انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس یا ویندوز  (دفعات بازدید: 2899 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jutyaar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
    • سایت عکس
لینوکس یا ویندوز
« : 23 تیر 1387، 11:08 ب‌ظ »
ویندوز چیه بابا همش هنگ میگنه  :oops: :oops: به درد بیل گیتس خودش میخوره  :oops:                                                                                    ولی این اوبونتوی من نصفش مونده دانلود بشه   

ولی این سلکس رو امتحان کردم چه با حال بود  لایو بود  همیه برانامه های که لازم داشتی توش بود  ولی ویندوز دو روز طول میکشه تا این برنا مه ها رو نصب کنی

چه سرعتی داشت چه زیبا بود هرچی ازش تعریف کنی کم گفتی 

کی برسه این اوبونتورو نصب کنم  فکر کنم دیگه ویندوز رو بزارم کنار 

خوب شما ها چه مشکلی با ویندوز دارید تا این لینوکس هست من دیگه دمبال ویندوز نمیرم

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ به: لینوکس یا ویندوز
« پاسخ #1 : 23 تیر 1387، 11:43 ب‌ظ »
مشکل اصاصی من با ویندوز این هنگ کردناشه
از وقتی با ابونتو کار میکنم هر وقت گذرم به ویندوز
میوفته اعصاب برام نمیمونه ](*,)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #2 : 23 تیر 1387، 11:48 ب‌ظ »
کاملا واضحه
www.whylinuxisbetter.net

آفلاین jutyaar

• Jr. Member
  • *
    • سایت عکس
« پاسخ #3 : 24 تیر 1387، 12:24 ق‌ظ »
هنگ کردن جای خودشو داره

کندی شو  2 برنامه با هم اجرا کنی فاتحه

یه فایلش که خراب بشه باید فرمت کنی

تازه که فرمت میکنی هیج برانامهی با خود نداره

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #4 : 24 تیر 1387، 12:31 ق‌ظ »
البته این رو هم در نظر داشته باشید که لینوکس یک سیستم عامل خیلی کامل هم نیست!یعنی خوب نیست که تعصب داشته باشیم.مثلا BSD برای سرورها بسیار خوب تر و امن تره.
پ.ن: هیچ گونه قصد دفاع از ویندوز یا سیستم عامل دیگری را ندارم.
 ;)

آفلاین jutyaar

• Jr. Member
  • *
    • سایت عکس
« پاسخ #5 : 24 تیر 1387، 01:41 ق‌ظ »
تنها مشکلی که کاربران با لینوکس دارن برنامه های ویندوز تولینوکس اجرا نمیشه 

ولی لینوکس برای هر کاری تو خودش برنامه داره لازم نیست  در حال حاضر من دارم با سلکس این پست رو مینویسم

خودش مسنجر داره  مرورگر داره پلیر داره ........................

برنامه های ویندوز هیچ کدومش کیفیت کاریش خوب نیست  تا رجستری نشن کار نمیکنن بعضی وقت ها برنامه ها ۱۰۰ میگا بایتی دانلود کردم یا اجرا نمیشدن یا تا باهاش کار میکردم تا سریال بهش نمیدادی کار نمیکرد

من تو لینکوس نیازی به هیج برنامه ندارم که نصب کنم

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #6 : 24 تیر 1387، 01:48 ق‌ظ »
درود

هر چیزی مزایا و معایبی داره
برای هدفی ایجاد شده

این شما هستید که باید ببینید نیازتون چیه و چه چیزی این نیاز روبراتون پاسخگو هست

اگر شما به هر دلیلی نیاز مند یکی از حصولات ویندوزی باشید که معادل و یا مشابه و یا خودش برای لینوکس یا سیستم عامل دیگه ای نباشه وابسته به ویندوز می شید ( حتی اگر ازش متفر باشید :) )

هیچ چیز به طور مطلق خوب یا بد و یا بدون مشکل نیست

این شمایید که با انتخاب مناسب نیاز خودتون به خودتون کمک می کنید :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین jutyaar

• Jr. Member
  • *
    • سایت عکس
« پاسخ #7 : 24 تیر 1387، 02:36 ق‌ظ »
برنامه نویسان لینوکس میتونن  کاری کند که برنامه های ویندوز تو لینوکس اجرا بشه

خوب لازم به این کار نیست چون لینوکس خودش برنامه های رایگان و خوبی داره

لینوکس نزدیک به 500 توزیع داره که همشون زیبا و کاربرد خودشونو دارن

میتونی بری تو این سایت  وامار توزیع های لینوکس رو ببینی ومشاهده کنی
http://www.thecodingstudio.com/opensource/linux/screenshots

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #8 : 24 تیر 1387، 07:46 ق‌ظ »
Wine می‌تونه بسیاری از برنامه‌های ویندوزی رو در لینوکس اجرا کنه!!!

