0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
http://zwnj.org/2008/04/persian-in-console-using-bicon-and.html
جالبه.به چه کاری میاد؟یعنی باهاش دستوراتو بنویسیم؟فکرشو بکنین:سودو /ای تی سی/اینیت دات دی/جی دی ام استارت ;-)
مزاح بود.
این قابلیت به صورت توساخت (built-in) در Konsole و در نتیجه در نسخههای جدیدتر Yakuake وجود داره. فقط پیشفرض فعال نیست. باید از اینجا فعالش کنید:Settings -> Edit Current Profile -> Advanced : Enable Bi-Directional Text Rendering
نقلقول از: ابراهیم در 01 مهر 1387، 07:55 بظاین قابلیت به صورت توساخت (built-in) در Konsole و در نتیجه در نسخههای جدیدتر Yakuake وجود داره. فقط پیشفرض فعال نیست. باید از اینجا فعالش کنید:Settings -> Edit Current Profile -> Advanced : Enable Bi-Directional Text Renderingفقط خواستم بگم : I LOVE YOU نمیدونید من چقدر دنبال همچین چیزی بودم
نقلقول از: yasergol در 24 بهمن 1388، 11:43 قظنقلقول از: ابراهیم در 01 مهر 1387، 07:55 بظاین قابلیت به صورت توساخت (built-in) در Konsole و در نتیجه در نسخههای جدیدتر Yakuake وجود داره. فقط پیشفرض فعال نیست. باید از اینجا فعالش کنید:Settings -> Edit Current Profile -> Advanced : Enable Bi-Directional Text Renderingفقط خواستم بگم : I LOVE YOU نمیدونید من چقدر دنبال همچین چیزی بودم توی اوبونتو این مسیر کجاست
نقلقول از: sharare در 22 اسفند 1391، 03:17 بظنقلقول از: yasergol در 24 بهمن 1388، 11:43 قظنقلقول از: ابراهیم در 01 مهر 1387، 07:55 بظاین قابلیت به صورت توساخت (built-in) در Konsole و در نتیجه در نسخههای جدیدتر Yakuake وجود داره. فقط پیشفرض فعال نیست. باید از اینجا فعالش کنید:Settings -> Edit Current Profile -> Advanced : Enable Bi-Directional Text Renderingفقط خواستم بگم : I LOVE YOU نمیدونید من چقدر دنبال همچین چیزی بودم توی اوبونتو این مسیر کجاستباید konsole نصب کنی یا از فری بی دی استفاده کنی.