انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: 12ماه قبل پیشرفت در کدام سیستم عامل و توزیع بود؟  (دفعات بازدید: 1787 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام خدمت همه‌ی دوستان خصوصا جستجوگران!
منظور از پیشرفت٬ همان افزایش محبوبیت است.
1. جوابی که می‌دید باید از بین توزیع‌ها و سیستم عامل‌های دسکتاپ باشه نه موبایل و سرور و ... .
2. آن سیستم یا توزیع خاص باید حداقل 1هزارم جامعه‌ی کاربران کامپیوتر را امروز به خود اختصاص بده.
3. در سیستم‌های چندتوزیعی مثل لینوکس باید هر توزیع(اوبونتو٬ فدورا٬ ...) را یک سیستم جدا در نظر بگیرید و ویندوز عادی فقط یک سیستم محسوب می‎شه چه هفت و چه هشت و چه بقیه
4. می‌تونید حتی ده مورد را به ترتیب رتبه‌ی پیشرفت نام ببرید.
5. ملاک سنجش پیشرفت بزرگی نسبت تعداد کاربران افزوده شده به تعداد کاربران اولیه است.
6. از سنجش‌های اینترنتی زیاد استفاده نکنید چون هم تشخیص‌ها با اشتباهات زیاد روبروست و هم کاربران زیادی بدون اینترنتند.
7. اگر ممکنه منبع و یا روش محاسبتون را هم بنویسید.
8. صادق باشید و مسخره بازی درنیارید چون از گذاشتن این پست هدف بزرگی یعنی تشخیص یک سیستم عامل که کاربر بیشتری را به خود جذب کرده را دارم.

قبلا خیلی خیلی ممنونم و منتظر جواب‌های آماری شما هستم
« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1391، 10:17 ب‌ظ توسط iambehnam »
:) :)

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
2. آن سیستم یا توزیع خاص باید حداقل 1درصد جامعه‌ی کاربران کامپیوتر را امروز به خود اختصاص بده.

همین بند باعث میشه که سوالت جوابی نداشته باشه!!

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
5. ملاک سنجش پیشرفت بزرگی نسبت تعداد کاربران افزوده شده به تعداد کاربران اولیه است.
خوب این که نشد ملاک پیشرفت. این ملاک محبوبیته
« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1391، 10:30 ب‌ظ توسط sorena100 »

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
« حامد سپهر » و « sorena100 » با توجه به تغییرات٬ پست خودتان را اصلاح کنید

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
به نظر من اوبونتو چون خودش رو نه تنها در دسکتاپ بلکه در تمام زمینه هایی که شما با ابزار های ارتباطی در گیر هستید پیشرفت کرده و این پیشرفت در توزیع 13.04 و توزیع های بعدی روشن تر می شود. همین که بسیاری این توزیع رو بیس توزیع خودشون قرار می دهند فکر کنم پاسخ خوبی باشه. البته این به معنای ضعف دیگر توزیع ها نیست .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برای بهترین پیش‌رفت انتخاب‌های زیادی هست، ولی برای بدترین سیستم‌عامل از نظر پیش‌رفت فقط یه گزینه وجود داره: ویندوز :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
برای بهترین پیش‌رفت انتخاب‌های زیادی هست، ولی برای بدترین سیستم‌عامل از نظر پیش‌رفت فقط یه گزینه وجود داره: ویندوز :D

جالبه بدونید استقبال از ویندوز ۸ حتی از ویندوز ویستا هم کمتر بوده ;D ;D ;D

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من

هر چند از ویندوز زیاد خوشم نمیاد ولی باید قبول کرد که ویندوز 8 رابط کاربری خیلی خوبی معرفی کرده. دلیل استقبال کم هم 1. انتظار برای لپتاپ های تاچ اسکرین 2. کاربران عادی دوست ندارن خودشون رو با تغییرات مواجه کنن.
دلیل استقبال از ویستا هم موفقیت خوب XP بود و کاربرا فکر نمیکردن ویستا یه افتضاح خواهد بود.
------------------------------------------------------------------------------
به نظر من بد ترین پیشرفت رو مک او اس داشته که ویژگی قابل توجهی اضافه نکرده.
بهترین هم بنظرم اوبونتو بوده که خیلی به سمت آینده و فناوری های جدید رفته. دش هوم یونیتی یه برگ برنده برای اوبونتو هست که تازه اول راهشه.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *

هر چند از ویندوز زیاد خوشم نمیاد ولی باید قبول کرد که ویندوز 8 رابط کاربری خیلی خوبی معرفی کرده. دلیل استقبال کم هم 1. انتظار برای لپتاپ های تاچ اسکرین 2. کاربران عادی دوست ندارن خودشون رو با تغییرات مواجه کنن.
دلیل استقبال از ویستا هم موفقیت خوب XP بود و کاربرا فکر نمیکردن ویستا یه افتضاح خواهد بود.
به نظر من بد ترین پیشرفت رو مک او اس داشته که ویژگی قابل توجهی اضافه نکرده.
بهترین هم بنظرم اوبونتو بوده که خیلی به سمت آینده و فناوری های جدید رفته. دش هوم یونیتی یه برگ برنده برای اوبونتو هست که تازه اول راهشه.
دلایل دیگه برای استقبال کمتر از ویندوز هشت:
3. نمی‌دونم چرا در بعضی لپتاپ‌ها باعث هنگی ناگهانی میشه که فقط نگهداشتن دکمه‌ی پاور و خاموش کردن راه حلشه. 4. مشکل شناختن بعضی درایورها را داره و هنوز بعد چندماه درست نشده. 5. بعضی ابزارهاش مثل مگنیفایر و اکسپلورر و ... به خوبی ویندوز7 کار نمیدن. 6. بعضی افکتهای ویندوز هفت فشنگتره مثل سر پنجره‌ها

از توزیع‌های لینوکس بیشتر صحبت کنید:

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
خوبی اوبونتو و سایر توزیع های گنو لینوکسی اینکه اگر مشکلی روی سیستم نداشت با ورژن های آینده هم مشکل خاصی نداره. اما ویندوز ... >:(
من خودم تست کردم.
می گفتند روی سیستم هایی که 7 نصب میشه بدون مشکل خواهد بود اما این حرف درست نیست و کذبه، چون حتما بایاس باید آپدیت بشه به بایاسی که برای هشت برنامه ریزی شده و گرنه sleep درست و حسابی کار نمیکنه یا کامپیوتر بعد از چند ساعت از خواب بلند نمیشه یا اینکه خاموش نمیشه.
برنامه ها رو هم که با مشکل اجرا می کنه حتی برنامه های 2012 مثل فتو شاپ cs6
گیمرها هم چندان تمایلی برای استفاده از 8 رو ندارند.
اما ضعف در محیط دسکتاپ فاجعه است. من با اوبونتو مقایسه می کند نوار بالا دسکتاپ و سمت چپ کارایی بالایی به دسکتاپ داده و کار با چند پنجره و دسکتاپ ، که ویندوز 8 فاقد همه ی آن هااست. حتی اگر منوی استارت رو هم بزاریم وضعیت همان خواهد ماند چون زیبایی در دسکتاب به چشم نمیخوره.دسکتاپش منو یاد ویندوز 98 میندازه.
اوج مایکروسافت رو اکسپی باید دانست و در حال حاضر ویندوز هفت و البته بازی ها و نرم افزار های کاربردیش.