انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتوماتیک پنهان کردن نوار بالای صفحه دسک تاپ در اوبوتو ۱۲.۴  (دفعات بازدید: 1273 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojimbn2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
باسلام چگونه میتوان  نوار بالای صفحه دسک تاپ در اوبوتو ۱۲.۴ را پنهان کرد همانند سیستم عامل دبیان

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در میزکار یونیتی این عمل غیرممکنه. می‌تونی از میزکارهای دیگه‌ای استفاده کنی که توش می‌تونی پنل نداشته باشی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
 ;D ;D ;D چه سوتی من اینو پهن خوندم و موندم میخواد پهنش کنه چیکار ؟؟؟ ;D ;D ;D

با اجازه آقای بهزادی که جواب دادن نمیتونی اینو پنهان کنی

ولی میتونی از میز کارهای اوپن باکس یا کیرو استفاده کنی و اونها رو شخصی سازی کنی (تو اینها خودش وجود نداره و باید بزنی تو سر خودت تا بیاریش ;D)

یه راه دیگه هم هست که حذفش نمیکنی و کریستالش میکنی طوری که فقط آیکون هاش باشه و معلوم نباشه برای این کار تو مخزن برنامه ای که میگم رو تو مخزن سرچ کن و بنصب و از اونجا مقدارش رو نتظیم کن تا یه حالتی شبیه به هیدن بشه
MyUnityبه نظرم راه دوم خودم استفاده کردم خیلی راحته و تازه تنظیمات دیگه ای هم داره و دردسر کانفیگ اون دو تادسکتاپ رو نداره(دومی رو برو)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین mojimbn2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
من نوار لانچ رو نمیخوام دست کاری کنم
نوار بالای صفحه رو میخوام پنهان کنم(اسم اون نوار رو نمیدونم چیه؟؟؟)

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
من هم می دونم چی میگی برادر خوب من هم همین رو گفتم :) بهتره MyUnity رو نصب کنی ;)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اسمش هست تابلوی یونیتی و همون‌طور که گفتم توی یونیتی حذف کردن یا پنهان کردنش غیرممکنه. می‌تونی از یه نشست سفارشی با پنل گنوم یا XFCE و استفاده از AWN به جای اجراگر یونیتی استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن