انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در وصل شدن به اینترنت با مودم tp-link مدل td-8811 (با کمک کیان حل شد)  (دفعات بازدید: 10368 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین navid4132

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
سلام دوستان.......خسته نباشید
من تازه عضو شدم و تازه یه 2 . 3 روزی میشه که اوبونتو رو نصب کردم
از داخل سایت چند تا جزوه آموزش دانلود کردم و تو این 3 روز حدوداً 40 تا 50 صفحه از موضوعات فروم و خوندم و نتونستم در مورد مشکل خودم موضوعی رو پیدا کنم......به خاطر همین بود که مجبور شدم سوالم رو اینجا بازگو کنم.
قبل از هر چیز بهتره که بگم من کار با لینوکس رو بلد نیستم......نتونستم به اینترنت وصل یشم تا برنامه های مورد نیاز لینوکس(اوبونتو)رو دانلود کنم.....در حال حاضر هم که تو نت هستم با ویندوز اومدم.
سطح آشنایم هم فقط در حد محیط ترمینال و این جور چیزاست و از کد نویسی های لینوکس چیزی نمی دونم.......لطفاً اگه میشه کمکم کنین.
من با لپ تاپ ایسر مدل extensa 4630z می خوام وصل شم و مدل مودم adsl هم tp-link 8811 هستش و پروتکل ویرابش شده تو مودم هم pppoe هستش ولی تو محیط ویندوز با یوزر و پسورد وصل میشم.در ضمن ورژن اوبونتو هم 12.04 هستش
اگه میشه کمک کنین :) 
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1391، 08:58 ب‌ظ توسط navid4132 »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
به مودم دسترسی دارید ؟
ping 192.168.1.1
اگر آره همینو تو فایرفاکس بزنید براتون برگه تنطیم مودم رو میاره . اونجا بگذارید روی PPPOE  . سپس نام‌کاربر/گذرواژه رو تو کادرها بنویسید و اوکی کنید.
یک راه دیگه هم مدیرشبکه ی خود اوبنتو هست ، دوستان راهنمایی میکنند

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
مودمتون رو با کابل lan به کامپیوتر وصل میکنین ؟
اگر با کابل lan وصل میشین . کار اسونی هست. گفتین تو ویندوز با کانکشن متصل میشین تو اوبونتو هم همون جوری وصل بشین:
از بالا کنار ساعت یک گذینه ماله نتورک منیجر هست رو اون بزنین و بعد creat connection بعد یک صفحه باز میشه که چند تا tab داره یکی از tab هاش نوشته dsl رو اون بزنین بعد از سمت راست رویه add بزنین بعد از اون جاش واضح هست دیگه . یوزرنیم و ‍سورد رو بدین اگر ایپی هم لازم هست از تب ipv4 بدین و بعد تست کنین متصل میشه یا نه.

حقیقتش توضیحش بدون عکس یکم سخته .

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
مشکل در وصل شدن به اینترنت با مودم tp-link مدل td-8811 در اوبونتو 12.04
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,51577.0.html

آفلاین navid4132

• Newbie
  • *
واقعاً خیلی ممنونم از راهنمایاتون.....ولی تموم اینکارایی رو که گفتین انجام دادم...ولی باز نشد.نمی دونم که چیکار کردم که الان دیگه تو اوبونتو شبکه هم ندارم.
از تاپیک های دیگه چند تا کد و که تو ترمینال نوشته بودند و اجرا کردم.مربوط به کانفیگ کردن مودم بود.....ولی نمی دونم چی شد.....الان که سیستمو روشن کردم دیدم تو اوبونتو شبکه ندارم دیگه.....همون کانکشن هایی هم که ساخته بودم off شدن :( :( :(

آفلاین navid4132

• Newbie
  • *
مودمتون رو با کابل lan به کامپیوتر وصل میکنین ؟
اگر با کابل lan وصل میشین . کار اسونی هست. گفتین تو ویندوز با کانکشن متصل میشین تو اوبونتو هم همون جوری وصل بشین:
از بالا کنار ساعت یک گذینه ماله نتورک منیجر هست رو اون بزنین و بعد creat connection بعد یک صفحه باز میشه که چند تا tab داره یکی از tab هاش نوشته dsl رو اون بزنین بعد از سمت راست رویه add بزنین بعد از اون جاش واضح هست دیگه . یوزرنیم و ‍سورد رو بدین اگر ایپی هم لازم هست از تب ipv4 بدین و بعد تست کنین متصل میشه یا نه.

