انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک برای مدیریت برنامه ها هتگام بوت اوبونتو  (دفعات بازدید: 4744 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم
سیستم عامل من چند وقتی هست که کند شده (البته موقع بوت خیلی محسوسه)و موقع بوت اوایل 15 ثانیه ای میومد بالا ولی آلان 1.30 دقیقه و گاهی بیشتر هم طول می کشه!!!!
خوب من کرنال رو آپدیت کردم (این سرعتمو بعد از آپدیت آورد پایین البته موقع بوت) بعد چند تا میز کار دارم نزدیک 10 تایی هستند (ماشالله از میز کارا چیزی کم نزاشتم) خوب اینها هم سرعتم رو کاهش میدن (موقع بوت بخوای نخوای لود میشن) حالا من میخوام سرعت بوتم رو کمی بیشتر کنم

سوال اساسی اینجاست: آیا تو اوبونتو چیزی مثل MSCONFIG در ویندوز جهت مدیریت بوت وجود داره یا نه؟؟

میخوام برنامه هایی مثل تاندربرد و اوبونتو وان و ... رو که اصلا رو سیستم من کارایی ندارن رو لود نکنه ولی پاک هم نکنه چون از بعضی هاشون استفاده می کنم فقط می خوام بیخودی رم نگیرن و وقت cpuو ram عزیزم رو نگیرن

البته من مشکل محسوسی ندارم چون سیستمم به روزه یعنی لپ تاپ دل 5110 با cpu core i 5 2410m و ram 8GB DDR3 1333MHZ و ... دارم در ضمن اوبونتومم 12.04 هست با کرنل 3.5 (البته میدونم کرنل به روز بروز نیست ولی میخوام کرنل بعدی آزمایشی نباشه و 3.8 بیاد تا الکی ترافیک مصرف نکنم)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱. این ویدئوی آموزشی از بانو نیکسی رو ببین: https://www.youtube.com/watch?v=vwBoHZuauL8
۲. من یه زمانی همین مشکل رو داشتم، از e4rat استفاده کردم و لپ‌تاپم پرواز کرد :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
۱. این ویدئوی آموزشی از بانو نیکسی رو ببین: https://www.youtube.com/watch?v=vwBoHZuauL8
۲. من یه زمانی همین مشکل رو داشتم، از e4rat استفاده کردم و لپ‌تاپم پرواز کرد :D
دانیال جان لینک دم دست تر نداری؟؟؟
چون من از قند ونبات شکن استفاده نمیتونم بکنم
1- با گوشی آنلاینم(سرعتم پایینه)
2- اگه استفاده کردم دیگه نمیتونم جلو خودم رو بگیرم(بی جنبه ام)
ولی ممنون خودم یکی پیدا کردم ولی فقط سرویس ها رو نشون میده از رو سرویس هم سخته بفهم چه خبره(بخاطر همین اعمالش نکردم ترسیدم خرابش کنم) برای همین گفتم شاید کسی قبلا استفاده کرده باشه بهم یکی درست و حسابی معرفی کته

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
اول بیاین اون میز کارایی که نمیخاین موقع بوت اجرا بشن رو از تو لیست upstart یا inittab برشون دارین تا اونا موقع بوت شدن لود نشن.
بعد بیاین سرویس هایی که نمیخاین رو مثل بالا  حذف کنین بعد یک سری چیزایه دیگر رو هم میشه با دستور update-rc.d از تو لیست چیزایی که تو رانلول ها لود میشن رو حذف کرد .

چیزایی مثل تاندربرد رو من چک کردم جزو لیست سرویس ها نبود اونارو فکر کنم خود gnome یک جایی برایه تنظیمشون داشته باشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در کل احتمالاً با نصب برنامه‌ی preload و نصب و پیکربندی e4rat بخش زیادی از مشکلاتت حل می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
دانیال جان به دادم برس که خراب کاری کردم
من اون رو اینجوری نصبیدمwget http://e4rat-l.bananarocker.org/e4rat-preload-lite-0.1.tar.gz -O - | tar xz
cd e4rat-preload-lite-0.1/
gcc --std=gnu99 -o e4rat-preload-lite -O3 e4rat-preload-lite.c
sudo cp e4rat-preload-lite /sbin/e4rat-preload-lite
و شکلی هم نداشت و برنامه aa@amin7r-Inspiron-N5110:~$ preload

** (process:7790): ERROR **: cannot open /var/log/preload.log: Permission denied
Trace/breakpoint trap
هم باز نمیکنه
تازه وضعیت خیلی خراب شد!
از 1.30 به 3 دقیقه افزاریش پیدا کرد (هنوز هیچ تنظیماتی رو انجام ندادم)و هیچ کاریش نکردم ولی زمان افزایش یافت!!!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
preload داخل مخازن هست. از اون‌جا نصب کن. خودش بعد از نصب اجرا می‌شه. البته یه مقدار طول می‌کشه تا عاداتت رو بررسی کنه

