بسیار خوشنود هستم که می توانم باری دیگر خدمت گزار دوستان و یارانم در دنیای مجازی در دیار اوپن سورس باشم و با راه اندازی این وب سایت که به نوعی اولین آرشیو نرم افزاری آنلاین برای نرم افزارهای متن باز و اوپن سورس می باشد به نوعی در بسط و گسترش فرهنگ اوپن سورس سهیم باشم . جا دارد از همین جا از تمامی دوستانی که یار و مشوق من در این مدت بودند برای راه اندازی این سایت کمال تشکر را داشته باشم . از دوستان خوبم در گروه کاربران لینوکس اصفهان و اعضای انجمن اوبونتو فارسی و یار و دوست همیشگی ام محسن داوری که زحمت برنامه نویسی این سایت را بر عهده داشت کمال تشکر را داشته باشم و رسما از همین جا اعلام می کنم که سایت فارسی زبان GetDeb بر روی دامنه
http://getdeb.ir فعالیت خود را آغاز نمود و امیدوارم که یه عنوان ضلع سوم مثلث linuxshop و ubuntu-ir بتوانیم برای پیشرفت فرهنگ استفاده از لینوکس و اوبونتو گامی دیگر به جلو برداریم .
از دوستانی که تمایل دارند با این سایت همکاری داشته باشند تقاضا می شود از لینک ارتباط با ما در بالای صفحه و یا ایمیل info@getdeb.ir در تماس یاشند . همچنین دوستانی که تمایل دارند نرم افزارهای کاربردی خود را در سایت معرفی کنند و نرم افزارهای مورد علاقه خود را با دیگران به اشتراک بگذارند می توانند با استفاده از اکانت FTP زیر پکیج های خود را بر روی سایت آپلود کنند تا در اسرع وقت بر روی سایت معرفی شود
Host Name : getdeb.ir
User Name : incoming@getdeb.ir
Password : 123
port : 21
پیشاپیش از همکاریتان کمال تشکر را دارم و برایتان روزهای خوشی را آرزومندم .