انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات من با اوبونتوی شما  (دفعات بازدید: 5916 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ به: مشکلات من با اوبونتوی شما
« پاسخ #15 : 07 امرداد 1387، 12:43 ق‌ظ »
من شوخی برداشت کردم! بابا شوخی می کنن!
ببین امیر جان هر جا دیدم نگفته بودی که فقط لپ تاپ داری یا ی PC هم داری؟
خلاصه می خوام اینو بگم من با استفاده از اشتراک اینترنت تو ویندوز خیلی از مشکلاتم رو البته با فایل هایی که حجمشون پایینه حل می کنم.

منم مثل تو تهرانی نیستم و از نعمت های بی پایان تهران بی بهره!!!  :'( :'(
این تهرانی ها نمی دونن ما چی می کشیم!!

منتظر اعلام موفقیت کاملت هستم... ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #16 : 07 امرداد 1387، 02:11 ق‌ظ »
من شوخی برداشت کردم! بابا شوخی می کنن!
ببین امیر جان هر جا دیدم نگفته بودی که فقط لپ تاپ داری یا ی PC هم داری؟
خلاصه می خوام اینو بگم من با استفاده از اشتراک اینترنت تو ویندوز خیلی از مشکلاتم رو البته با فایل هایی که حجمشون پایینه حل می کنم.

منم مثل تو تهرانی نیستم و از نعمت های بی پایان تهران بی بهره!!!  :'( :'(
این تهرانی ها نمی دونن ما چی می کشیم!!

منتظر اعلام موفقیت کاملت هستم... ;)

فرشید جان سلام
پی سی دارم اما حالم ازش به هم میخوره صدای فنش دیوانم میکنه بیشتر از 1/5 سال این لپتاپ رو دارم و از اون موقع پی سی تبعید شد به زیر زمین
از انرژی که بهم میدی ممنونم و سعی میکنم این فشار رو تحمل کنم و نتیجه بگیرم

ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
واز آن خنده ی قهقه شده شان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
همه چیزی که درون بدنِ ایشان است.
و بخندم در قبر

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 07 امرداد 1387، 02:24 ق‌ظ »
سلام بهنام جان
آقا ازت ممنونم که هوای مارو داشتی الان گزارش نتيجه کار
اول اينکه کدک اي که دادی حرف نداره 2 تا نيازمندی واسش داونلود کردم نصب شد خيلی خوبه حتّا تری جی پی رو هم باز ميکنه
سر شب لپ تاپ رو زدم زير بقلم و رفتم کافی  نت و درايور کارت گرافيک رو گرفتم الان نصب هست و فقط تنها مشکلی که مونده اينکه رزولشن بالا نميره جستجو توی فروم هم نتيجه نداده تا الّان ميخوام تاپيک جديد بزنم دوستان کمک کنن
مودم هم که همچنان برقرار هستش و اميدی هم به درست شدنش نيست تقريباً من هيچ کس رو نديدم که مشکل مودم کانکسانت رو حل کنه تو ديدی
با شبکه راحت رفت اينترنت اين اوبونتو اگه اينترنت داشته باشه خيلی از مشکلاتش حل ميشه امّا دستش رو جايی گذاشته که هم نفس خودش بند ميآد هم کاربر هاش
در مورد دوستمون هم بگم که ايشون کم طاقت هستن و تعصب بی جا دارن قبول داری که اوبونتو مشکلات زيادی واسه کاربر هاش به وجود ميآره درسته که مزيت هايی هم داره
من سال هست توی فروم ها ميرم شايد در بيشتر از 20 تاش عضو هستم و ديدم که بيشتر انجمن ها اين مشکل رو دارن کسايی که تازه ميآن انتظار دارن بقيه دست به سينه جلوشون وايسن و قديميها البته بعضی ها فکر ميکنن نابغه هستن
دوستان اينجا ميتونن به جای طعنه زدن فقط تماشا چی باشن ولی وقتی خواستن چيزی بگن کمی فقط کمی کم لطفی رو بزارن کنار
خلاصه اينکه ما ايرانی ها طول ميکشه به سايبر و قانون هاش که البته جايي هم نوشته نشده عادت کنيم و به همديگه حتّا از کيلو متر ها فاصله احترام بزاريم
من انتظار زيادی از دوستان ندارم خود تو که ميآی اينجا واسه من تايپ ميکنی مجبور نيستی اين کار رو بکنی و از لطف و بزرگواری هستش که داری من ديشب ساعت 4 خوابيدم و با اوبونتو و فروم ور رفتم پس زياد هم کم حوصله نيستم
آخرش من نفهمیدم اونیکهاز ای تی آی گرفتم چی بود و اینیکه خودش داولود کرد چی بود تومیدونی
خلاصه آقا بهنام ممنون از همراهيت و اميدوارم يه روز توی دنيای واقعی باهم آشنا شيم
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #18 : 07 امرداد 1387، 02:48 ق‌ظ »
خوب   خدارو  شکر یکی  و  نصفی  از  مشکلاتت  حل  شد ...

