انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: محیط IDE شبیه به dreamweaver برای نوشتن کد php چیست  (دفعات بازدید: 11800 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
مثلا اینجا بخش برنامه‌نویسی یک توزیع معروف لینوکس هستش... پس این کاربرهای Vim و Emacs کجان؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کسی که کار با این‌ها رو بلده میدونه که دارم از چی صحبت میکنم.

شما اگه می‌خوای حرفه ایی کار کنی، باید کدهات رو دستی بنویسی. مخصوصاکدهای HTML به نظر من حتما باید به صورت
دستی نوشته بشن. برای راحتی کارت هم می تونی از زبان پیش‌پردازش Jade استفاده کنی که کدنویسی HTML باهاش از آب خوردن
هم آسون تره.

خب مزیت این ادیتورها فقط اینه که با suggestion هایی که ارائه میدن سرعت تایپ رو بالاتر می‌برن و احتمال غلط املایی رو پایین میارن. و باعث میشن برنامه نویس کمتر به documentation مراجعه کنه. کدنویسی سرجای خودش هست و شما مجددا همه کد رو تایپ خواهید کرد. این تفاوت داره با مثلا محیط design در نرم افزار dreamweaver که با drag n drop هم میشه صفحه رو طراحی کرد...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
من اصلا با استفاده از IDEها موافق نیستم و از ادیتور Sublime استفاده می‌کنم که خیلی خوش‌دست و خوبه! :)

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
من اصلا با استفاده از IDEها موافق نیستم و از ادیتور Sublime استفاده می‌کنم که خیلی خوش‌دست و خوبه! :)

واقعا ادیتور خوبیه. ولی حیف که open source نیست.
http://alternativeto.net/software/sublime-text/
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است

منم موافقم.
برنامه نویسان بزرگ که کارهای بزرگ کردن چیزی بیشتر از ابزار ساده ولی در عین حال قدرتمند نداشتند.
ایمکس و ویم از از جمله این ابزار هستند.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,51632.0.html

آفلاین ghanbari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
پاسخ : محیط IDE شبیه به dreamweaver برای نوشتن کد php چیست
« پاسخ #20 : 01 اسفند 1391، 04:15 ب‌ظ »

برای چی عزیز؟
به نظر من یک برنامه نویس باید از تمامی امکانات برای پیشبرد سریع پروژه اش استفاده کنه
از کتابخانه هاگرفته تا ادیتورها و ....
وقتی می تونی با استفاده از یک IDE قوی، سرعت کار را افزایش و احتمال خطا رو کاهش بدی، چرا پس نباید استفاده کنی؟
مثل این می مونه که بگی: من نمی خواهم از هیچ فریم ورک و کتابخانه ای برای ساخت یک cms استفاده کنم
و می خواهم یک cms رو از پایه و با notepad ویندوز بنویسم ;)
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1391، 06:41 ب‌ظ توسط ghanbari »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #21 : 01 اسفند 1391، 05:57 ب‌ظ »
عزیز من چه ربطی داره؟
مثلا مثال زدی؟
اتفاقا من برای هر کاری از فریمورک‌های اون کار استفاده بهره می‌برم، مثلا توی PHP از دروپال و دیتالایف انجین استفاده می کنم!
شما اول برو فرق فریمورک و IDE و ادیتور و cmd ??? رو پیدا کن، بعد بگو IDE فلانه، فریمورک بیساره، cmd ??? بهمانه!

آفلاین ghanbari

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 01 اسفند 1391، 06:39 ب‌ظ »
عزیز من چرا ناراحت میشی
اول از همه برات بگم که دیتالایف فرم ورک نیست و یک سی ام اس هست، دروپال هست (سی ام اس قعطی بود که از دیتالایف استفاده می کنی)
دوما اشتباه تایپی بود، منظورم cms بود نه cmd (الان ویرایش می کنم)

بعدش هم، مثال من خیلی هم بیجا نبود، من میگم یک برنامه نویس باید از تمامی امکانات استفاده کنه
نه فقط از کتابخانه های آماده، بلکه باید بهترین IDE رو برای پیشرفت کارش داشته باشه
شما اگر بخواهی یک پروژه بزرگ رو بنویسی، استفاده از یک IDE قوی رو به یک ادیتور ساده ترجیح میدی
البته رابطه مسقیم با مهارت برنامه نویس داره و امکاناتی که می خواهد

