انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: طراحی مدارات منطقی  (دفعات بازدید: 7628 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
طراحی مدارات منطقی
« : 18 بهمن 1391، 09:05 ب‌ظ »
دوستان استاد ما تو دانشگاه بهمون گفته برید از برنامه MAX + Plus واسه طراحی مدارات منطقی استفاده کنید ولی من می خواستم بدونم برنامه ی معادلی تو گنو داره یا نه ! تو چند تا از این سایت ها دنبال معادل گشتم چیزی پیدا نشد متاسفانه ! :'(
« آخرین ویرایش: 18 بهمن 1391، 09:07 ب‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : طراحی مدارات منطقی
« پاسخ #1 : 18 بهمن 1391، 10:19 ب‌ظ »
به اینجا یه سری بزن ببین کارت راه نمیفته؟

راه افتاد خبر کن

http://spins.fedoraproject.org/fel/#portfolio

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 19 بهمن 1391، 11:10 ق‌ظ »
بابا خدا خیرت بده این یه برنامه است واسه لینوکس فدورا من اوبونتو دارم ! تازه نصبش هم فقط واسه فدورا است نه اوبونتو ! ولی احتمالا دانلود و نصبش کنم چون واسم مهمه !
« آخرین ویرایش: 19 بهمن 1391، 11:16 ق‌ظ توسط h1229m »

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #3 : 19 بهمن 1391، 11:46 ق‌ظ »
من زیاد از سیستم سر در نمیارم ولی خوب شما اگه سورس رو بگیرین می تونین خودتون کامپایل کنین و همچنین می تونین یه فرمت رو به فرمت فایلهای نصبی دبیان تبدیل کنین (خوب اینجوری فایل رو آپلود کنین تا کسای دیگه هم اگه نیاز شد استفاده کنن) این کارها ممکنه و آموزشاش هم هست!!

در ضمن سایت ارایه کننده همین نرم افزاری که شما گفتین نرم افزار های مشابهه ای رو برای ردهت ارایه میده و من نگاه کردم و دیدم سورس رو هم ارایه می ده (خوب از همونجا هم میتونین بگیرین)

از همین سایت هم میتونین استفاده کنین به هر حال فرقی نمیکنه (اگه براتون خیلی مهم باشه این کارا رو می کنین هم فاله هم تماشه ;D)
البته به ما هم میتونین آموزش بدین ;D
http://tabrix.org/lug/1391/11/alien.tabrix/
خوب اینم یه آموزش برای تبدیل فایلهای rmp به deb هست ;)
در ضمن آموزشش رو حتما بزار برامون و کل بچه ها 8)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 20 بهمن 1391، 12:17 ق‌ظ »
دوستان من یه کمک می خواستم و اون اینه که نحوه اضافه کردن مخازن Rpm رو برای اوبونتو بگذارید بی زحمت اینطوری آدم خودکفا می شه ! بی خیال دانلود سی دی کاملش شدم ! 1.8 گیگ بود ولی احتمال زیاد مهاجرت کنم به فدورا ! خوشم می یاد ازش !
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1391، 01:06 ق‌ظ توسط h1229m »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #5 : 20 بهمن 1391، 01:07 ق‌ظ »
نرم افزارهای rpm شده رو با دستور alien می تونی به deb تبدیل کنی و تو اوبونتو نصب کنی.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 20 بهمن 1391، 10:20 ق‌ظ »
نرم افزارهای rpm شده رو با دستور alien می تونی به deb تبدیل کنی و تو اوبونتو نصب کنی.
دوست عزیز ای کاش موضوع به این سادگی ها بود ! متاسفانه در فرآیند نصب باید دستور
# yum groupinstall 'Electronic Lab'وارد بشه که به علت اینکه لینوکس اوبونتو هست نصب نمی شه ! چون مخازن فدورا را نداره !
حتی با نصب yum هم این مشکل ادامه داره ! منظورم دستور
sudo apt-get install yumهست مشکل بزرگتر اینه که yum توی اوبونتو با yum تو فدورا تفاوت هایی دارند که قیدش رو زدم رفتم تو فروشگاه سی تو سفارشش دادم خودمو خلاص کردم !