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #9 : 24 تیر 1387، 11:52 ق‌ظ »
Wine می‌تونه بسیاری از برنامه‌های ویندوزی رو در لینوکس اجرا کنه!!!

و خیلی از برنامه های تخصصی رو هم ساپورت نمی کنه

بنده قصدم دفاع از ویندوز نیست

ولی هر چیزی مزایا و معیب خودش رو داره و نباید با تعصب با همه چی برخورد کنیم

ویندوز هم هر چقدر مشکل داشته باشه حداقل چند مزیت داره

یکی اینکه بسیار راحت هست و مطالعه زیادی برای کاربران تازه کار نیاز نداره

کاربری که نیاز تخصصی به کامپیوتر نداره و فقط کار های روزانش رو انجام می ده نیازی نداره که وقت بذاره بدونه گراب چیه کدوم درایور رو چطور نصب کنه فایل فلان رو چطور کانفیگ کنه و......
کسی که بازی می کنه ......

یا کسی که نیاز تخصصی غیر کامپیوتری از کامپیوتر داره همینطور
اصلاً دوست نداره از وقت کسب و کار و زندگیش بزنه تا در مورد سیستم عامل بیشتر بدونه و....

اصلاً هم براشون مهم نیست که سالی ۱۰۰ دلار برای پشتیبانی و ۴۰ ۵۰ دلار هم برای آنتی ویروس خرج کنند
چون معادل ۶ بار رستوران رفتن و ۵ ۶ تا cd music براشون و در هزینه هاشون هم تاثیری نداره
یا شاید هم ۳ ۴ تا کتاب

به جای اینکه رو این مسائل وقت بذاره روی زمینه تخصصی خودش وقت می ذاره و ۳۰ ۴۰ برابر این مبلغ رو ما هانه در میاره

اینطور فکر نکنیم که همه باید مثل ما فکر کنند و نیاز هاشون مثل ما باشه

بنده چون کار تخصصی و رشتم کامپیوتر هست  از ویندوز به خاطر هزاران کمبود و مشکل استفاده نمی کنم
ولی دلیل نمیشه همه مردم جهان هم نیاز هاشون مثل من باشه و حتی مثل من فکر کنند

اگر هم دقت کنید هر چقدر کار با سیستم عامل های لینوکس و ... راحت تر میشه کاربران بیشتری به سمتش میان

برای مثال هم با امدن ویستا و پیچیدگی های بیشتری که نسبت به xp داره خیلی از کاربران همون xp رو ترجیح می دن و کاربران یکم حرفه ای تر به سمت مک رفته و شاهد فروش بیشتر مک هستیم

این یعنی اکثر کاربران این وسیله ترجیح می دن با کمترین اطلاع و سواد تخصصی این رشته بیشترین بازدهی و استفاده رو ازش بکنن
و در عوض در رشته و تخصص خودشون حرکت بیشتری انجام بدن

در کار های سازمانی و بزرگ هم وابستگی هست

شما به هر دلیل از یک محصول تخصصی بیلی استفاده کنید دیگه همه چیتون به اون مربوط مبشه :)

اگر از sql server یا پلتفرم .net استفاده کنید دیگه حتی اگر بخواید هم نمی تونید از شرش خلاص بشید
یا اینکه بپذیرید محصول ۱۰۰ میلیونی تا ۱ میلیاردی سازمانتون رو دوباره انجام بدید و هزینه بیشتری هم برای آموزش پرسنل و کاربران و..... بپردازید

۶ میلیارد و خورده ای انسان رو این کره هست با تفکرات گوناگون و نیاز های گوناگون
برای همه نمیشه یک نسخه پیچید و انقدر قاطع نظر داد

ولی میشه با توجه به نیاز بهترین انتخاب رو داشت ( با تمام کاستی ها و برتری ها) :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین jutyaar

• Jr. Member
  • *
    • سایت عکس
« پاسخ #10 : 24 تیر 1387، 02:10 ب‌ظ »
امروزه همه کاربران سرعت وکیفیت براشون در اولیته

