انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کسب درآمد از توزیع ، به چه قیمت؟  (دفعات بازدید: 9458 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : کسب درآمد از توزیع ، به چه قیمت؟
« پاسخ #30 : 27 بهمن 1391، 01:33 ب‌ظ »
آرمان جان،
امکانش هست اسم چند نفر رو که میگن «پروژه‌ی لینوکس فارسی» خروجیش متناسب با هزینه‌اش بوده رو نام ببری؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #31 : 27 بهمن 1391، 02:04 ب‌ظ »
بنده در حد و سطحی نیستم که اصلا بخوام اظهار نظر بکنم. شما چطور؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #32 : 27 بهمن 1391، 02:31 ب‌ظ »
بنده در حد و سطحی نیستم که اصلا بخوام اظهار نظر بکنم. شما چطور؟
عزیزم من منظورم این بود که تا حالا از کسی شنیدی که این طرح یه طرح «موفقیت آمیز» بوده؟ از هرکسی هم که شنیده باشی مهم نیست. اصلا شنیدی؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #33 : 27 بهمن 1391، 02:54 ب‌ظ »
فعال بودن تو انجمن اوبونتو ایران ذره‌ای اعتبار برامون دست و پا نمی‌کنه که هیچ، اگه کسی بهمون بگه الاف هم کم بیراه نگفته.
من نمی‌دونم که هدف شما از اومدن به این فورم چی هست. ولی من برای این میام اینجا تا از مطالبی که دوستان میذارن چیز یاد بگیرم و استفاده کنم و علمم زیاد بشه. و من برخلاف شما از تمام دوستانی که میان اینجا و به دیگران کمک می‌کنند تشکر می‌کنم. من خیلی چیزها از طریق همین فورم و از دوستانی مثل دانیال جان، جادی، حامد سپهر، prp-e، کیان، nixoeen، مهدی حسن‌پور و بقیه‌ی دوستان یاد گرفتم. وجود این دوستان باعث افتخار من هست و من خوشحال میشم که اگه مشکلی داشتم، دوستان عزیز کمکم می‌کنن. بهتره نظرات شخصی خودتون رو به دیگران تعمیم ندید.
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1391، 05:17 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #34 : 27 بهمن 1391، 04:22 ب‌ظ »
فعال بودن تو انجمن اوبونتو ایران ذره‌ای اعتبار برامون دست و پا نمی‌کنه که هیچ، اگه کسی بهمون بگه الاف هم کم بیراه نگفته.
الاف یعنی کسی که پیوند دوستی را بین دو فرد برقرار میکند.
بده اگر چیزی رو بلدی به بقیه هم یاد بدی؟(زکات علم به نشر آن است)
من 4 - 5 سال داشتم به دانش کامپیوتریم اضافه میکردم بدون اینکه با کسی ارتباط داشته باشم ولی حدود 9 ماهه فعالیتم رو توی انجمن و بقیه سایت های لینوکسی بالا بردم و الان می دونم اگه کارم یه جایی گیر بیوفته افرادی هستن که ازشون کمک بخوام.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #35 : 27 بهمن 1391، 06:17 ب‌ظ »
آقا من قبلش بابت آف‌تاپیک بسیار معذرت می‌خوام
ولی اشتباه نشه، من حرفم با شما نبود ها! کلّاً این امثال و حکم فارسی پر از مزخرفات و تناقض‌های فاحش هستن. البته امثال و حکم دیگر کشورها رو هم که چند مورد دیدم، کم از فارسی ندارن. مثلاً چیزی که همین الآن یادم بیاد می‌گه «گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی»، آخه کی تا حالا با صبر از غوره حلوا ساخته آخه؟ :o تا دست به عمل نبری که کاری انجام نمی‌شه. یا در نمونه‌های مدرنش می‌گه «یه روز خوب می‌آد»، خب مرد حسابی، همین‌جور بشینی سر جات که روز خوب برای چی بیاد؟ باید خودت دست به کار بشی و روز خوب رو به وجود بیاری، نه این که دست رو دست بندازی و بگی خدا بزرگه، درست می‌شه ایشاا…!
یا در جای دیگه شاعر دیوانه می‌گه «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو» :o چی بگم آخه؟ باید یه دوربین بیاری زل بزنی توش فقط!

این‌ها هم من اخیراً متوجّه شدم از روی جهل مردم گفته نمی‌شه، اتّفاقاً خیلی با برنامه‌ریزی دقیقی این بذرها تو ذهن بچّه‌های بی‌گناه کاشته می‌شه تا وقتی که بزرگ شدن این اراجیف هم به بار بشینن و فقط یه مشت گوسفند تو جامعه باشن که به جای اعتراض، دلشون رو به این شعر و اون حکایت خوش کنن تا آقایون هر غلطی دلشون خواست انجام بدن

جناب دنیال در ضرب المثل ز غوره حلوا سازی ، منظور از حلوا همون انگوره و چون با حلوا در شیرینی اشتراک دارن و هم چنین به دلایل دیگه به جای انگور از حلوا استفاده شده!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #36 : 27 بهمن 1391، 06:35 ب‌ظ »
سلمان جان مگه بنده که میام اینجا به کسی کمک نمی‌کنم؟ و یا مگه وقتی کسی بهم کمک می‌کنه من ازش تشکر نمی‌کنم؟
دقیقا مانند استالمن و دار و دسته‌اش صحبت می‌کنید. اینجا میاید علمتون زیاد بشه؟ یعنی می‌فرمایید اون دست‌اندرکاران پروژه‌ها چون اینجا نمیان علمشون کمه؟ یا چون به دیگران کمک نمی‌کنن اعتبار ندارن؟
نمی‌خوام دوباره بحث فلسفه‌ی نرم‌افزار آزاد رو پیش بکشم. اگر خاطرتون باشه اولین پستهام داخل انجمن مربوط به همین بحث‌ها بود. اصل کلام بنده اینه که فعالیت ما تو این انجمن هیچ اعتباری برامون به ارمغان نمیاره. شما برید وزارت کشور بگید بودجه می‌خوام. داخل رزومه‌ی خودتون هم بنویسید عضو فعال در انجمن اوبونتو ایران. می‌خندن بهتون.
پس در حد و حدودی نیستیم که بخوایم به پروژه‌های کلان و ملی خرده بگیریم. چون اصلا تجربه‌ای نداریم در عرصه‌ی اونها.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
آقا من قبلش بابت آف‌تاپیک بسیار معذرت می‌خوام
ولی اشتباه نشه، من حرفم با شما نبود ها! کلّاً این امثال و حکم فارسی پر از مزخرفات و تناقض‌های فاحش هستن. البته امثال و حکم دیگر کشورها رو هم که چند مورد دیدم، کم از فارسی ندارن. مثلاً چیزی که همین الآن یادم بیاد می‌گه «گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی»، آخه کی تا حالا با صبر از غوره حلوا ساخته آخه؟ :o . یا در نمونه‌های مدرنش می‌گه «یه روز خوب می‌آد»، خب مرد حسابی، همین‌جور بشینی سر جات که روز خوب برای چی بیاد؟ باید خودت دست به کار بشی و روز خوب رو به وجود بیاری، نه این که دست رو دست بندازی و بگی خدا بزرگه، درست می‌شه ایشاا…!
یا در جای دیگه شاعر دیوانه می‌گه «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو» :o چی بگم آخه؟ باید یه دوربین بیاری زل بزنی توش فقط!

این‌ها هم من اخیراً متوجّه شدم از روی جهل مردم گفته نمی‌شه، اتّفاقاً خیلی با برنامه‌ریزی دقیقی این بذرها تو ذهن بچّه‌های بی‌گناه کاشته می‌شه تا وقتی که بزرگ شدن این اراجیف هم به بار بشینن و فقط یه مشت گوسفند تو جامعه باشن که به جای اعتراض، دلشون رو به این شعر و اون حکایت خوش کنن تا آقایون هر غلطی دلشون خواست انجام بدن

جناب دنیال در ضرب المثل ز غوره حلوا سازی ، منظور از حلوا همون انگوره و چون با حلوا در شیرینی اشتراک دارن و هم چنین به دلایل دیگه به جای انگور از حلوا استفاده شده!
منظور دانیال حلوا یا انگور نبود: یکی به ماه اشاره میکرد، دیگری به سرانگشت او خیره شده بود!
«تا دست به عمل نبری که کاری انجام نمی‌شه»

تا 3 سال قبل یک کاربر محض ویندوز بودم. ترم اول دانشگاه توی همایش انجمن کامپیوتر، با اوبونتو آشنا شدم و برای حدود 2 سال اوبونتو رو توی ویرچوال باکس نصب کردم و مقاله های ویکی و پستهای انجمن اینجا رو شروع کردم به خوندن و چیز یادگرفتن.
پاییز امسال اوبونتو نصب کردم و مشکلات زیادی داشتم که همه  در جریانش هستید که با کمک بچه های انجمن اینجا حل شد. از کمک بچه های اینجا استفاده کردم و این دین بر گردنم بود که من هم به تازه واردها کمک کنم.
این الافیه؟
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1391، 10:45 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #38 : 27 بهمن 1391، 10:40 ب‌ظ »
نقل‌قول
منظور دانیال حلوا یا انگور نبود: یکی به ماه اشاره میکرد، دیگری به سرانگشت او خیره شده بود!
«تا دست به عمل نبری که کاری انجام نمی‌شه»

خب حرف آقا دانیال هم درسته اما در بعضی شرایط ، جدا راهی بهتر از صبر وجود نداره و این ضرب المثل هم برای اون موقها ساختن :)