انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: درخواست کمک برای رفع هنگ کردن اوبونتو ( حل شد )  (دفعات بازدید: 8349 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
سلام به همه
من ویندوز se7en-32 و اوبونتو 12.04 رو نصب کردم مخازن رو از طریق ترمینال آپدیت کردم و چندتا برنامه رو نصب کردم ولی عجیبه که بعدش دیدم اوبونتو پی در پی داره کندتر میشه بگونه ای که پس از استارت آپ در صفحه بنفش بدون لودینگ بار چند ثانیه ای قفل میکنه و یک دفعه آرم ubuntu رو در صفحه بنفش نشون میده و بازم یک دفعه میپره به صفحه دسکتاپ . اولش گفتم خودش درست میشه و کاری نکردم ولی بعد از چند روز که خبری نشد گفتم شاید چیزی رو اشتباه زدم پس منم نامردی نکردم و زدم به سیم آخر و همه چی رو پاک کردم و از اول ویندزد و اوبونتو رو دوباره نصب کردم ولی دیدم که بازم همون جوریه در ضمن در پایان نصب اوبونتو دیگه پیامهای قدیمی رو نمیده حتی نمیگه اینتر بزن تا بری مرحله بعد . چندبار نصب رو به شکلهای مختلف انجام دادم مثلا یه بار فقط ویندزد 8 یه بار فقط ویندزد xp و یه بار فقط اوبونتو و ... گفتم شاید چیزی دستکاری شده و خودم خبر ندارم و رفتم و setup سیستم رو پیشفرض گرفتم و برای بار آخر ابتدا xp و سپس se7en-32 رو نصب کردم ولی در نهایت تعجب میبینم که ویندزد xp الکی نصب شده و اصلا نمیشه باهاش کار کرد یعنی به دسکتاپ وارد میشه ولی یه دفعه قفل میشه و هیچکاری نمیشه باهاش کرد و فقط علامت دکمه ctrl که دورش حلقه میشه انجام میشه و دیگر هیچ . نهایتا مجبور میشم با دکمه پاور سیستم رو ریست کنم تا بتونم به ویندزد se7en وارد بشم .
نمیدونم پس از آپدیت اوبونتو چه اتفاقی افتاد که همه چی بهم ریخت ؟ من الان بدون اوبونتو کار میکنم نمیدونم چرا نمیشه که بشه ؟ آیا هارد ایراد پیدا کرده ؟ آیا قسمت نیست که من اوبونتویی بشم ؟ ](*,) ](*,) ](*,) >:( >:( >:( ??? ??? ???
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 10:38 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : درخواست کمک برای رفع هنگ کردن اوبونتو
« پاسخ #1 : 23 بهمن 1391، 10:29 ب‌ظ »
سلام عزیزم.
من متوجه نشدم که مشکل کجا هست :) یه خورده ضریب هوشیم پایین هست ;)
یعنی موقع بوت، هنگ می‌کنه و بعد یک هو بدون اینکه رمز عبور رو بزنی وارد اوبونتو میشه؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #2 : 23 بهمن 1391، 10:43 ب‌ظ »
بازم سلام عزیز دل
موقع بوت خیلی کند عمل میکنه ولی استارت آپ رو نیگا کردم خالی بود و ضمنا موقعیکه ماوس رو روی لانچر روی آیکنا میبردم اسمشون نصفه نیمه میومد !!! :'( :'( :'(!!!
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #3 : 23 بهمن 1391، 10:46 ب‌ظ »
مشخصات سامانه‌ای که استفاده می‌کنی رو میگی؟ رم، سی‌پی‌یو ، اوبونتو نسخه‌ی چند؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #4 : 23 بهمن 1391، 10:59 ب‌ظ »
ram 3 // cpu 2core // ubuntu12.04 // win 7-32
حجم درایو اوبونتو 45 // حجم درایو ویندزد 30 // بقیه هم موند برای مولتی جات // برای سواپ هم یا 4-5 میگرفتم یا اوتومات میگذاشتم که خودش انتخاب کنه . البته دوستان در مورد حجم ها مطالب مختلفی گفتند ولی من میخواستم که وین رو به حداقل و اوبونتو رو به حداکثر برسونم