خوب اوبونتو رو در نظر داشته باشی در مدت 15 دقیقه نصب میشه با همه برنامه ها و امکانات

آفلاین رضا مظاهری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • من چون تو بُدم * تونیزچون من باشی
« پاسخ #11 : 26 تیر 1387، 07:19 ب‌ظ »
   یه موضوعی که برای من خیلی جالبه اینه که بین طرفداران ایرانی اوپن سورس -با خارجی‌هاش زیاد آشنا نیستم- بیشتر مواقع با تعصب زیاد در این مورد صحبت میشه و کمتر کسانی -مثل کرگدن- در این مورد صحبت می‌کنن. من خودم نزدیک یکساله که دارم از اوبونتو استفاده میکنم و هنوز هم باید بگم که ازش هیچی نمی‌دونم و تنها به دلیل مسایل اخلاقی اومدم به سمت یه سیستم عامل اوپن سورس ولی  اینو میدونم: وقتی که ما ایرادی از یه برنامه اوپن سورس می‌گیریم درواقع این ایراد رو به خودمون یعنی جامعه‌ای که دارن از اون برنامه استفاده می‌کنن گرفتیم و این هم اصلن کار بدی نیست. یعنی وقتی که مثلن می‌گم فلان برنامه اوپن سورس فلان امکانات رو نداره درواقع دارم می‌گم که من و جامعه‌ای که دارن از این برنامه استفاده می‌کنن هنوز نتونستن این امکان رو به برنامه اضافه کنن.
   درمجموع فکر می‌کنم اگر این انتقادها بیشتر باشه و حتا بی‌رحمانه تر -همونطور که علم خودشو نقد میکنه و همیشه هم پیشرفت می‌کنه- امکان رشد بیشتری برای این جامعه به وجود میاد.
   به هرحال آزادی هم هزینه‌هایی داره که برای بدست آوردنش باید اونها رو بپذیریم چه در دنیای مجازی و چه در واقعیت و مهم‌ترین هزینه اون هم احساس مسوولیته.
من چون تو  بُدم * تونیزچون من باشی

آفلاین pilot

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
« پاسخ #12 : 26 تیر 1387، 08:02 ب‌ظ »
من با نظرات جناب کرگدن کاملا موافقم. بسیاری از افراد از کامپیوتر برای کارهای روزانه استفاده کرده و دنبال سیستم عاملی هستند که در یادگیری و استفاده ساده باشند.

من خودم الان حدود ۳ هفته است که اوبونتو را به خاطر داشتن پایداری و امنیت بهتر عوض کردم. ( هرچند که ویندوز ام اصلی است!)

ولی اعتراف می کنم که اگر دوستان این فروم و کمک های آنها نبود، موفق نمی شدم که بر خیلی از مشکلات فائق آیم و خیلی از مسائل را در مورد اوبونتو نمی دانستم! هر چند که هنوز تقریبا هیچ نمی دانم.

هرچند که هنوز هم به خاطر استفاده از برنامه هایی مانند مطلب مجبور به استفاده از ویندوز هستم.

در آخر اگرچه کار من مهندسی کامپیوتر نیستم ولی معتقدم که یاد گرفتن اوبونتو واقعا ارزش دارد و با بودن دوستان این فروم احساس تنهایی نمی کنم.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1545
« پاسخ #13 : 27 تیر 1387، 08:57 ق‌ظ »
آی گفتید... این لینوکس منو بدعادت(در واقع خوش‌عادت) کرده که n تا برنامه رو با هم اجرا کنم بعد یه وقتی که خورشید از مغرب درمیاد و میرم سراغ ویندوز(!) اعصابم حسابی خورد میشه، حالا ویندوز خودم که انتی‌ویروس نداره(چون توش به اینترنت وصل نمیشم و بیشتر کاربردش بازی کردن داداشمه) ولی اگه توی سایت دانشگاه مجبور بشم برم توی ویندوز، میام طبق عادت چند تا برنامه رو با هم اجرا کنم، هنگ میکنه منم اعصابم خورد میشه!
توی لینوکس یه وقتایی مثلا دارم نرم‌افزار نصب می‌کنم از اون طرفم دارم مالتی‌مدیا convert می‌کنم cpu میاد روی 100 درصد ولی بازم میتونم باهاش کار کنم (و مثل ویندوز، عکس پنجره نمیمونه رو دسکتاپ!).