انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو به چه قیمتی؟؟  (دفعات بازدید: 3967 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین apolon

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
پاسخ : نصب اوبونتو به چه قیمتی؟؟
« پاسخ #15 : 19 بهمن 1391، 12:46 ق‌ظ »

سلام

این اتفاق برای من اولین بار سال 85-86 اتفاق افتاد که می خواستم فدورا 5 یا 6 رو نصب کنم و کل اطلاعاتم (اون موقع هارد 80 گیگ ) از بین رفت توی فارس هیچ شرکتی نبود توانایی که این کار رو داشته باشه توی یکی از مجله های کامپیوتری (د و ک) با شرکت (بازیابی اطلاعات ) توسعه رسانه افزار  آشنا شدم و یکی از دوستام که تهران رفت و آمد داشت زحمتش رو کشید و هارد و به اونجا برد.
این رو بگم از هارد 80 گیگ فقط کمتر از یک مگ (در حد چند تا عکس) رو نتونست ریکاوری کنه و همه فایل هام از جمله پروژم سالم موند،این اتفاق شما دلیل شد تا یک بار دیگه به اون کابوس برگردم و  یاداوری بشه.انصافا کارشون عالی بود الان هم اگه فرمت بشه باز هم میبرم اونجا.
ادرس سایتشون:
http://www.resanehafzar.com
با هاشون تماس بگیری جواب میدن و راهنمایی میکنن.الان هم سایت رو نگاه کردم مثه اینکه هنوز هستن.
اگر فایل هات حیاتی و مهم هستن هیچ روش نرم افزاری رو استفاده نکن.
تازه من بعد فرمت اومدم ویندوز نصب کرده بودم که بیچاره باز هم تونست همه رو برگردونه  ;D
مرسی دوست عزیز من این راههایdoomhammer که میگرو میرم شاید به جایی رسیدم اگه نشد مجبورم تماس بگیرم

آفلاین apolon

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #16 : 19 بهمن 1391، 12:47 ق‌ظ »

داداش doomhammer اینجا رو باید چی انتخاب کنم؟؟
من intel رو انتخاب کردم
بعد که آنالیز زدم دیگه نتونست پارتیشنامو پیدا کنه:(
« آخرین ویرایش: 19 بهمن 1391، 01:02 ق‌ظ توسط apolon »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #17 : 19 بهمن 1391، 12:38 ب‌ظ »
روی ویندوزی که؟! برای ویندوز نرم افزارهای ریکاوری قویتری نسبت به testdisk وجود داره! خیلی حرفه ای تر!

مرسی دوست عزیز من این راههایdoomhammer که میگرو میرم شاید به جایی رسیدم اگه نشد مجبورم تماس بگیرم
نرم افزارهای ریکاوری ممکنه وضعیت اولیه رو به هم بزنند. اگر یک ایمیج از هارد بگیری بهتره! اول با یک شرکت متخصص تماس بگیر ببین پیشنهادشون چیه: ایمیج بگیری، نرم افزاری کار رو انجام بدی یا پول بدی به شرکته!
« آخرین ویرایش: 19 بهمن 1391، 12:57 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #18 : 19 بهمن 1391، 07:44 ب‌ظ »
من میگم ببرید یک شرکت متخصص چون ممکنه بدتر بشه

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #19 : 20 بهمن 1391، 09:18 ق‌ظ »

سلام

این اتفاق برای من اولین بار سال 85-86 اتفاق افتاد که می خواستم فدورا 5 یا 6 رو نصب کنم و کل اطلاعاتم (اون موقع هارد 80 گیگ ) از بین رفت توی فارس هیچ شرکتی نبود توانایی که این کار رو داشته باشه توی یکی از مجله های کامپیوتری (د و ک) با شرکت (بازیابی اطلاعات ) توسعه رسانه افزار  آشنا شدم و یکی از دوستام که تهران رفت و آمد داشت زحمتش رو کشید و هارد و به اونجا برد.
این رو بگم از هارد 80 گیگ فقط کمتر از یک مگ (در حد چند تا عکس) رو نتونست ریکاوری کنه و همه فایل هام از جمله پروژم سالم موند،این اتفاق شما دلیل شد تا یک بار دیگه به اون کابوس برگردم و  یاداوری بشه.انصافا کارشون عالی بود الان هم اگه فرمت بشه باز هم میبرم اونجا.
ادرس سایتشون:
با هاشون تماس بگیری جواب میدن و راهنمایی میکنن.الان هم سایت رو نگاه کردم مثه اینکه هنوز هستن.
اگر فایل هات حیاتی و مهم هستن هیچ روش نرم افزاری رو استفاده نکن.
تازه من بعد فرمت اومدم ویندوز نصب کرده بودم که بیچاره باز هم تونست همه رو برگردونه  ;D