حقیقتش توضیحش بدون عکس یکم سخته .
الان دیگه ندارم....قبلاً داشتم

آفلاین navid4132

• Newbie
  • *
به مودم دسترسی دارید ؟
ping 192.168.1.1
اگر آره همینو تو فایرفاکس بزنید براتون برگه تنطیم مودم رو میاره . اونجا بگذارید روی PPPOE  . سپس نام‌کاربر/گذرواژه رو تو کادرها بنویسید و اوکی کنید.
یک راه دیگه هم مدیرشبکه ی خود اوبنتو هست ، دوستان راهنمایی میکنند
متاسفانه الان دیگه دسترسی ندارم.....زمانی که این کد پینگ و زدم خروجیش به صورت زیر اومد
connect : Network is unreachble
در صورتی که کابل لن وصل هستش

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
cat /etc/network/interfaces

آفلاین navid4132

• Newbie
  • *
cat /etc/network/interfaces
خروجی این دستور به صورت زیر بود.....
bash: cat/etc/network/interfaces: No such file or directory
من وقتی دیدم که دیگه شبکه ندارم دوباره اوبونتو رو نصب کردم......مشکل اینکه شبکه رفته بود درست شد.....ولی هنوز نمیتونم به اینترنت وصل شم.....این کد بالا هم بعد از درست شدن شبکه وارد کردم......ولی باز همون پیغام قبلیو داد......
لطفاً کمکم کنین  :( :( [-o< [-o< [-o< [-o< :( :(

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
این کد بالا هم بعد از درست شدن شبکه وارد کردم......ولی باز همون پیغام قبلیو داد......
لطفاً کمکم کنین  :( :( [-o< [-o< [-o< [-o< :( :(
اگر از نو نصب کردی نیاز نیست اون کدرو بزنی!

خروجی این دستور به صورت زیر بود.....
bash: cat/etc/network/interfaces: No such file or directory
دستور رو اشتباه زدی
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1391، 08:17 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین navid4132

• Newbie
  • *
خوب الان باید چیکار کنم داداش؟؟؟؟؟؟؟؟با کابل شبکه وصل میشم و کانکشن dsl هم ساختم ولی باز نمی تونم به اینترنت وصل بشم. :( :( :(

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
من وقتی دیدم که دیگه شبکه ندارم دوباره اوبونتو رو نصب کردم......مشکل اینکه شبکه رفته بود درست شد.....ولی هنوز نمیتونم به اینترنت وصل شم.....
با pppoeconf ببین وصل میشه. از این روش باز نتورک منیجر از کار میفته. پس اول باید از فایل تنظیمات نتورک منیجر بکآپ بگیری:
sudo cat /etc/network/interfaces > ~/Desktop/interfaces.backup
برای ساختن کانکشن در ترمینال از دستور زیر استفاده کن
sudo ppoeconfهمه رو yes/ok بزن. فقط دو جا باید مقدار وارد کنی: یکی نام کاربری میپرسه و یکجا هم پسورد. با فایرفاکس چک کن ببین اینترنت داری یا نه، شاید حل بشه. اگه خواستی قطع بشی دستور زیر رو بزن:
sudo poff dsl-providerو برای دوباره وصل شدن بزن:
sudo pon dsl-providerpoff
pon
نکته: اگر حل نشد برای برگشتن به نتورک منیجر فایل بکآپ رو ریستور کن.
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1391، 08:19 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین navid4132

• Newbie
  • *
کیان جان واقعاْ نوکرتم.......خیلی چاکرم.....خیلی آقایی.......واقعاْ نمی دونم چی بگم.....الان که دارم جوابتو میدم دارم از اوبونتو اینکارو می کنم.
واقعا ممنونم.....ایشالله بتونم جبران کنم \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
الان که دارم جوابتو میدم دارم از اوبونتو اینکارو می کنم.
برای اینکه از نتورک منیجر اینترنت بگیری، فردا مودمت رو ببر شرکتی که ازشون اینترنت خریدی بگو برات PPPoE کانفیگش کنند. باید مجانی اینکار رو انجام بدن. همونجا هم تست کن که کار کنه.
بعد که برگشتی خونه اول محتویات فایل بکآپی رو که بالا گفتم بگیری، در فایل زیر جایگزین کن:
sudo gedit /etc/network/interfaces
بعد دستور زیر رو بزن:
sudo service network-manager restart
اینترنت رو چک کن.
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1391، 08:57 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین navid4132

• Newbie
  • *
کانفیگ کردن از طریق pppoe رو قبلا تو مودمم انجام دادم ولی جواب نمی داد و وصل نمی شد به اینترنت....ولی از این طریقی که شما گفتی حل شد.واقعا دستت درد نکنه