آیا از فایرفاکس بهتره؟ یا به قول دوستمون چه چیز فوق العاده ای داره که باعث برتریش بشه؟
چیزی که باعث شده من اینقدر از اپرا استفاده کنم اینه که
1- میل باکس اختصاصی داره (خودش اتوماتیک بعد از باز کردن مرورگر شروع می کنه به چک کردن میل ها در صورت رسیدن میلی که اپرا باز باشه خودش خیلی سریع بهت خبر می ده)
2- فید ریدر یا بقولی خبرخوان داره
3- در حالت توربو که میزاری ترافیک کمتری مصرف می کنه (مثلا یه عکس داخل یه سایت رو با کیفیت کمتری نشون میده ولی ما زیاد متوجه کیفیت عکس ها نمیشیم و ... باعث کاهش ترافیک مصرفی میشه)
4- اول نوشته های سایت رو میاره(تکس ها روtext)و این همون چیزی هست که معمولا ما باهاش کاری داریم
5- pop-up ها رو خودش بلوک می کنه مثلا شما یه سایت که باز می کنین ممکنه چند تا سایت دیگه هم باز بشه ولی اپرا فقط همون سایت مورد نظری که شما خواستین رو باز می کنه (در کروم و فایر فاکس این ویژکی بصورت پیش فرض فعال نیست و تازه اگه فعال کنی مثل اپرا کار نمیده)
6- فلش های داخل سایت ها رو اتومات اجرا نمیکنه و یه دکمه پلی روشون میاره تا شما نخوایین و پلی نکنین اونها رو دانلود نمیکنه
7- چت روم اختصاصی داره با امکان اضافه کردن روم توسط خود کاربر !!!!
اینها بخشی از کارهایی هست که اپرا داخل خودش داره ولی تو هیچ مرورگری دیگه ای تا حالا من ندیدم
من اسپیمر اپرا نیستم ولی ویژگی هایی که من می خوام و یک جا جمع شده تو این مرورگره و هیچ جای دیگه نیست