خوبه که بتونید از این شرکت کمک بگیرید مطمئنم که میتونن از 1 ترابایت حداقل 900 گیگش رو سالم سالم برگردونند
من 3 سال پیش توسط همین شرکت هارد 500 گیگم رو که تمام زندگیم روش بود رو ریکاوری کردند و 95% اطلاعات برگشت ...
انتخاب با خودتونه ...
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین apolon

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 20 بهمن 1391، 01:51 ب‌ظ »
ممنونم از همه بچه ها
تقریبا ریکاوری هاردم آخراشه
با برنامه power data recovery تونستم 100% اطلاعاتم رو برگردونم
واسه بچه هایی که از ویندوز استفاده میکنم این برنامه رو پیشنهاد میدم
... ایشالله که به سلامتی تموم بشه
.
.
.
بعد که تموم شد میخوام یه هارد 80 به کامپیوتر وصل کنم اینو در بیارم
هیچی توهارد 80 نیست
1 درایو بیشتر هم نداره ..میخوام روش اوبونتو نصب کنم
فقط اینجا کدوم گزینه رو بزنم
اولی بزنم بهتره؟؟

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #21 : 20 بهمن 1391، 05:43 ب‌ظ »
خوب این بستگی به شرایط هاردتون داره
1- وقتی که سون رو هارد باشه و می خوایین هر دوتاش رو داشته باشین (قبلش باید یه پارتیشن unllocated درست کنین برای اوبونتو در حد حداقل 15 تا20 گیگ بستگی به حجم کاریتون و نرم افزار ها و حداکثر 40 تا 50 گیگ و پیششنهاد اینه که روی هارد 80 گیگ 20 تا برای اوبونتو 50 تا برای هوم و ذخیر فایلها)

2- حذف 7 از روی هارد و جایگزینی اوبونتو به جای 7 به عنوان سیستم عامل پیش فرض

3- انتخاب بصورت شخصی و دستی (که این رو معمولا پیشنهاد نمیشه چون ممکنه اطلاعاتتون رو خراب کنه)

خوب تا ایین جا انتخاب هارد و سیستم عامل بود حالا شما باید سواپ رو هم انتخاب کنین که یه حجمی با توجه به کار هایی که می کنین باید از هارد رو بهش اختصاص بدین البته این با رم سیستم موقع کار رابطه مستقیم داره
معمولا حداکثر 4 گیگ بیشتر اخصاص نمیدن تازه اونم برای سرورهاست و کاربر معمولی باید به اندازه مقدار رمی که داره استفاده می کنه حین کار باسیستم + یه مقداری اضافه چهت هایبرنت و رندرینگگ و ... هست (که معمولا تجربی هست و بعد از مدتی کار با سیستم خودت میتونی تشخیص بدی که چقدر لازم داری) رو سواپ بزاره کمتر از 2 گیگ نباشه بیشتر از 4 گیگ هم بدرد نمیخوره و فضای هارد رو خراب کردی

سواپ کارش اینکه که میاد از هارد برای ذخیره اطلاعات استفاده می کنه و آلان (با توجه به رم های امروزی)کار اصلیش اینه که کسایی که سیستم رو هایبرنت میکنن میاد و اطلاعات روی رم رو روی این قسمت از هارد ذخیره می کنه

* پس شما سه تا درایو روی هاردتون دارین یکی 50 گیگه دومی 20 گیگه و سومی بین 2 تا 4 گیگ برای سواپ
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .