بچه ها من واقعا با این طرز فکرهای شما واقعا دارم ناامید میشم و دپرس شدم الان
بله، این حالات نشانههای نخستین برخورد با واقعیته، به عنوان کسی که با دهها نفر مثل تو برخورد داشته پیشبینی میکنم تا چندی دیگه عصبانی هم میشی.
و بسیار بسیار بسیار متاسفم برای خودمون با این فکرهای بچگانه
برای خودت میتونی متأسّف باشی، چرا که سعی میکنی حقیقت رو نفهمی! ولی نمیتونی جمع ببندی
همینه که ما هیچ پیشرفتی نکردیم
این مشکل جمع بستن اینجا هم وجود داره. اتّفاقاً اگه ایران (اون جوری که شما دوست دارید از جهان جداش کنید) توی یه زمینه پیشرفت کرده باشه، همین نرمافزارهای آزاده
وطن پرستی کدومه؟؟؟؟؟
این که بخوایم هی خودمون و کشورمون رو تیتر خبرها کنیم
یعنی شما ایرانو دوست نداری که یه قدمی در عرصه کامپیوتر برداره...؟؟؟
مگه الآن بر نمیداره؟ این همه نرمافزارهای آزاد، توسعهدهندگانشون در محدودهی جغرافیاییای بودن که شما بهش میگی ایران
خوشت نمیاد کسی ابونتو رو مورد حمله قرار بده؟؟؟
معلومه که نه! مگه اسکاریس داریم؟
خوب اگه ابونتو شکست نخورده بود هیچ موقع اونو رایگان نمیزاشتن تا همه رایگان دانلودش کنن
چرا اباطیل مینویسی؟ اوبونتو در طول تاریخش کی شکست خورده آخه؟ دلیل رایگان بودنش رو هم خودم بهت لینک دادم و حتا ازش نقل قول هم کردم. اوبونتو آزاده، چون خرجی نداره. صدها نفر آدم وقت آزادشون رو میذارن و اون رو توسعه میدن. یکی از اونها من هستم، یکیشون سلمانه، یکیشون nixoeen، یکیشون mohi و… خب وقتی ما در قبال توسعهی اوبونتو پولی طلب نمیکنیم، معلومه که اوبونتو میتونه رایگان باشه.
چرا نمیفهمین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این پرسش ما از شماست
در پس این آزادی...سیاست بیدار شده و پشت پردس...و یکی از راههاش هم همین آزادیش هستش
این سیاست رو بیار نشون بده. از طرف مارک بهت قول میدم اگه تونستی این حرفت رو اثبات کنی، کل بنیاد شاتلورث رو به اسمت کنم
خوب اگه ویندوز هم شکست میخورد..همین کارو میکرد..
نه خیر! ویندوز یه نرماقزار غیرآزاده که از پایه با نرمافزار آزاد تفاوت داره. این حرفت بیشتر شبیه لطیفهاست
نه اینکه هر نرم افزاری که بیرون میاد سریع کرک بشه....به چه خاطر کرک میشن؟؟؟؟؟؟
به خاطر این که آزاد نیستن. تا حالا هیچ نرمافزار آزادی کرک نشده
لینوکس فعلا تا چند دهه اینده نمیتونه جای ویندوزو بگیره
بیدار شو عزیزم. همین الآن هم ویندوز فقط روی دسکتاپه که زندهاست. دسکتاپ درصد بسیار کمی از دنیای رایانهی امروز رو تشکیل میده و تا چند سال دیگه به صفر خواهد رسید. تعداد دستگاههای لینوکسی همین الآن از دوبرابر مجموع تعداد دستگاههای ویندوزی و اپلی هم خیلی بیشتره
مگه اینکه شرکت ها برنامه های خود رو برای لینوکس هم بسازن
فعلاً که بدون قبول زحمت اونها همهی نیازهای ما با گنو/لینوکس برطرف میشه
البته میدونم که بیش از 40000نرم افزار الان موجودن
البته یه مقداری بیشتر، حدود ۷۰٫۰۰۰ تا
اما هیچ کدوم کارایی ویندوزو ندارن
این هم از اون لطیفهها بود ها! در ۹۹٪ موارد نرمافزارهای آزاد بهترین نمونهها از خودشون هستن و اگه نرخ شتاب رشد رو به همین صورت فعلی ادامه بدیم تا چند سال آینده این مقدار به ۱۰۰درصد میرسه. بی دلیل نیست که سرورها، صنایع، تجارتها و… جملکی از گنو/لینوکس استفاده میکنن.
در ضمن لینوکس اسم هسته هستش(توروالدز لینوس)
ابونتو و سایر توزیعها/گنولینوکس هستند.
درسته. خب؟
پس ما به اونها میگیم:سیستم عامل
زیر حرف خودت چرا میزنی؟ گنو (یا گنو/لینوکس) سیستمعامله، اوبونتو و بقیه توزیعهای سیستمعامل گنو/لینوکس هستن.
بعدم من نضرسنجی کردم..کسی به اجبار از شما نظر نخاست
اگه نظر سنجی کردی باید طاقت شنیدن نظرها رو داشته باشی دیگه. نکنه انتظار داری همیشه با ۶۳درصد تأییدت کنن؟
وجدانا اگه هارد کامپیوترم میدیدی که چندتا از توزیع هارو دانلود کردم و چقدر آموزس و فایل pdfو فیلم و ... دارم این حرفو نمیزدی
اینها شد ملاک دانش الآن؟ سعدی عزیزی یه شعر داره با این مطلع: «علم چندان که بیشتر خوانی»، اون رو بخون حتماً