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
« پاسخ #23 : 01 اسفند 1391، 06:45 ب‌ظ »
احتمالا دوستان زیاد با Vim یا Emacs کار نکردن. برنامه نویس های بزرگ از این ها استفاده نمیکنن چون پیش پا افتاده هستن،
اتفاقا بر عکس، از این ها استفاده میکنن چون واقعا چیزی بهتر از این ها نیست!
روی دستگاه من Vim حدود ۲.۴ مگابایت رم مصرف میکنه، و قبل از اینکه دکمه‌ی enter رو ول کنم برنامه جلوم باز میشه!
emacs هم ۸ مگابایت مصرف رم رو نشون میده و تو کسری از ثانیه (یه مقدار کندتر از vim) باز میشه.(به خاطر امکانات
زیادتری که داره) با تمام این تفاصیل، هنوز هیچ محیط برنامه نویسی‌ای رو ندیدم که در حد این دو تا باشن. باید باهاشون
کار کرده باشین تا بفهمید من چی میگم. هر وقت انگشتانتون برای paste‌ کردن یه متن به جای Ctrl-v دکمه های Ctrl-y رو فشار داد،
اون موقع به حرف من میرسین :)

البته همه‌ی این ها فقط پیشنهاده. هرکی با هر چیزی که خودش راحت تره باید کار کنه.
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1391، 06:47 ب‌ظ توسط AmirrezaGhaderi »

آفلاین ghanbari

• Newbie
  • *
« پاسخ #24 : 01 اسفند 1391، 07:01 ب‌ظ »
بله، همون طوری که دوست عزیزمون گفتند، هر کسی با یک رنامه احساس راحتی می کنه (من خودم اوایل کار از notepad++ استفاده می کردم)

یک سری از امکاناتی که یک IDE مثل zend studio ارایه میده، در لینک زیر قابل مشاهده است
http://www.zend.com/en/products/studio/comparison
البته یک سری کمبود ها داره، که انشا الله تو ورژن های بعدی حل بشه(مثلا برای document نویسی امکاناتی رو
ارایه نمیده)

البته مقایسه یک IDE تجاری با یک IDE رایگان کار درستی نیست (مقایسه اش با یک ادیتور بدتر)
چون هر کدام را بهر کار ساختند

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #25 : 01 اسفند 1391، 08:09 ب‌ظ »
دوست خوب من!
دروپال قطعا یک  Content Media Framework و دیتالایف هم یک شبه cmf هست!
اونم می‌دونم اشتباه تایپی بود، برای شوخی گفتم!
کلا تو این قضیه استفاده کردن یا نکردن از IDE ها دو تا تز وجود داره:
یک سری با استفاده از IDE ها موافق هستن و می‌گن سرعت و راحتی کار داره.
یک سری هم مخالفن و می‌گن برنامه نویس رو تنبل می‌کنه ضمن این که اگه به یک ادیتور خوب تسلط داشته باشی شاید بتونی خیلی سریعتر کد بزنی تا یک IDE

آفلاین ghanbari

• Newbie
  • *
« پاسخ #26 : 01 اسفند 1391، 08:32 ب‌ظ »
حرف شما کاملا درست، واقعا برنامه نویس و تنبل می کنه، اما این تبلی تا زمانی که IDE رو داشته باشی ضرری نداره
مزیت IDE فقط تو کدنویسی سریع نیست، وقتی یک پروژه بزرگ میشه، خود برنامه نویس هم یادش میره که یک متد رو تو چه کلاسی و یا به چه شکلی تعریف کرده بود که اینجا IDE خیلی به کمک برنامه نویس میاد
اگر شما یک برنامه نویس باشید که از phpunit و فریم ورک ها و کتابخانه های معروف استفاده می کنید، باز هم IDE ها به کارتون میاد
مهمترین موارد رو همیشه یادم میره(مثلا الان یادم رفته بود که به پروژه های گروهی و استفاده از سایت هایی مثل github اشاره کنم)
خیلی موارد هست که نمی تونم همشون رو بگم، باید تجربشون کرد، لینک بالا رو یک نگاه بندازید و به امکانات zend نگاه کنید

خلاصه: من حقیر، به عنوان یک برنامه نویس آماتور، به همه دوستان استفاده از یک IDE قوی رو پیشنهاد می کنم
پینهادات من هم
zend studio
eclipse4.3 + PDT
netbeans

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #27 : 02 اسفند 1391، 07:57 ب‌ظ »

به Matrix

درود

شما خودتون برای توسعه CLI یا 30li.ir از چی استفاده میکنید؟IDE یا CMS اماده
و ما میطوانیم

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #28 : 02 اسفند 1391، 08:13 ب‌ظ »
30li یک سایت مبتنی بر سیستم مدیریت فریمورک دروپال هست.
برای طراحی قالب جدید از sublime و فایرفاکس استفاده کردم. :)

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #29 : 02 اسفند 1391، 08:24 ب‌ظ »
عشق است Gedit !!!
البته من یبار سعی کردم از emacs استفاده کنم ولی خیلی سخت بود. همه میانبرهاش با چیزای مرسوم فرق داره. ctrl+z رو زدم مینیمایز شد ;D !!!
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity