انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عکس دسکتاپ  (دفعات بازدید: 9197 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
پاسخ : عکس دسکتاپ
« پاسخ #15 : 02 اسفند 1391، 10:52 ب‌ظ »
فکر کنم کسایی که اینجان دوس دارن جلوی پاشون رو ببینن و حتی در مورد چیز هایی که دارن استفاده میکنن هم اطلاعات دقیقی ندارن
من موندم با این طرز فکرتون کیا به شما مثبت دادن و حذف های شما رو تایید کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من میدونم اینجا ایرانه و حتی کار نرم افزار آزاد ایجا کساده البته قسمت اول تاپیکم که در مورد کپی برداری لینوکس از ویندوز بود حقیقتی بیش نیست (چطوریه که ویندوز 8 داشت می آمد همتون می گفتین 10 مورد یه جا نوشته بود 12 مورد کپی برداری ویندوز از لینوکس ولی حالا که من آمدم و خودم برعکسش رو براتون میگم بهتون بر می خوره جواب سر بالا می دین یا حرف چرت و پرت تحویلم میدین در صورتی که خودتون هم میدونین حرفتون غلطه!!!!!)

اونجا که بد ویندوز میگفتن همتون داشتین کف میزدین و سریع نقلش میکردین تو انجمن (کف و هورا می کشیدین)حالا  که نوبت لینوکس رسیده همتون تیکه میندازین مسخره میکنین یا بحث رو منحرف میکنین (اینه آزادی )این که خود بینیه محضه یکم به خودتون بیاین بد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا اصلا بابا شما نمیتونین ثابت کنین چرا میپرین وسط که مثلا نمیدونم تعداد پستاتون زیاد شه یا خوشمزه گری در بیارین >:(

خواستم پستم رو بفرستم دیدم نظر دادین گفتم اسپم نکنم و همینجا ادامه بدم
نقل‌قول
اگر به نظر شما اینا دزدیه و تقلیده پس باید بدونید که بزرگترین دزد خود مایکروسافته.چون اولین سیستم عاملی که مجهز به رابط گرافیکی کاربر شد، مکینتاش بود و ویندوز بعدا به فکر ایجاد رابط گرافیکی کاربر افتاد
خوب با این حرفتون لابد لینوکس دزدی نکرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل‌قول
البته ویندوز از بک اسلش و گنو/لینوکس از اسلش استفاده می‌کنه.
ممنون ماتریکس عزیز منم تو پست اولم همین طوری نوشتم و تفاوتشون رو نشون دادم ولی چون بلد نبودم بهم ریخت

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #16 : 02 اسفند 1391، 10:53 ب‌ظ »
نقل‌قول
هر دو از بک اسلش برای جداسازی نام دایرکتوری ها استفاده می کنن
البته ویندوز از بک اسلش و گنو/لینوکس از اسلش استفاده می‌کنه.
ویندوز:
c:\users\matrixگنو/لینوکس:
/home/matrix

ممنون درستش کردم.
نمی دونم چرا اخیرا سوتی زیاد می دم! ;D

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #17 : 02 اسفند 1391، 10:55 ب‌ظ »
ببین من خودم هم از ویندوز 7 استفاده می کنم اما باید مسایلی رو در نظر گرفت. چقدر کاربران ویندوز در انتشار ویندوز آینده سهیم هستند . چقدر شما انعطاف دارید توی ویندوز. اگر آفیس و بازی و برخی از نرم افزارها رو از ویندوز بگیری خود ویندوزهیجی نداره.
چند گجت روی دسکتاپ که دسکتاپ نشد. من 8 رو هم امتحان کردم فقر دسکتاپ رو به عینه میشه دید.
وارد بخش امنیتی نمیشم چون ویندوز بخصوص کرک شده ها اصلا حرفی برای گفتن نداره.