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #5 : 25 بهمن 1391، 10:13 ب‌ظ »
بازم سلام
آقا من هی گشتم و هی گشتم به برنامه مدیریت بوت easy bcd در ویندوز رسیدم و چند جا خوندم که برای نصب دوشادوش ویندزد و اوبونتو باید این برنامه در ویندزد نصب بشه تا مشکلی پیش نیاد چه اوبونتو و se7en چه xp و se7en در هر دو حالت باید این برنامه نصب و تنظیم بشه . شگفتا که من همین حالتهارو قبلا داشتم و مشکلی نداشتم ولی این اواخر یه دفعه همه چی بهم ریخت . کسی از دوستان در این رابطه چیزی میدونه و میتونه کمکی کنه ؟  ](*,) ](*,) ](*,)

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #6 : 25 بهمن 1391، 11:17 ب‌ظ »
برخی از این هنگ ها مربوط به گرافیک میشه . گرافیک نصب هست یا نه؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #7 : 27 بهمن 1391، 01:14 ق‌ظ »
دورودی دوباره
اتفاقا دوستی دیگه هم همینو گفت مبنی بر اینکه اوبونتو این اواخر به دلیل گرایش بیشتر به گرافیک داره سنگین میشه و بعضا هم هنگ میکنه ولی عجیبه که من مراحل کارمو یکسان طی میکنم و اون اوایل یه همچین مشکلی نداشتم ولی نمیدونم چرا این اواخر مراحل قبلی جواب نمیده و حتی دو ویندزد کنار هم نیز مشکل دارن . از این حرفا بگذریم اون موردی که در مورد نصب گرافیک هست چیه ؟ چون من تا الان همچین کاری نکردم و تاکنون فکر میکردم که درایورها و سخت افزارها در اوبونتو پشتیبانی کامل و پیش فرض دارن !  اگه راهنمای کنید ممنان میشوم

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #8 : 27 بهمن 1391، 01:31 ق‌ظ »
ممنان میشوم
نکته‌ی اخلاقی، کلمه‌ی ممنان وجود خارجی نداره. ممنون یه کلمه‌ی عربی هست.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #9 : 27 بهمن 1391، 07:53 ق‌ظ »
از قسمت سیتینگ برو به additional driver.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #10 : 30 بهمن 1391، 08:19 ب‌ظ »
دورودی دوباره
در قسمت additional driver گزینه ای نیست و انگار که همه چی نصب هست و هیچ سخت افزاری بلاتکلیف نمونده ... به نظرتون ممکنه که سیستم من برای اوبونتو12.04 ضعیف باشه ؟ چون اوبونتو 8 رو که نصب میکردم مشکلی نبود ؟ البته این مشکل عجیب غریب این چند وقت اخیر پیش اومد !!!
بازهم ممنان و مچکر

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #11 : 30 بهمن 1391، 09:14 ب‌ظ »
اگه گرافیک رو بشناسه باید توی ادیشنال درایور ، یه چیزایی بیاره !
این کد رو بزنین:
lspci |grep VGA
نتیجش چیه ؟

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
« پاسخ #12 : 30 بهمن 1391، 10:29 ب‌ظ »
کارت گرافیکت geforce است؟به نظر من یکبار اوبونتو ۱۱٫۴ یا قدیمی تر را نصب کن یا اصلا لوبونتو نصب کن یا یه یه چیزی که با یونیتی هیچ کاری نداشته باشه ببین درست میشه به نظر من هم یونیتی در این نسخه های اخیر با گرافیک خیلی مشکل پیدا کرده من الان خودم همین مشکلها را دارم یا یه چیزهایی شبیه همین روی سیستمم مینت را نصب کردم با دسکتاپ kde خیلی خوب هم داره کار می کنه
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #13 : 30 بهمن 1391، 10:57 ب‌ظ »
چرا خب خودتونو با نسخه ی قدیمی اذیت میکنین !
اگه اینجوریه ، مینت نصب کنین خب ! خیلی هم خوب و باحاله ! (خودم دارم !)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #14 : 01 اسفند 1391، 09:46 ب‌ظ »
دورودی دوباره
عزیز اون کد رو من زدم و جواب این بود :
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller (rev 07)
ممنون میشم اگه بگید چی به چیه ؟ من ۱۲.۰۴ رو انتخاب کردم چون lts بود و دیگر هیچ .
در ضمن اگه صلاح میدونید که مینت رو نصب کنم آیا لینکی یا آدرسی میدونید که دانلود کنم چون یه بار به سایتش رفتم ولی خیلی شولوغ بود ندونستم که کدوم برام خوبه ؟ ضمنا اگه من برم سراغ مینت اونوقت اینجا کسی هست سوالارو جواب بده یا انجمن دیگه داره و باید برم اونجا ؟
از همکاریتون ممنان و مچکر
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1391، 09:51 ب‌ظ توسط narayana »

لینوکس‌ ویندوز نیست