در مورد  رزولوشن  کارت  گرافیکی هم  میگردم   ببینم  چیکار میشه  کرد ...
چطوری   سعی  کردی  رزولوشن  رو  تغییر  بدی ؟

در  مورد   مودم  هم  همونطور  که  توی   لینکی  که  برات  گذاشته  بودم  دیدی  مشکل  خیلی  از  بچه ها  حل  شده ...
منظورم  این  لینکه  :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4313.0

همونطور که  میبینی  7   صفحه  بحث  شده  و  توی  عنوان  تاپیک   نوشته   کاملا  حل شد!!!   حالا  نمیدونم  مشکل  از  کجاست.
تا  جایی که  یادم  میاد  گفتی  کانکت  میشه  ولی  data   نداری  ...  اصلا  میتونی   ping  کنی  ؟   مثلا  :

ping www.yahoo.com
در  مورد  چیزی  که  دانلود  کردی  هم  نمیدونم  جریان  چیه  چون   تا  حالا  این کار رو نکردم  ... اگر  با  برنامه ی  envy  نصبش  کرده  باشی  ،  این  فقط  یک  برنامه هست  که  مدل  کارت گرافیک  رو  تشخیص  میده  و درایور  مناسب رو  اتوماتیک برات  دانلود  و  نصب میکنه ...

حتما  راهم  به   ارومیه  یا  تبریز افتاد  خبرت  میکنم  ;) ،  ولی  متاسفانه  فعلا  اینجا  گیر کردم ...   

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 07 امرداد 1387، 12:38 ب‌ظ »
بهنام جان رزولیشن رو از هر جایی که فکر میکنی انگولک کردم از ترمینال یا اضافه کردن دستی توی فایل یا تعیین نوع مانیتور اما نشد که نشد
اون آدرسی که گفتی رو هم الان میرم میبینم یعنی هر چیزی که خودش داونلود میکنه توی اون آدرس میذاره
پینگ هم امتحان میکنم راسته یه چیز عجیب هم هست هر چند دقیقه یکبار صدای دیال میاد از اسپیکر وقتی لود میشه هم این صدا هست اگه لاین تلفون وصل باشه دیال میکنه اگه هم نباشه که فقط صدای شماره گیری میاد و دیگه هیچ چی
راستی چندین راه برای ساختن کانکشن وجود داره درسته 2 یا 3 روش از ترمینال و یک روش از نتورک حالا اینا از هم جدا هستن یا ارتباطی هم با هم دارن
بهنام خان زنجان چیکار میکنی اگه حس میکنی فضولی هست میتونی جواب ندی بازار کار چجوری هست اونجا چقدر درآمد داری
بازم ممنون
راستی اونم انوی نیست خودش در قسمت درایور ها وفتی انیبل کردم شروع به داونلود کرد
قادان آلیم کیشی
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 07 امرداد 1387، 03:35 ب‌ظ »
رزولوشن   جای  بحث  داره  ظاهرا  ...
هرچیزی  با   پسوند  deb     ،   نمیدونم  این  برنامه ی  installer  اصلا   چی  هست و  چطور  کار میکنه   ولی  فکر  نکنم  اگر  نصاب  خود  ati  باشه   همچین  کاری  بکنه...

برای   شماره گیری  خودکار  برو  به  مسیر  زیر  :

system-->administration-->network

و  اونجا   تیک   point  to point   connection    رو  بردار ...

اون  راه  های گرافیکی  در  نهایت   تبدیل  میشن  به  همون  دستورات  ترمینال  ،  خیلی  از  برنامه ها  اینطوری  هستن  ،   یعنی اول   توی  محیط  متنی   طراحی  شده بودن   ،  الان   اومدن   محیط  گرافیکی   تولید  کردن   که    دکمه  ها یی  که  فشار  میدی  خودشون   دستورای  ترمینال رو   اجرا  می کنن... فقط  پروفایلی  که  ساخته  میشه  فرق  داره  ... یعنی روی  تنظیماتی  که  انجام دادی   تاثیر  نمیذاره  معمولا ....
فعلا  بیکارم  تا   این  پروژه  تموم   بشه  ،  تا  4  5 روز دیگه  میرم  ببینیم  تو  دنیا  چه  خبره...
   یاشا  قارداش...

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 08 امرداد 1387، 12:22 ق‌ظ »
بهنام جان ممنون از توجه ای که داری
عصری اوبونتو بالا نیومد با لیو سی دی رفتم مسیری که گفتی پکیج هامو برداشتم با حال بود الان هنوز رزولیشن مونده رو مودم هم کار میکنم بینم چی میشه
شبت خوش
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 08 امرداد 1387، 02:18 ب‌ظ »
خواهش میکنم  هم  شهری  وظیفمه ...
شرمنده  اگر بیشتر  از این  کمکی  از  دستم  برنمیاد  ...  منم  تازه  کار  محسوب میشم  و   هنوز   6   ماه  نشده  که   رسما به لینوکس    مهاجرت کردم   ;)  
ولی  کم  کم  راه  میفتیم   \\:D/