفاده کنه (C#) و خیلی راحت پیش نیاز ها رو کنار هم بچینه و فقط به قسمت اصلی کار که کد زدن واسه رسیدن به نتیجس فکر بکنه و وقت بذاره ؟!

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #22 : 12 بهمن 1391، 12:56 ب‌ظ »
چه اشکالی داره یکم به قول اینا تنبل بشیم ولی برنامه ای که قراره ۱ هفته طول بکشه تا نوشته بشه رو توی ۱ روز بنویسیم اونم خیلی خوشگل تر و بهتر ؟!
فرض کن آدم بخواد با کد زدن یه محیط ویژوال طراحی کنه ، یا اینکه مثلا از ویژوال استودیو استفاده کنه (C#) و خیلی راحت پیش نیاز ها رو کنار هم بچینه و فقط به قسمت اصلی کار که کد زدن واسه رسیدن به نتیجس فکر بکنه و وقت بذاره ؟!
کاملا موافقم

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
« پاسخ #23 : 12 بهمن 1391، 02:40 ب‌ظ »
امیدوارم به جاهای حرفه‌ای html5 و css3 هم برسه
یه پیشنهاد اگه js و jquery هم بلدید خوب میشه که بعد از این آموزش ها اون روهم حرفه‌ای یاد بدید

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 12 بهمن 1391، 03:51 ب‌ظ »
باورم نمی شه دارم بحث میکنم سر این   :D بحث درباره css , c. html بود
من کار درست رو پیشنهاد دادم هرکسی هرکاری که دوست داره رو باید انجام بده  ;)
در ضمن اون برنامه ای که تو ۱ هفته نوشته میشه بعد یهو سه سوته با یه نرم افزار ۱ روزه تموم میشه رو نشان من بده  :-)) شمایی؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #25 : 12 بهمن 1391، 05:49 ب‌ظ »
چشم! ایمیل که نه ولی یک فید برای این بخش ایجاد می‌کنم که می‌تونید اون رو دنبال کنید، ضمن این‌که همین تاپیک رو هم می‌تونید دنبال کنید.
با سایت وبگذر خیلی ساده یک سابسکرایب بساز که با ایمیل کار کنه ;) با ایمیل راحت خبردار میشیم
دنبال کردن این تاپیک پستهای اضافی داره!
فید هم خودمون باید بریم چک کنی :(

آفلاین محمود مختاری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #26 : 12 بهمن 1391، 10:24 ب‌ظ »
حالا بحث تنبلی و کد نویسی شد بد نیست اینجا را هم ببینید.

http://karazmoodeh.com/video/emmet-introduction-and-installation/

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #27 : 12 بهمن 1391، 10:28 ب‌ظ »
این گونه نرم افزار ها برای شروع کار به هیچ وجه پیشنهاد نمی شوند.ولی کسی که همه ی مباحث رو بلده و نیازی به آموزش نداره بهتره از این گونه برنامه ها استفاده کنه

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #28 : 13 بهمن 1391، 10:37 ق‌ظ »
پست اول به‌روز شد!
شماره ۰۵ ، کار با لیست اضافه شد.
----------------------------------------
بنا به درخواست کیان عزیز یک خبرنامه هم ایجاد کردم برای مطالب :) (البته نه با وبگذر!)
مطابق درخواست nafeldo عزیز چنتا نکته دیگه در مورد aptana گفتم.
به درخواست amin/~: عزیز قالب aptana رو از رنگ تیره به رنگ روشن تغییر دادم!
----------------------------------------
نقل‌قول
یه پیشنهاد اگه js و jquery هم بلدید خوب میشه که بعد از این آموزش ها اون روهم حرفه‌ای یاد بدید
قبلا مطرح شده،‌ عرض شد که اگر خدا خواست اونم شروع می‌کنم.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #29 : 13 بهمن 1391، 11:01 ق‌ظ »
دستت درد نکنه