0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.
البته شنیدم تو ورژن بعدی میخوان دسکتاپ رو عوض کنن !
نقلقول از: سلمان م. در 25 بهمن 1391، 01:00 بظمن منتظر تریسکل ۶ هستم که بیاد بیرون. همین روزا دیگه باید بیاد.این دیالوگ من بود نسخه آزاد اوبونتو هست.
من منتظر تریسکل ۶ هستم که بیاد بیرون. همین روزا دیگه باید بیاد.
Trisquel, a GNU/Linux distribution based on Ubuntu that's oriented toward small enterprises, domestic users and educational centers.
من هم archbsdarchbsd.net
نقلقول از: majidkamali1370 در 25 بهمن 1391، 01:42 بظنقلقول از: سلمان م. در 25 بهمن 1391، 01:00 بظمن منتظر تریسکل ۶ هستم که بیاد بیرون. همین روزا دیگه باید بیاد.این دیالوگ من بود نسخه آزاد اوبونتو هست.تا اونجاکه یادمه تریسکل ربطی به اوبونتو نداره. یه توزیع صد در صد آزاد هست که مخازن خودش رو هم داره. فوق العاده هم روون کار میکنه و عالی. گنوم ۳ رو مثل گنوم ۲ کانفیگ کردن توش. خیلی باهاش حال کردم. اگه درایور وایرلسم رو میشناخت به عنوان توزیع اولم انتخابش میکردم.من منتظر تریسکل ۶ و اوبونتو ۱۳.۰۴ هستم
من انتظارم طولانی مدت هست.منتظر 14.04 اوبونتو هستم.
نقلقول از: Rayeshman در 25 بهمن 1391، 05:24 بظمن هم archbsdarchbsd.netاین چه فرقی با این آرچ میکنهhttps://www.archlinux.org/اون از خانواده BSD هستش؟؟ولی اینی که لینک دادم نیست؟چه فرقی میکنه
منم بدم نمیاد یه سیستم عامل دیگه هم کنار اوبونتو داشته باشمبه سفارش یکی از دوستان قراره 9.1 PC BSD رو نصب کنم،نسخه بعدیش کی میاد؟