ببخشید من نمیدونم چرا هر کی از راه میرسه میخواد یه توزیع بده بیرون یا یه ریمستر بسازه(حالا ریمستر یه چیزی) یا نمیدونم ... کنه بابا ما برای ویندوز یه MRT داریم واسه هفت پشتومن کافیه آقا اوبونتو خیلی هم خوبه روان اجرا میشه کاربردی هست و... که نیاز به تعریف نداره
تا میاین میبینین دستتون بازه میخوایین یه توزیع بدین بیرون که اسم در کنین یا نمی دونم ... خداییش چی فکر کردین با خودتون !!! خدایی شورش رو در آوردین ما توزیع ایرانی که معلوم نیست کجاش رو باید بگیری تا از اونورش نیوفتاده نمیخوایم (به شعور ایرانیا توهین نکن دوست عزیز)
خداییش فکر کردی هیچ کدوم از این بچه ها نمیتونن یه توزیع بدن بیرون (همشون میتونن
به توانایی بچه های اینجا شک نکن
)ولی نمیخوان تو جامعه کاربری مشکل ایجاد کنن و باعث پراکندگی بشن
برای تغییر بوت لودر هم نرم افزار های زیادی ارایه شده (تا دلت بخواد)بوت لودر پیشفرض آخر سادگیه و خیلی هم جالبه ولی اگه تو همین سایت هم نگاه کنی میتونی با یه سرچ کوچیک مشکلت رو حل کنی
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,55167.0.html این هم برای تغییر پلایموث هست یا بقول خودتون بوت لودر
دوستان هم موافق توزیع دادن بیرون نیستن (هیچ کس نیست)اینجوری کاربرا متفرق نمیشن و همه با هم در حال توسعه اوبونتو هستن و هر کسی دنبال کار خودش نیست
از حرفهام بد برداشت نکنین خواهشا من با وجود توزیعی مثل آریوس یا جبیر و ... مشکلی ندارم ولی به نظر من این کارها باعث از دست دادن انرژی و صرف کردن هزینه روی چیزهای بی مورد است باید منطقی عمل کرد نه این که هر کسی یه توزیع بده بیرون (ریمستر رو میتونین به دوستان یا آشنا ها بدین)باید روی چیزهای اساسی تر تمرکز کرد (توزیع دادن بیرون مشکل کاربرای ایرانی نیست)