خوب بحث من رو نیاز داشتن اندروید به منابع سخت افزاری زیاد بود که منو شما تا حدودی قانع کردین (البته کامل قانع نشدم و تا حدودی منطقی به نظر میاد)
خوب برنامه ها رو که من گفتم اول برا سیمبین بودن بعد رفتن برای اندروید (حالا من مثال بزنم دقیقا همون شرکت برای اندروید هم برنامه زده)
ولی یه چند تا برنامه میارم که فکر کنم معادل اندرویدی نداشته باشه!!!
1- smart movie که دیگه تو نسخه 1.45 مونده و فکر نکنم برای آندروید منتشر بشه این برنامه فیلمای فول اچ دی رو راحت رو گوشی های ضعیف اجرا میکنه
2- core codec player که فکر کنم معادل اندرویدی هم زدن و تمام فرمت ها رو اجرا میکنه و یوتوب دانلودر هم درون خودش داره (شما از پخش عکس بصورت اسلاید شو تا پخش همه فایلهای صوتی و تصویری در انواع و اقسام فرمت ها رو میتونی پخش کنی)در ضمن یه مدیا سنتر فوق العاده برای سیمبین همین برنامه هست (اچ دی هم پخش میکنه و vob و dat که فرمت های cd-dvd هستن رو پخش میکنه)
3- یه برنامه بود برای تغییر فرمت فیلما (اسمش یادم نیست)که فیلم کانورت میکردی با خود گوشی!!!! و البته تریم مرج افکت گذاری و ... هم انجام میداد
4- alon mp3 dictaphone که نمیدونم معادل اندرویدی داره یا نه این برنامه صدا رو با کیفیتی که گوش شما میشنوه رو ضبط میکنه!!!!! البته پلیر خوبی هم هست ولی یکم سنگینه (برای پلیر بودن) و البته کال ریکوردر هم بود
5-audio cube که قابلیت تغییر فرمت صوتی (کانورت)رو روی گوشی سیمبین میده و شما با انواع فرمت های صوتی و انواع کیفیت ها میتونین فایلاتون رو تغییر فرمت صوتی بدین
6- برنامه ای مثل sis editor که بتونی باهاش رو گوشی فایلا های sis رو ادیت کنی و مثلا لایسنس خودت رو بزاری توش و کلی با برنامه ور بری و برنامه رو کاری کنی که انگار خودت برنامه رو نوشتی!!!
7- برنامه جاوا ریسایزر بود البته برای کامپیوتر که باهاش جاوا رو تغییر اندازه می دادی با چند تا کلیک !!!!! و با سیمبین خیلی مچ بود!!!
در ضمن من همین آلان هم میگم که این برنامه ها برای اندروید ممکنه معادل و یا خود شرکت ها تولید کرده باشن!!!!
نشون دادن فرمت اداری و ... رو نمیگم چون هر دو سیستم عامل کارشون همینه(هدفشون)و n-gage رو خواستم مثال بزنم که خدایش انحصار نوکیا بود و مثال زدنش مشکل داشت
در ضمن اندروید برای کار نسبت به سیمبین 10 به 100 جای کار داره و روش شما توان شخصی سازی فوق العاده ای دارین
این نقل قول هم از حرفای خودم میارم و میگم چون سیمبین مثل گذشته تودید نیست سیمبین داره به تاریخ می پیونده
خوب بحث من رو نیاز داشتن اندروید به منابع سخت افزاری زیاد بود که منو شما تا حدودی قانع کردین (البته کامل قانع نشدم و تا حدودی منطقی به نظر میاد) ولی این همه سنگین بودن غیر منطقیه!!!!! بحث من همینه
خواهشا به حاشیه نبرینش که بخواین ربطش بدین به ... یا بقول دوستمون خداو پیفمبر رو وسط نکشین
این نکته یادم رفت که پلت فرم رو میدونم میشه سکو (هر چی باشه من مهندسی خوندم مثلا) ولی کجا رو دیدی بگن پلتفرم اندروید!!!!!! که شما میگی پلتفرم سیمبین یا پالم!!!!!! روح (پدر و مادر) بوجود آورنده این سیستم عاملا رو توگور لرزوندی