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
preload داخل مخازن هست. از اون‌جا نصب کن. خودش بعد از نصب اجرا می‌شه. البته یه مقدار طول می‌کشه تا عاداتت رو بررسی کنه
از تو مخزن نصبیدم ولی فکر کردم گرافیکیه یا با ترمینال باید لود بشه گشتم نبود!!!! تو ترمینال هم زدم اون جواب رو داد ولی نگفت نیست!!! بخاطر همین گفتم اگه کانفیگ خاصی دارن بگین اعمال کنم چون اوضاع خراب شد و بوتم زیاد تر شده!!!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
GRUB_CMDLINE_LINUX="init=/sbin/e4rat-preload" رو اضافه کردی به گراب؟
این راهنمای کلّی‌شه. البته به آلمانیه که با گوگل به انگلیسی ترجمه‌اش کن ;)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
GRUB_CMDLINE_LINUX="init=/sbin/e4rat-preload" رو اضافه کردی به گراب؟
این راهنمای کلّی‌شه. البته به آلمانیه که با گوگل به انگلیسی ترجمه‌اش کن ;)
منم از همین راهنما رفتم ولی نفهمیدم چطوری به گراپ اضافش کنم

آقا من اشتباه کردم من سرعت نخواستم  :'( :'( :'( بابا این دیگه افتضاحه حالا 5 دقیقه باید بشینی تا سیستم بالا بیاد اونجا الکی نوشته 120 ثانیه (دروغ گفته ... شده بر ... و ... لعنت)
آقای بهزادی اگه میتونین بگین تورو خدا چکار کنم اگه نه هم که حمشون رو حذف کنم شاید سرعتم برگرده :'( :'( :'(

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
اونجا الکی نوشته 120 ثانیه (دروغ گفته ... شده بر ... و ... لعنت)
نگفته تنها ۱۲۰ ثانیه طول می‌کشه، گفته ۱۲۰ ثانیه اضافه می‌شه!

اول از همه بهتر بود که از کرنل اصلی توزیعتون استفاده کنید، نه کرنل‌های آزمایشی. برای اینکه ببینید هنگام بوت چه برنامه‌هایی راه‌اندازی میشن، نگاهی به روش کار upstart و RCها بکنید و بعد می‌تونید ببینید چه نرم‌افزارهایی هنگام بوت اجرا میشن و اون‌ها از کار بندازید.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
اونجا الکی نوشته 120 ثانیه (دروغ گفته ... شده بر ... و ... لعنت)
نگفته تنها ۱۲۰ ثانیه طول می‌کشه، گفته ۱۲۰ ثانیه اضافه می‌شه!

اول از همه بهتر بود که از کرنل اصلی توزیعتون استفاده کنید، نه کرنل‌های آزمایشی. برای اینکه ببینید هنگام بوت چه برنامه‌هایی راه‌اندازی میشن، نگاهی به روش کار upstart و RCها بکنید و بعد می‌تونید ببینید چه نرم‌افزارهایی هنگام بوت اجرا میشن و اون‌ها از کار بندازید.
منظورم همین بود 120 ثانیه اضافه میشه ولی آلان 4 دقیقه اضاف شده نه 2 دقیقه (یعنی سیستم 5دقیقه و 40 ثانیه به گفته خودش راه اندازی میشه)خوب نمیشه کاریش کرد که درست بشه(از لاگ این به بعد 2 دقیقه اضافه شده!!!!!)
خوب برنامه ای مثل اوبونتو وان یا تاندر برد رو میخواستم جلوی اجراشون رو بگیرم (نمیدونستم که کار رو خراب میکنم)و این جوری سرم میاد (میخواستم فقط اینها تو بوت نباشن)
چطوری باید مثلا این دوتا برنامه رو نزارم موقع بوت لود بشن!!!!!

در ضمن نمیشه کاریش کرد که زمانی که اضافه شده درست بشه!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کرنال آزمایشی رو بخاطر نصب کارت گرافیکم (چون لپ تاپه و 2 تا گرافیک دارم)نصب کردم که اونو بشناسه ](*,) ](*,)
اوضاع خیلی خراب شده!!!!! تو رو خدا همون مثل قبل هم بشه من راضیم (بابا ... خوردم نخواستم  ;D ;D ;D)همون سرعت بوت قبلی رو بهم برگردون ](*,) ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1391، 06:23 ب‌ظ توسط amin7r »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
https://help.ubuntu.com/community/ShowHiddenStartupApplications
دمت گرم بابا محشری تو یه چیزی میخواستم بگم برات پیام خصوصی میفرستم یه وقت ریا نشه ولی اگه یه مردی اینجا باشه خودتی
(از اول همینو میگفتی خوب ;D)
حالا مشکل اینه که اون برنامه قبلی 120 ثانیه به زمان بوت بعد از لوگ این اضافه کرده چجوری میتونم اونو حذفش کنم تا مثل قبل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اون رشته‌هایی که به گراب اضافه کردی و پاک کن