خبر خوبی بود هنوز نتونستم تست کنم به این برنامه impress قابلیت خروجی درست حسابی اضافه نکردن ؟ یکی از بزرگترین مشکلاتش هست ، درسته خروجی وب و پی دی اف و این چیزا داره ولی یه خروجی مستقل که روی همه سیستم ها بدون بهم ریختگی اجرا بشه و از تمام افکت ها و امکانات بشه همونطوری استفاده کرد خیلی نیاز هستش البته من که فعلن هیچ ارایه ای ندارم ولی تجربه قبلی هنوز یادم نرفته
یه چیز دیگه هم بگم فقط ناراحت نشیدااا چون این چندمین بار هست که میبینم گیر دادن به تلفظ این لغت یبار هم که کلن بحث علمی راه افتاده بود و همه زبان هارو داشتن بررسی میکردن آخر میگن توی فلان زبان اونجوری تلفظ ما هم باید اونطوری تلفظ کنیم !!
دوستان اینکه توی فرانسه چی میگن توی آلمان چی میگن چه فرقی میکنه مهم اینه که توی فارسی مینویسن لیبره توی انگلیسی هم همینطوری نوشته میشه و تلفظ میشه مطمئنن انگلیسی ها و آمریکایی ها نمیان بهش بگن لیبقه که تا ما که حرف "ر" رو داریم هم اونو تلفظ نکنیم !!!
اگر کسی ناراحت شد بازم عذر خواهی میکنم قصدم ناراحت کردن کسی نبود کلی خواستم بگم چون توی پست هایی که قبلن بود چیزی نگفته بودم الآن یادم اومد گفتم روی حرفم هم با شخص خواصی نبود به طور کل گفتم به کسی به خودش نگیره
موفق باشید