انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رزولیشن پایین در دل 6400 , X1400 حل شد . تاپیک مرجع  (دفعات بازدید: 3409 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
من درایور کارت گرافیک رو گرفتم الان نصب هست و in use
اما نمیتونم رزولیشن رو بالا ببرم از تاپیکهای فبلی هم استفاده کردم سعی کردم مدل مانیتور رو پیدا کنم اما نشد دسکتاپ افکت هم میگه not enabled
فایل xconfig  رو هم از روی چند تاپیک ویرایش کردم و فکر میکنم الان به کل قاطی شده و نتیجه ای نگرفتم و فکرکنم کلش باید جاگزین بشه برای این کار راهی هست ؟ بک آپی هم نگرفتم متاسفانه
الان دوستان تقاضا دارم این مرحله آخر رو هم کمکم کنید تا رد شم و به جمع شما بیام هرچند مودم فکر کنم دیگه راهی براش نیست  :oops:
میشه داونلودی که خودش از طریق hardware driver داونلود کرد رو برداشت یعنی کجا سیو کرده؟
چیکار باید کرد عزیزان الان 36 ساعت هست من درگیر اوبونتو هستم و تحساس میکنم که دارم کور میشم اما از پیشرفتم راضی هستم دیشب ساعت 4 خوابیدم و همش با انجمن ور رفتم چیزی پیدا نشد انگار هر سخت افزار راه مخصوص به خودش رو داره
خلاصه اینکه دست شکسته وبال گردن هست
ممنونم
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1387، 02:51 ب‌ظ توسط amir3608 »
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
واز آن خنده ی قهقه شده شان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
همه چیزی که درون بدنِ ایشان است.
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: آخرین مشکل ........رزولیشن پایین در inspiron 6400
« پاسخ #1 : 07 امرداد 1387، 02:55 ق‌ظ »
اگر  منظورت   فایل  xorg.conf   هست  همونی  که  قسمت  device  و  monitor  و .... .   داره   ، از این  دستور میتونی  برای  برگردوندنش  به  حالت  اول استفاده  کنی  ،  کلا  هر  چیزی  رو  بخوای    به  حالت  اول برگردونی  (خود  برنامه  یا  فایل های تنظیمات   اونهارو)   از  همین  روش  استفاه میشه :

sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
ضمنا  اگر  بسته ی deb  دانلود  کرده  باشه  توی  این  مسیر  میتونی    پیداش  کنی  :

/var/cache/apt/archives/
« آخرین ویرایش: 07 امرداد 1387، 03:00 ق‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: آخرین مشکل ........رزولیشن پایین در inspiron 6400
« پاسخ #2 : 08 امرداد 1387، 01:13 ق‌ظ »
آقایون منتظر هستم اگه وقت کردین داهنمایی کنین از هیچ جای دیگه ای جواب نگرفتم
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
توسط لینکی که دوست عزیزم تابوت !!!!!!!! معرفی کردن مشکل کامل حل شد
در لینک زیر مراحی ذکر شده البته برای گوتسی ولی در هاردی هم انجام شد . مرحله ساختن پکیج برای گوتسی رو انجام ندین و فایل داونلودی معرفی شده برای گوتسی را داونلود نکرده و از سایت خود ATI  مدل کارت رو انتخاب و نصب کنین . حدودا 55 مگ هست .
http://combatwombat.7doves.com/2008/03/10/gutsy_ati_effortsکار ساده ای هست و بنده قبلا همه روش های پیشنهادی در این فروم و جاهای دیگر رو تست کردم ولی تنها این روش ساده جواب داد .
ممنونم .
ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
 =D>   آقا تبریک  میگم  بالاخره   حل  شد  پس ...   دست   تابوت   عزیز  هم  درد   نکنه   مرسی ...

آفلاین amir3608

• Jr. Member
  • *
=D>   آقا تبریک  میگم  بالاخره   حل  شد  پس ...   دست   تابوت   عزیز  هم  درد   نکنه   مرسی ...

بهنام جان گوش شیطون کر .
دندت گرم حاجی وجود تو غنیمتی بود واسم تا کم نیارم دوست خوبی هستی
یه سوال دیگه البته تو تاپیک 3D هم مطرح کردم
گوش شیطون کر من دسکتاپ افکت و داریور کارن گرافیکم راه افتاد و الان شدیدا در حسرت دسکتاپ 3 بعدی میسوزم compiz  رو نصب کردم و در منوی اپلیکیشن هم اومده اما وقتی کلیک میکنم شروع نمیشه اون لحظه با شکوه
وقتی هم در ترمینال میزنم compiz  میگه:
Checking for Xgl: not present.  Detected PCI ID for VGA: 01:00.0 0300: 1002:7145 (prog-if 00 [VGA controller]) Checking for texture_from_pixmap: not present.  Trying again with indirect rendering: Checking for texture_from_pixmap: present.  Checking for non power of two support: present.  Checking for Composite extension: present.  Comparing resolution (1280x800) to maximum 3D texture size (4096): Passed. Checking for nVidia: not present.  Checking for FBConfig: present.  Checking for Xgl: not present. 
/usr/bin/compiz.real (video) - Warn: No 8 bit GLX pixmap format, disabling YV12 image format GConf backend: There is an unsupported value at path /apps/compiz/plugins/scale/allscreens/options/initiate_edge. Settings from this path won't be read. Try to remove that value so that operation can continue properly.
در ضمن کامپیز رو از روی دستورات فروم نصب کردم توی ترمینال دستوری وارد کردم و نصب کرد الان خاطرم نیست چی بود .
از دوستان تقاضای کمک دارم .

ارادتمند همه دوستان
امیر

بر سر تربت من
بنویسیدجُکی
که بخندند برآن آدمیان
بپُکد صورتشان
و بریزد بیرون
و بخندم در قبر