انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گوشی گنو/لینوکسی  (دفعات بازدید: 3977 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
گوشی گنو/لینوکسی
« : 13 بهمن 1391، 05:37 ب‌ظ »
چند ماهی هست که دارم دنبال یه گوشی خوب میگردم (بابودجه ی حداکثر 600 ت)
اولش فکر میکردم آندروید بهترین سیستم عامل برای گوشی هست و یکی از معیارهام شد سیستم عامل آندروید
ولی حدودا 1 ماهی هست که طی تحقیقات خودم یه چیزای عجب و غریبی (البته شاید برای دوستان عجب نباشه بهتره بگیم Fun) پیدا کردم
مثل گوشی Nokia N900 و Htc HD2 که میتونن 2 تا سیستم عامل رو روشون نصب کرد و ... مثلا Nokia N900 میتونه آندروید و Maemo (که سیستم عامل پیشفرضش هست) در کنار هم داشته باشه (و توی Maemo ترمینال هم داره !) و Htc HD2 هم تونستن WinPhone 8 و آندروید رو روش نصب کنن و مهم تر از همه این که جفتشون یکی از مهم ترین معیار های من رو دارن : صفحه نمایش بزرگ ! (البته نه خیلی بزرگ )  ::)
خیلی خوشحال میشم که دوستان کمک کنن این 2 تا گوشی انعطاف پذیر رو بهتر بشناسیم و من هم بتونم اونی که برام مناسب تره رو انتخاب کنم و یا اگر گزینه ای مناسب تر نیز هست معرفی کنن
البته یکی از دلایلی که تا حالا نرفتم Nokia N900 رو بخرم این نقده :
http://freemind.ir/1391/05/shall-i-buy-nokia-n900/
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : گوشی گنو/لینوکسی
« پاسخ #1 : 13 بهمن 1391، 05:54 ب‌ظ »
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,53187.0.html

برای "گلکسی نکسوس + اوبونتو" چند ماه صبوری کن
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1391، 06:27 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #2 : 13 بهمن 1391، 06:10 ب‌ظ »
گلکسی نکسوس 7 ؟
قراره بیاد یا منظورتون Asus Nexus 7 (تبلت) ـه ؟
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #3 : 13 بهمن 1391، 06:25 ب‌ظ »
گلکسی نکسوس 7 ؟
قراره بیاد یا منظورتون Asus Nexus 7 (تبلت) ـه ؟
Samsung Galaxy Nexus

به عنوان لینکهای زیر دقت کن:
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2235310/ces-ubuntu-coming-to-the-samsung-galaxy-nexus-next-month
http://www.knowyourmobile.com/blog/1759807/ubuntu_hitting_samsung_galaxy_nexus_in_february.html
http://askubuntu.com/questions/235584/how-can-i-install-ubuntu-on-galaxy-nexus
http://www.digitaltrends.com/mobile/3g-google-galaxy-nexus-7

The Ubuntu smartphone operating system will be available to download for
the Samsung Galaxy Nexus first and as early as February

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #4 : 13 بهمن 1391، 07:18 ب‌ظ »
خب من که 1 میلیون تومن پول مفت ندارم بدم بالای گوشی !
فکر کنم اگر اوبونتو برای نکسوس بیاد بعد یه مدتی برای Htc HD2 یا Nokia N900 هم میاد .
<<
>>

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #5 : 13 بهمن 1391، 07:21 ب‌ظ »
خب من که 1 میلیون تومن پول مفت ندارم بدم بالای گوشی !
فکر کنم اگر اوبونتو برای نکسوس بیاد بعد یه مدتی برای Htc HD2 یا Nokia N900 هم میاد .

htc hd2 که ویندوزفون داره (اگه اشتباه نکنم) و تا اونجایی که من میدونم بوتش محدود هست و نمیشه بوتش رو جوری تنظیم کرد که اوبونتو رو بجای ویندوز بوت کنه. n900 هم سخت افزارش ضعیفه...

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #6 : 13 بهمن 1391، 07:42 ب‌ظ »
خب ویندوز فونش رو پاک میکنم آندروید یا meego روش نصب میکنم
<<
>>

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 13 بهمن 1391، 07:45 ب‌ظ »
خب ویندوز فونش رو پاک میکنم آندروید یا meego روش نصب میکنم

ماشاالله توانایی! درایورش رو میخوای چیکار کنی؟!  ;D

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #8 : 13 بهمن 1391، 07:57 ب‌ظ »
درایور ؟ منظورتونو نمی فهمم ؟
اونجوری که من اطلاع دارم و دیدم دوستم روی htc hd2ـش که قبلا داشت آندروید 4 نصب کرده بود و هیچ مشکلی هم نداشت ...
<<
>>

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 13 بهمن 1391، 08:04 ب‌ظ »
درایور ؟ منظورتونو نمی فهمم ؟
اونجوری که من اطلاع دارم و دیدم دوستم روی htc hd2ـش که قبلا داشت آندروید 4 نصب کرده بود و هیچ مشکلی هم نداشت ...

خب تا اونجایی که من میدونم همونطوری که سیستم عاملی که روی کامپیوتر نصب میکنیم نیاز به نصب درایور داره تا بتونه راحت کار کنه، سیستم عامل موبایل هم نیاز به درایور داره...

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #10 : 13 بهمن 1391، 08:56 ب‌ظ »
فکر نمیکنم در مورد آندروید اینطوری باشه ولی یه چیزی هست که بهش میگن رام که دقیقا نمیدونم چیه ولی باید توی همین مایه ها باشه
<<
>>

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #11 : 13 بهمن 1391، 09:03 ب‌ظ »
با عوض کردن سیتم عامل موبایل اشکالات عمده ای چون غیر فعال شدن مودم ایجاد میشود... با تشکر ;D

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #12 : 13 بهمن 1391، 09:04 ب‌ظ »
فکر نمیکنم در مورد آندروید اینطوری باشه ولی یه چیزی هست که بهش میگن رام که دقیقا نمیدونم چیه ولی باید توی همین مایه ها باشه
رام یا ایزد رام، که در اوستا به صورت رامه یا رامن آمده و در زبان پهلوی به صورت رامشن یا همان رام خوانده شده‌است، در آئین زردشت یکی از ایزدان یا باشنده گان در خور نیایش است.[۱] این ایزد که آن را وای وه نیز گفته‌اند، بر روز بیست و یکم هر ماه که آن را رام روز می‌نامند، موکّل است. ;D ;D ;D ;D :lolflag: :lolflag: :lolflag:

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #13 : 13 بهمن 1391، 09:05 ب‌ظ »
رام یه نسخه ی تغییر یافته از سیستم عامله!

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #14 : 13 بهمن 1391، 09:29 ب‌ظ »

رام یه نسخه ی تغییر یافته از سیستم عامله!
خب اون نسخه ی تغییر یافته جوری تغییر یافته که مودم و چیزای دیگه ای که با نصب آندروید از کار میفته و قابل استفاده نیست از کار نیفته و قابل استفاده باشه آخرین رام آندروید 4 که برای hd2 اومده کامله ولی رام آندروید 4.1ـش هنوز کامل نیست ویکم مشکل داره ...
<<
>>