متن پ.خ که به امین جان داده بودم گفتن تاپیکش کنم ! :
دیگه روم نشد توی انجمن بگم !
ولی واسه اون تاپیک فن لپ تاپ که یادته یه مدت دنبال نصب گرافیک بودیم ، الان داشتم لپ تاپ رو چک میکردم (اخه بعد از اون آپدیت هسته که دفعه ی اول کردم دیگه اون سنسور که دمای بالایی رو نشون میداد دیگه نبود که فن روشن بشه!)
و بعدا که دوباره آپدیت کردم سنسورشو دوباره شناخت و بازم فن روشنه روی دور تند ! و اون سنسور هم دمای ۷۰-۸۰ رو نشون میده
حالا داشتم میگفتم ، داشتم چک میکردم یکم دیدم هارد خیلی داغه ، نمیدونم شاید واقعا اون دمای هارد باشه ، حالا چیزی که واسم جالب بود اینه که فهمیدم وقتی شارژر به لپ تاپ وصله دما میره بالا! و وقتی فقط روی باطری کار میکنه اینطور نیس !
(البته وقتی که JUPITER نصبه)
و از اونجایی که باطریم خرابه کمتر از ۱۵ دقیقه شارژ نگه میداره و مجبورم همش بزنم توی شارژ !
حالا نظر فنی خود را اعلام نمایید بی زحمت !
و نتیجه ای امین جان گفت این بود که توی ویندوز 1 سری دمای همه ی سنسورها رو چک کنم و بذارم تا ببینیم منظور این DELL من چیه بالاخره ! تکلیف خودش و من و لینوکس و ... رو مشخص کنه دیگه !!!
اینم نتیجه ی دما توی ویندوز : (البته الان که توی ویندوز هستم فن روی دور آهسته کار میکنه، ولی روی اوبونتو و مینت روی دور تند میره همیشه !)
Operating System
Microsoft Windows 8 Enterprise 64-bit
CPU
Intel Core i7 720QM @ 1.60GHz 62 °C
Clarksfield 45nm Technology
RAM
4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
Motherboard
Dell Inc. 0874P6 (U2E1) 27 °C
Graphics
Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
ATI Mobility Radeon HD 5000 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.20) (Dell)
Hard Drives
466GB Seagate ST9500420AS (SATA) 51 °C
Optical Drives
TSSTcorp DVD+-RW TS-T633C
Audio
High Definition Audio Device
توی مینت با زدن دستور sensors دمای 4 تا هسته ی سی پی یو رو میاورد + دمای مادربورد (اسم قطعه رو نمی نوشت ولی دماش همینی بود که اینجا واسه مادربورد زده!) و یه دمای دیگه هم میزد که اونم دقیق ننوشته بود واسه گرافیکه ولی زیر توضیحات گرافیک نوشته بود و اون دما بود که معمولا روی 70-80 درجه بود و وقتی که از برق کشیدم و فقط روی باطری بود دمای اون سنسور اومد روی 56 درجه ، و ما اینجا دمای گرافیک نداریم (همونطور که دوستمون دوم هامر گفته بودن گرافیک ati 5470 دماش اصولا بالا نیس و حتی روی مدل هایی که واسه دسکتاب میزنن فن هم نداره!) و به جاش دمای هارد رو داریم !!!
یعنی توی لینوکس جان (!) دمای هارد من بوده که روی 80 درجه بوده ؟!!!!
این واقعا فاجعس ! مگه نه ؟
اینجا توی جزییات هارد اینو زده : (فقط قسمت دما رو میزنم بقیش خیلی زیاده!)
Temperature 51 °C
Temperature Range warning (50 °C to 55 °C)
Status Good
و واسه گرافیک اصلا سنسوری میگه نداره
یه چیز دیگه نزدیکای هارد یه چیپ هست که روش یه سینک کوچیک هم داره ، اون هم بدجوری داغ میکنه ، که البته اون همین الان هم داغه به نوبه ی خودش پس میشه گفت واسه اون طبیعیه !
حالا با این همه توصیفات من ، نظری ندارین ؟!!!
الان دارم چاکرا رو دانلود میکنم ، ظاهرا روی اون مشکل دما وجود نداره ، اگه تا فردا این درست نشد اون رو هم تست کرده و مقایسه میکنیم !