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 20 بهمن 1391، 10:24 ق‌ظ »
سورس برنامه رو گیر بیار و کامپایل کن.
اگر برای فدورا کامپایل شده داره که از مخازن نصب میشه، پس میتونی فایل rpm رو گیر بیاری و با alien کانورت کنی.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 20 بهمن 1391، 10:27 ق‌ظ »
این کد رو باید بزن:
sudo apt-get install rpmولی alien بیشتر از yum و rpm توصیه شده!
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1391، 02:11 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 20 بهمن 1391، 01:17 ب‌ظ »
آقا کیان ممنون ! ولی با نصب yum ، به طور اتومات rpm هم نصب می شه ! مشکل اصلا اینها نیست ! مشکل اینه که برای نصب این برنامه ها باید از دستور yum استفاده بشه ! مگه اینکه یه نفر به سرش بزن بره تک تک فایل ها rpm رو دانلود کنه و همه رو یک جا با دستوری که فرمودید نصب کنه ! راه دیگه استفاده از سورس برنامه و کامپایلش هست که معمولا دهن آدم سرویس می شه ! چون کلی پیش نیاز و هم نیاز و پس نیاز و ... می خواد تا یه برنامه کامپایل بشه ! پس بهتر دیدم بیام عین بچه آدم سی دی اش رو سفارش بدم خیال خودم رو راحت کنم ! به نظر شما بهتر نیست ! 8)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 20 بهمن 1391، 02:11 ب‌ظ »
پس بهتر دیدم بیام عین بچه آدم سی دی اش رو سفارش بدم خیال خودم رو راحت کنم ! به نظر شما بهتر نیست ! 8)
لینک این سی دی رو که میگی بده

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 20 بهمن 1391، 02:18 ب‌ظ »
اگه می خوای دانلود کنی !
 برای ۳۲ بیتی 
http://download.fedoraproject.org/pub/alt/releases/18/Spins/i386/Fedora-18-i686-Live-Electronic-Lab.isoبرای ۶۴ بیتی
http://download.fedoraproject.org/pub/alt/releases/18/Spins/x86_64/Fedora-18-x86_64-Live-Electronic-Lab.isoاما اگر می خوای بخری
۳۲ بیتی
http://shop.sito.ir/%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-linux-%D9%88-bsd-fedora-18-(%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87)-Fedora-18-Live-Electronic-Lab-i686-1%C3%97DVD---%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7-%DB%B1%DB%B8-%DA%AF%D9%86%D9%88/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%DB%B3%DB%B2%D8%A8%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-p-3119.html۶۴ بیتی
http://shop.sito.ir/%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-linux-%D9%88-bsd-fedora-18-(%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87)-Fedora-18-Live-Electronic-Lab-x86_64-1%C3%97DVD---%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7-%DB%B1%DB%B8-%DA%AF%D9%86%D9%88/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%DB%B6%DB%B4%D8%A8%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-p-3118.html
یه سوال هست مدتی ذهن بنده رو مشغول کرده ! بنده در مدتی که در این فروم فعالیت می کردم یه چیز جالب برام پیش اومد و اون این بود کسانی که با اوبونتو مشکل داشتن نه اینکه با open source مشکل داشته باشند منفی می خورن ، یکی از دوستان یادم هست ایشون BSD کار می کرد که همین بلا به سرش اومد یادمه ۴۰ ، ۵۰ تا منفی داشت با وجود اینکه آدم فعالی بود ، آقایون مگه نمی گید آزادی و از این حرف ها خوب یه خورده آزاد اندیش باشید من اصلا برام این امتیاز ها مهم نیست می خواین۱۰۰ نفری جمع شید هر چند ساعت یه بار یه منفی بدید که منفی ها به ۱۰۰۰۰۰ برسه تازه این واسم افتخار هم هست ، من هر وقت اومدم تو این فروم و فعالیت کردم بر خلاف انتظاری که داشتم هی منفی می خورم ، پس بزنید منفی هاتون رو که نشون افتخار من می شه ! فکر می کنید برای من مهمه ! ولی یه چیز من رو ناراحت می کنه و اون اینکه کسانی این کار رو می کنن که ادعای آزادی طلبی شون گوش دنیا رو کر کرده و هی دم و دقیقه به ویندوز بد و بیراه می گن ، خوب مگه گناه کردن کار می کنن پول در می یارن درسته که انحصار طلبن ولی تلاششون قابل تقدیر نیست ، من خودم بیل گیتس رو قبول ندارم ایشون یه سرمایه داره و به فکر جیب خودشه ، پول می ده انتظار داره بازده هم بگیره که می گیره اما فحش و بد و بیراه واقعا کار غیر اخلاقی هست ، شما فکر می کنید اوبونتو دلش واسه ما سوخته هی بروز آوری و اینجور چیزا می گذاره الان داره یواش یواش تو open source به خطا می ره نگاه کنید software center رو می بینید که پر از برنامه های پولی و متن بسته شده ! تازه اومده اطلاعات dash رو هم می گذاره تو سیستمش و احتمالا چه تجارتی با این اطلاعات می کنه ! آره دوستان اینه اوبونتو واسه همینکه من تو اوبونتو هم از میز کار اوبونتو استفاده نمی کنم تازه می خوام مهاجرت کنم فدورا گور پدر ۲ گیگ پکیج هام >:(
آزادی به حرف نیست به عمله بعضی از ماها به زور می خوایم آزادی ایجاد کنیم ! یعنی یک متناقض نما ! با یک چیز می خواهیم ضدش را ایجاد کنیم با آتش می خواهیم خنکی ایجاد کنیم ! مسخره است
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1391، 07:28 ق‌ظ توسط h1229m »

آفلاین firewhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
  • GNU/OS-FREE SOFTWARE
« پاسخ #12 : 20 بهمن 1391، 10:00 ب‌ظ »
اینکه نرم افزار نیست
این یه نسخه از فدورا هستش که شامل یکسری نرم افزار اضافه برای الکترونیک کاران  هس
اگه از فدورا استفاده میکنید میتونید این نرم افزارهای الکترونیک رو یا زدن این کد بطور اتوماتیک نصب کنید اگه از سایر توزیع ها استفاده میکنید میتونید نرم افزارها رو تکی تکی نصب کنید
فدورا چندین نسخه  متفاوت اعم از
KDEوXFCEوLXDEوSecurityوElectronic-LabوDesign-suiteوScientific-KDEوSoaS
"What is a Spin?

Fedora Spins are alternate version of Fedora, tailored for various types of users via hand-picked application sets and other customizations."
اوبونتو به ویندوز گفته زکی...
فقط پولی نیست....
parabola رو امتحان کنین عاشقش میشین

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 21 بهمن 1391، 07:34 ق‌ظ »
خودم می دونم این یه نسخه از فدورا است ! خوبی فدورا اینه که تمام برنامه های توزیع های دیگه توش هست به علاوه این چیزی که من هم می خوام توش هست ، فکر نمی کنم این چیزایی که من می خوام تو مخازن اوبونتو باشه چون تا حالا کسی کامپایلش نکرده احتمالا ! و فقط واسه فدورا هستش رفتم software center رو هم نگاه کردم این برنامه ها متاسفانه توش نبود تو اون سایت هم که رفتن مخازنش فقط واسه فدورا بود ، از کامپایل کردن بدم نمی یاد ولی خوش ندارم کلی وقت صرف کنم تا یه برنامه نصب کنم ، اونم با هزار تا پیش نیاز و پس نیاز و هم نیاز و ... اینا کار یک کاربر عادی نباید باشه شما تصور کن دم و دقیقه مجبور باشی کامپایل کنی برنامه های خودتو چقدر وقت گیر و هزینه بره !

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 22 بهمن 1391، 09:48 ب‌ظ »
من دوران دانشجویی با برنامه‌ی logisim کار می‌کردم و راضی بودم. یه برنامه‌ی دیگه هم بعداً اومد که اسمش یادم نمی‌آد الآن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن