انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جایزه سه میلیون دلاری گوگل برای هک سیستم‌عامل کروم  (دفعات بازدید: 4269 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

کمپانی گوگل، پیش از عرضه رسمی سیستم‌‌عامل گوگل کروم که با هدف افزایش نفوذ این غول تکنولوژیک در دنیای کامپیوترهای شخصی طراحی شده، برای کشف آسیب‌پذیری‌های امنیتی در آن جایزه‌ای هنگفت و بی‌سابقه تعیین کرده است.
گوگل اعلام کرده که اگر فرد یا گروهی از هکرها بتوانند سیستم‌عامل کروم را هک کنند، جایزه ۳/۱۴۱۵۹ میلیون دلاری این کمپانی را دریافت خواهد کرد؛ جایزه‌ای گیکی که رقم میلیونی‌اش از روی عدد پی (π) در ریاضی طراحی شده است.

گوگل قرار است اوایل ماه مارس در ونکوور فستیوالی برای گردهم‌آیی هکرها از سراسر جهان برگزار کند و این جایزه در آن مراسم به کسانی که حفره‌های امنیتی کروم را بیابند اعطا خواهد شد. هر کسی که بتواند به مرورگر کاربری که از سیستم‌عامل کروم استفاده می‌کند نفوذ کند، یا به هر طریقی کنترل سیستم مبتنی بر این سیستم‌عامل را به دست بگیرد، از نظر گوگل برنده است. اما این جایزه در سه بخش اعطا می‌شود.

کسانی که بتوانند با بدافزار نصب‌شده روی وب‌‌سایت‌ها کروم را آلوده کنند، جایزه‌ای ۱۱۰ هزار دلاری، و کسانی که بتوانند در کارآیی عادی سیستم اختلالی ایجاد کنند که منشا آن بارگذاری یک صفحه وب باشد، جایزه‌ای ۱۵۰ هزار دلاری دریافت می‌کنند. جایزه کامل ۳/۱۴۱۵۹ میلیون دلاری نصیب کسانی می‌شود که با کشف آسیب‌پذیری اساسی، بر مبنای آن اکسپلویتی طراحی کنند و کنترل کامل سیستم را به دست بگیرند و سپس در روند رفع آسیب‌پذیری برای گوگل مشارکت کنند.
گوگل در وبلاگ رسمی کرومیوم در توضیح این جایزه آورده: «امنیت از ارکان کروم است، اما هیچ نرم‌‌افزاری بی‌نقص نیست و ضعف‌های امنیتی را حتی در بهترین و دقیق‌ترین سیستم‌ها و فرآیندها هم می‌توان یافت.»
ترغیب هکرها به رقابت برای ارتقای امنیت

طرح ارائه مشوق برای کشف و رفع آسیب‌پذیری‌های امنیتی احتمالی، اقدام نوآورانه و کم‌سابقه‌ای است که گوگل با اجرای آن هم قصد ارتقای امنیت سیستم‌عامل تولیدی خود را دارد و هم به موازات آن هدفی تبلیغاتی را پی می‌گیرد.
مدیران گوگل با این طرح می‌خواهند بگویند در دنیایی که هر روز حفره جدیدی در نسخه‌های گوناگون سیستم عامل ویندوز مایکروسافت - که پرکاربردترین سیستم عامل جهان است - پیدا می‌شود، گوگل با اعتماد به نفس تن به چنین اقدامی می‌دهد و خود را در برابر مهارت هکرها قرار می‌دهد تا نفع همه این اقدامات در نهایت نصیب کاربرانش شود.

این غول جهان آنلاین، همواره از پیش‌گامان شفافیت در بسیاری از عرصه‌های مرتبط با دنیای دیجیتال بوده است. گوگل پیش‌تر برای رفع آسیب‌پذیری‌های امنیتی مرورگر گوگل‌کروم هم از این تاکتیک استفاده کرده بود.

اما برخی از پژوهشگران امنیت شبکه استدلال متفاوتی دارند: به اعتقاد آنها اگر کسی واقعا بتواند سیستم عامل کروم را هک کند، در آن صورت اگر آسیب‌پذیری امنیتی و اکسپلویت (کد نفوذ) مرتبط با آن را مخفی نگه دارد و فقط در اختیار مشتریانی نظیر آژانس‌های دولتی قرار دهد که در پی نفوذ هدفمند به سیستم‌های کاربران هستند و از آن نفع سیاسی یا اقتصادی می‌برند، درآمد بسیار بیشتری خواهد داشت
فستیوال گوگل برای هکرها، هفته اول مارس در ونکوور برگزار خواهد شد
و ما میطوانیم

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
این تاپیک نسبتا قدیمی هستش ولی خبر اومده سیستم عامل کروم تا حدودی هک شده

Google’s Chrome OS partially hacked

اینم لینک:

http://ip-pig.com/2013/04/06/853/
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
هسته لینوکس
نرم افزار های آزاد
پوزش هم گوگل میده
عجب دنیایی  ](*,)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
هسته لینوکس
نرم افزار های آزاد
پوزش هم گوگل میده
عجب دنیایی  ](*,)
به عنوان یه شخص بسیار کوچیک در علم کامپیوتر اینو میگم در دنیای کامپیوتر Never و Ever وجود نداره
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
هسته لینوکس
نرم افزار های آزاد
پوزش هم گوگل میده
عجب دنیایی  ](*,)
به عنوان یه شخص بسیار کوچیک در علم کامپیوتر اینو میگم در دنیای کامپیوتر Never و Ever وجود نداره
من الان مگه اور نور گفتم ؟:|
به هر حال نظر من اینه
توی دنیای واقعی هیچ ever , never ی (یای نکرده :دی) وجود نداره و همین موجب سوال و تولید علم متاسفانه بعضی چیز ها هستن که چیز هایی مطلق میدونن و مانع پیشرفت علم میشن  ::)
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1392، 03:10 ب‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *

:)

اولش که 4 تا پست رو دیدم گفتم کی 4 تا پست داده شده توی این تاپیک که من ندیدم!!تاریخ ها رو خوب نگاه کردم دیدم امروز پست ها اومدن

تشکر دوستان

چند نکته رو یاد اوری کنم شخص Bruce Schneier در دنیای امنیت آدم شناخته شده ای هست و چند جمله معرف هم داره از جمله:
security is a process, not a product
و جمله معرف زیر که در حیطه مهندسی اجتماعی هست:
Amateurs hack systems, professionals hack people

;)

نقل‌قول
Specifically, the hacker known as Pinkie Pie, who cracked the

Chrome web browser on Windows last year in Google’s

security contest

مرورگر کروم گوگل از مکانیزم امنیتی خیلی بهتری استفاده میکنه که به نسبت فایرفاکس امنیت بیشتری ایجاد می کنه،
اگر دقت کرده باشید وقتی کروم رو باز میکنید با سرعت بیشتری نسبت به فایرفاکس باز میشه به

این دلیل که مرورگر کروم در مرحله اول به عنوان یک parent یا ریشه اجرا میشه در ادامه با

هر  تب-tab  باز کردن یک تب های مذکور به عنوان یک thread در سیستم عامل شناخته 

اجرا میشه که منابع مخصوص به خودش رو در اختیار داره (بر خلاف فایرفاکس که کل نرم

افزار و تمام تب ها به عنوان یک پراسس در سیستم عامل شناخته میشه!) برای دیدن این کار به task manager اگر نگاه کنید میبینید به هر تب  کروم به عنوان یک فرایند مستقل نگاه شده !که منجر به امنیت بیشتر در نرم افزار میشه!

هسته لینوکس
نرم افزار های آزاد
پوزش هم گوگل میده
عجب دنیایی  ](*,)

ماهیت نرم افزار آزاد همین طور بوده و هست  و ادامه خواهد داشت و به همین خاطر ارزشمند هست،چون همه می تونن ازش استفاده کنن.

هنوز وقت نشده بخونم سر وقت مناسب لینکی که دادید رو مطالعه میکنم.
و ما میطوانیم

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
حالا نتیجه ی این ماجرا چی شده؟
3میلیون رو کسی برده؟

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
3میلیون رو کسی برده؟
مشخص نشده؟!
و ما میطوانیم

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
3میلیون رو کسی برده؟
مشخص نشده؟!
بنده همینو از شما پرسیدم :D

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *

والا منم مثل همه توی یه لوکال هاست گیر کردم ،سعی میکنم اخبار مرتبط به فناوری رو (تا جایی که مجاز هست) بیان کنیم ،همین.
از جزئیاتش بی خبرم.
اگر شما فهمیدین جایزه این مسابقه "چرا گنو/لینوکس رو دوس دارم"  چی شد/کی شد؟
و ما میطوانیم

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
اگر شما فهمیدین جایزه این مسابقه "چرا گنو/لینوکس رو دوس دارم"  چی شد/کی شد؟
جایزه رو نمیدونم ولی برندش شما نشدین؟ :D
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1392، 04:28 ب‌ظ توسط HsebliS »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
جایزشو دادن تموم شد رفت!
ویدیوی آنباکسشم من دیدم!

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
جایزشو دادن تموم شد رفت!
ویدیوی آنباکسشم من دیدم!
راس راسی جایزه به کی رسید؟

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *

بایت چه مقاله ای این رو گرفت؟بدرد بخور بین مقاله ها ندیدم.خیال پردازی بود بیشتر،البته خود داور ها هم باید تایید صلاحیت علمی میشدن!!!   ;D
و ما میطوانیم