انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا با این مشخصات سخت افزاری میشه اوبونتو را نصب کرد ؟  (دفعات بازدید: 3182 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pouya 999

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام دوستان . من تازه با اوبونتو اشنا شدم و دوست دارم نسخه ای از آن را روی سیستم خود داشته باشم ولی چون سیستمم مشخصات ضعیفی دارد می خواستم ببینم روی سیستم من اجرا می شود یا خیر . در ضمن الان xp روی سیستمم نصبه
مشخصات سیستم :
رم : 256
سی پی یو : 1.6   p4
گرافیک : 32
حافظه : 40
با این مشخصات می خواستم ببینم آیا اوبونتو یا کوبونتو 8.4 را می تونم روی سیستمم نصب کنم یا خیر ؟
با تشکر از شما . منتظر پاسختون هستم .......

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
بله،‌ می‌توانید نصب کنید. اما
۱- زمان نصب بیشتر خواهد بود، اگر از Alternate CD استفاده کنید بهتر است و کار با آن مطمئن‌تر است.
۲- حتماً برای قسمت swap فضایی به اندازه‌ی ۵۱۲ مگابایت اختصاص دهید که سیستمتان کار کند!
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com

آفلاین pouya 999

• Newbie
  • *
بله،‌ می‌توانید نصب کنید. اما
۱- زمان نصب بیشتر خواهد بود، اگر از Alternate CD استفاده کنید بهتر است و کار با آن مطمئن‌تر است.
۲- حتماً برای قسمت swap فضایی به اندازه‌ی ۵۱۲ مگابایت اختصاص دهید که سیستمتان کار کند!

gnome بهتر جواب می ده یا kde ؟ و کدوم بدون مشکل اجرا میشه ؟

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
چون گنومی هستم!‌ ;)  پس گنوم.

روی ی سیستم با اندگی توان بیشتر (Cpu:FullCash و Ram:512) هم در حال حاضر همین هاردی هیرون رو دارم و به خوبی هم کار می کنه! اما اگه دیدی کنه! کافی ی یک دستاپ سبک تر رو برداری! مثل Nlightenment و یا Xfce . :) خیلی سریغ تر اند. البته برای شروع خب شاید یکمی سخت باشند چون خیلی امکانات گرافیکی رو برداشتند. ولی خیلی از دوستان با سیستم های ب مراتی سریع هم همون ها رو ترجیح می دهند.
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین pouya 999

• Newbie
  • *

روی ی سیستم با اندگی توان بیشتر (Cpu:FullCash و Ram:512) هم در حال حاضر همین هاردی هیرون رو دارم و به خوبی هم کار می کنه! اما اگه دیدی کنه! کافی ی یک دستاپ سبک تر رو برداری! مثل Nlightenment و یا Xfce . :) خیلی سریغ تر اند. البته برای شروع خب شاید یکمی سخت باشند چون خیلی امکانات گرافیکی رو برداشتند. ولی خیلی از دوستان با سیستم های ب مراتی سریع هم همون ها رو ترجیح می دهند.

پس یعنی من با این سیستم می تونم ubuntu 8.04 با میز کار گنوم را اجرا کنم ؟ یا برم ubuntu 7.10 رو بگیرم ؟

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234

مجید جان چقدر غلط املایی داری !!!!
۱. FullCash نه اون cash یعنی پول این cache یعنی کاشه !!!‌تازه بهش میگن P4 به اون یکی ها میگند Celeron :P
۲. هیرون نه هِرون :P
۳. کنه نه مجید‌!!!‌کنده !!!
۴. enlightenment نه Nlightenment :P
۵. سریغ نه ،‌ سریع !!!
۶. ب مراتی نه بمراتب !!!
کی تو میخوای دست از این غلط های املایی برداری ، خدا داند !!!
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
 :oops:
ن ای دونم!

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234

پس یعنی من با این سیستم می تونم ubuntu 8.04 با میز کار گنوم را اجرا کنم ؟ یا برم ubuntu 7.10 رو بگیرم ؟
بله آقا شما میتوانید ، شما توانمند هستید ، و شما حق انتخاب دارید ولی به صورت اکید توصیه میکنم از لایو سیدی استفاده نکنید و به جای آن از دیسک آلترنیتیو استفاده کنید‌، در غیر اینصورت گذینه نصب اوبونتو را انتخاب کنید نه بالا آمدن لایو را
موفق باشید :)
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین pouya 999

• Newbie
  • *

بله آقا شما میتوانید ، شما توانمند هستید ، و شما حق انتخاب دارید ولی به صورت اکید توصیه میکنم از لایو سیدی استفاده نکنید و به جای آن از دیسک آلترنیتیو استفاده کنید‌، در غیر اینصورت گذینه نصب اوبونتو را انتخاب کنید نه بالا آمدن لایو را
موفق باشید :)

دوستان من می خوام الان از سایت sito سفارش بدم لطف کنید منو راهنمایی کنید با توجه به سیستمم بگید که 8.04 بگیرم یا 7.10 و gnome بگیرم یا kde و آیا بهتره آلترنیتیو بگیرم ؟
با تشکر

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
8.04
Gnome
Live Or Alternate
اما لایو راحت تره! فقط موقع نصب باید همونی رو که manwe گفت رو دقت کنی! ;)

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
البته اینو بگم که چون تازه کار هستید کمی با کنار اومدن با نرم افزارهای اوبونتو مشکل خواهید داشت و کمی زمان می بره که با اونها رابطه برقرار کنید و به همین دلیل استفاده از نرم افزارهای ویندوزی با استفاده از شبیه ساز Wine رو احتیاج خواهید داشت . به همین دلیل کمی با اجرای این گونه نرم افزارها با رم 256 مگ مشکل خواهید داشت .

پیشنهاد می کنم رمتون رو به 512 ارتقاء بدید

همچنین گرافیک 32 برای اجرای افکت های کامپیز فیوژن مناسب نیست . پس انتظار نداشته باشید دسکتاپ شما برای شما پشتک وارو بزند و به حالت None آن بسنده کنید

ولی در کل اوبونتو رو می تونید رو این سیستم نصب کنید .
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1387، 09:26 ب‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین pouya 999

• Newbie
  • *
سلام دوستان امروز دی وی دی دستم رسید و خداروشکر بدون دردسر نصب شد . حالا چند تا سوال دارم که می خوام بپرسم :
1 . چجوری فایلی نصب کنم . چگونه از برنامه های دی وی دی استفاده کنم ؟
2 . مودممو چجوری نصب کنم ؟ مودم من generic 56k hcf
3. چگونه فایل های mp3 و mpeg و کلا فایل هایی رو که آزاد نیستند رو پخش کنم ؟

با تشکر ازتون
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1387، 07:13 ب‌ظ توسط pouya 999 »