سلام
امیدوارم از این نوشته من ناراحت نشی چون خودم قبلا این طوری تو
خوردم می خوام اینا رو بگم.
این طور کار کردن مثل آدم بدون استخوان، چی می میونه جز یه کپه درهم و رو هم
ببین هر کاری کنی تا اصل کاری رو نداشته باشی بی فایده است. چون هر کاری کنی به الگوریتم نیاز داری. ببین موتور جستجو دارای 3 بخش اصلی است
1- جمع اوری اطلاعات
2- دریافت و تجزیه و تحلیل در خواست
3- بدست اوردن نتجه و باز گرداندن به کاربر
تو هیچ کدوم از این ها نمی تونی بدون الگوریتم کار کنی مگه اینکه بخوای فقط در حد یه پروژه دانشجویی کار کنی.
در ضمن تاریچه تمام موتورهای جستجو رو که بخونی هیچ کس تنهایی کار نکرده پس این رو از سرت بیرون کن
این روش که منحصر به ما ایرانیهاست (متاسفانه) رو کنار بزار. با چند تا از هم کلاسهات که می دونی کار بلد هستن و وبال گردن نمی شن صحبت کن. حتما حتما حتما یه استاد راهنمای باسواد پیداکن که اطلاعاتش بروز باشه و هم دسته بر آتش . نظرات و پیشرفت کارت رو هم ایجا ( اگه خواستی) مطرح کن اگه تونستیم کمکت می کنیم.
راستی ایده هات رو روی یه کاغذ بنویس و اولویت بندی کن کمک می کنه ( امتحان کردم ) و وقتی به اولی رسدی برو سوراغ بعدی .
در مورد زبان ++C فکر خوبیه اما در مورد PHP و MySQL اصلا . البته توصیه من اینه که از زبان Java استفاده کنی چون هم بخش هسته موتور رو پوشش میده هم با JSP می تونی بخش وب قویی داشته باشی در مورد بانک هم به غیر از Oracle به چیز دیگه فکر نکن.چون Google هم اینطور هست.
این کتاب هم شاید بدردت بخوره
Advanced Web Metrics with Google Analytics
بله متاسفانه به دلیل قوانین کپی رایت لیک کتاب رو ناظرین حذف کردن. خوب اشتباه از من بود. ( امان از قانون کپی رایت که در ایران ایقدر مو به مو اجرا می شه
)
اگه تند رفتم عذر می خوام امیدوارم ناراحت نشده باشی قصد من فقط کمک بود. با آرزوی موفقت برای همه فلا