انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: درخواست کمک جهت پیدا کردن الگوریتم زمانبندی اوبونتو  (دفعات بازدید: 2089 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین monje

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
با سلام خدمت تمام دوستان گرامی

چند روز پیش استاد درس سیستم عامل پروژه ای با عنوان " پیداکردن الگوریتم زمانبندی اوبونتو و ایجاد تغییرات در آن "  ???  رو برای پروژه درس کارگاه مطرح کرده ، از اون روز هر چی میگردم کمتر پیدا میکنم !! ](*,)  :'(

چون خودمم اولین بار هست با سیستم لینوکس کار میکنم هیچی ازش سر در نمیارم ، از دوستانی که در این زمیمنه اطلاعاتی داشته باشن ، خواهش میکنم منو هم راهنمایی کنن تا بتونم این پروژه رو تموم کنم ...
منتظر پاسخ خای گرمتون هستم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
سلام، به این فورم خوش اومدید،
عزیزم میشه بگید که شما کدوم دانشگاه تحصیل می‌کنید و اسم این استادتون چیه؟
شما نفر سومی هستید که این سوال رو می‌پرسید. تو فورم بگردید دوستان عزیز لطف کردن و جواب دادن. :)
هر موقع هر سوالی داشتی بپرس ;)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
چند روز پیش استاد درس سیستم عامل پروژه ای با عنوان " پیداکردن الگوریتم زمانبندی اوبونتو و ایجاد تغییرات در آن "  ???  رو برای پروژه درس کارگاه مطرح کرده ، از اون روز هر چی میگردم کمتر پیدا میکنم !! ](*,)  :'(
لطفا اسم استاد و دانشگاهتون رو حتما بگو  :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میخوام برم آمار سه تایی تون رو به استاده لو بدم  >:D

آفلاین monje

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام
ممنون از پاسخ
فک نکنم دانشگاه ها یکی باشه
چون این پروژه مربوط میشه به درس کارگاه سیستم عامل ، این درس هم یک کلاس داره و اون کلاس هم تنها نفری که این پروژه رو بهش دادن منم

اسم دانشگاه : دانشکده فنی و حرفه ای تبریز
اسم استاد : آقای امیری

من سایر مطالب رو خوندم ولی کسی جواب نداده بود ، همه یه چیزی پرونده بودن ...
اگه صفحه ی خاصی هست که جواب داده شده ، لطفا آدرسش رو قرار بدید ، ممنون میشم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آیا می‌دانید با جست‌وجو کردن لطف بزرگی به جامعه‌ی بشری خواهید کرد؟ https://duckduckgo.com/?q=%22Linux+Process+Scheduler%22
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Plugin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
  • applet سابق
شیرینى پیروزى، تلخى صبر را از میان مى‏ برد.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
لطفا اسم استاد و دانشگاهتون رو حتما بگو  :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میخوام برم آمار سه تایی تون رو به استاده لو بدم  >:D
شما همونی هستی که هر وقت یکی تو یه تاپیکی پست تشکر می‌ده میای و میگی اسپم نده؟ معمولا هم از این اسمایلی استفاده می‌کنی؟ : >:(
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
شما همونی هستی که هر وقت یکی تو یه تاپیکی پست تشکر می‌ده میای و میگی اسپم نده؟ معمولا هم از این اسمایلی استفاده می‌کنی؟ : >:(
بانمک :lolflag:
(بعد از پست من تو این تاپیک چند پست دیگه ردوبدل شده) گشتی بین پستها یکی پیدا کنی، چرند بگی که چی؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
قوانین و خط مشیِ رفتاری در انجمن‌های فارسی اوبونتو
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,242.0.html
نقل‌قول
۱. شما توافق می‌کنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
بانمک :lolflag:
(بعد از پست من تو این تاپیک چند پست دیگه ردوبدل شده) گشتی بین پستها یکی پیدا کنی، چرند بگی که چی؟
پست plugin تاپیکو بالا آوورد و پست جنابعالی رو دیدم. در ضمن از ادبیاتی که استفاده می‌کنید می‌شه تشخیص داد با چه تیپ آدمی دارم صحبت می‌کنم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92