Wine میتونه بسیاری از برنامههای ویندوزی رو در لینوکس اجرا کنه!!!
و خیلی از برنامه های تخصصی رو هم ساپورت نمی کنه
بنده قصدم دفاع از ویندوز نیست
ولی هر چیزی مزایا و معیب خودش رو داره و نباید با تعصب با همه چی برخورد کنیم
ویندوز هم هر چقدر مشکل داشته باشه حداقل چند مزیت داره
یکی اینکه بسیار راحت هست و مطالعه زیادی برای کاربران تازه کار نیاز نداره
کاربری که نیاز تخصصی به کامپیوتر نداره و فقط کار های روزانش رو انجام می ده نیازی نداره که وقت بذاره بدونه گراب چیه کدوم درایور رو چطور نصب کنه فایل فلان رو چطور کانفیگ کنه و......
کسی که بازی می کنه ......
یا کسی که نیاز تخصصی غیر کامپیوتری از کامپیوتر داره همینطور
اصلاً دوست نداره از وقت کسب و کار و زندگیش بزنه تا در مورد سیستم عامل بیشتر بدونه و....
اصلاً هم براشون مهم نیست که سالی ۱۰۰ دلار برای پشتیبانی و ۴۰ ۵۰ دلار هم برای آنتی ویروس خرج کنند
چون معادل ۶ بار رستوران رفتن و ۵ ۶ تا cd music براشون و در هزینه هاشون هم تاثیری نداره
یا شاید هم ۳ ۴ تا کتاب
به جای اینکه رو این مسائل وقت بذاره روی زمینه تخصصی خودش وقت می ذاره و ۳۰ ۴۰ برابر این مبلغ رو ما هانه در میاره
اینطور فکر نکنیم که همه باید مثل ما فکر کنند و نیاز هاشون مثل ما باشه
بنده چون کار تخصصی و رشتم کامپیوتر هست از ویندوز به خاطر هزاران کمبود و مشکل استفاده نمی کنم
ولی دلیل نمیشه همه مردم جهان هم نیاز هاشون مثل من باشه و حتی مثل من فکر کنند
اگر هم دقت کنید هر چقدر کار با سیستم عامل های لینوکس و ... راحت تر میشه کاربران بیشتری به سمتش میان
برای مثال هم با امدن ویستا و پیچیدگی های بیشتری که نسبت به xp داره خیلی از کاربران همون xp رو ترجیح می دن و کاربران یکم حرفه ای تر به سمت مک رفته و شاهد فروش بیشتر مک هستیم
این یعنی اکثر کاربران این وسیله ترجیح می دن با کمترین اطلاع و سواد تخصصی این رشته بیشترین بازدهی و استفاده رو ازش بکنن
و در عوض در رشته و تخصص خودشون حرکت بیشتری انجام بدن
در کار های سازمانی و بزرگ هم وابستگی هست
شما به هر دلیل از یک محصول تخصصی بیلی استفاده کنید دیگه همه چیتون به اون مربوط مبشه

اگر از sql server یا پلتفرم .net استفاده کنید دیگه حتی اگر بخواید هم نمی تونید از شرش خلاص بشید
یا اینکه بپذیرید محصول ۱۰۰ میلیونی تا ۱ میلیاردی سازمانتون رو دوباره انجام بدید و هزینه بیشتری هم برای آموزش پرسنل و کاربران و..... بپردازید
۶ میلیارد و خورده ای انسان رو این کره هست با تفکرات گوناگون و نیاز های گوناگون
برای همه نمیشه یک نسخه پیچید و انقدر قاطع نظر داد
ولی میشه با توجه به نیاز بهترین انتخاب رو داشت ( با تمام کاستی ها و برتری ها)