اما در پایان هر سیستمی بر پایه ی فرهنگی بنا شده و این فرهنگ در گنو لینوکس یعنی آزادی.ویندوز بر چه پایه ای هست؟
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1391، 10:59 ب‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #18 : 02 اسفند 1391، 11:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
خوب با این حرفتون لابد لینوکس دزدی نکرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در اینکه گنو لینوکس تا حالا دزدی نکرده شکی نیست.اگر حتی یک مورد از دزدی های گنولینوکس رو بیارید من قول میدم که برای همیشه بی خیالش بشم.
لطفا توجه کنید.منظورم از گنولینوکس یونیتی یا گنوم شل نیست،بلکه منظورم ساختمان این سیستم عامل و نرم افزار های مهم اونه.
شباهت هایی که شما دیدید هیچ ارتباطی با گنولینوکس نداره بلکه این شباهت ها در DE هاست که بعضا درستن.مثلا یکپارچه شدن منوی های نرم افزار با پنل بالایی یونیتی که مشابه OS X ئه.که البته من تا به حال نشنیدم اپل از این موضوع شکایتی داشته باشه.
در ضمن اگر به نظر شما دزدی بده پس چرا به مایکروسافت گیر نمیدید سر همون جریان GUI؟ ???

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #19 : 02 اسفند 1391، 11:10 ب‌ظ »
من واقعا پست اول رو فکر کردم برای شوخی گفتید. برای همین هم بچه‌ها با شوخی جواب دادن.
من کاری ندارم که گنو/لینوکس‌ها از ویندوز تقلید کردن یا ویندوز از گنو/لینوکس‌ها یا ویندوز از مک یا ...
فقط می‌دونم که خب وقتی یک نفر، چه استیو جابز، چه ریجارد استالمن، چه کنت تامسون و دنیس ریچی (یونیکس) چه ...، طرح خوبی رو میده چرا همه ازش استفاده نکنن؟ اگه سیستم‌عامل مک اولین سیستم‌عامل گرافیکی رو ایجاد کرد، چرا بقیه استفاده نکنن؟ مگه چه اشکالی داره؟

نکته‌ی اخلاقی ۱: به گنو/لینوکس‌ها میگن شبه-یونیکس، یعنی ساختارشون شبیه یونیکس هست.
نکته‌ی اخلاقی ۲: سیستم‌عامل یونیکس تقریبا ۱۵ سال قبل از ویندوز بوجود اومده.
نکته‌ی اخلاقی ۳: اگه گنو/لینوکس‌ها جایی از ویندوز یا مک دزدی کرده بودن مطمئن باش تا حالا پدرشون رو در آورده بودن. همون بلایی که اپل سر سامسونگ آورد رو سر این‌ها در میاوردن تا درس عبرتی بشه برای بقیه.
نکته‌ی اخلاقی ۴: اینکه چرا اپل و مایکروسافت و اوراکل به جون هم نمی‌یفتن رو می‌تونید با دیدن فیلم Patent Absurdity متوجه باشید (تحت پروانه‌ی آزاد هست این فیلم) (http://patentabsurdity.com/download.html)

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • The blender for the next millennium
« پاسخ #20 : 02 اسفند 1391، 11:13 ب‌ظ »
@فقط ویندوز 7 , باور کن  خز ترین طرفدار ویندوز و مایکروسافتی هستی که تا حالا دیدم یعنی از دوستای نزدیکم که لحظه به لحظه آمار اخبار و همه چیز رو دارن و هی سعی میکنن به رخ بکشن و مدام کل کل میکنن از این رفتار ها ندیده بودم که از شما دیدم
ویندوز سیستم عامل خوبی هستش برای کسایی که علاقه ای به حقیقت ندارن و میخوان شبیه همسایه هاشون باشن تا شاید اگر یه وقت همسایه یه چیزی داشت منم بتونم ازش قرض بگیرم و روی سیستم خودم نصب کنم با علاقه شدید به kرک برنامه ها به حدی که وقتی یکی از این زامبی ها چندتا برنامه آزاد میبینه که با حجم کم کارای خیلی خوب و بزرگی انجام میدن و تمام این امکانات آزاد هستش دوساعت قفل میکنه و باید حالیش کنم که چرا این با این همه قابلیت آزاد هستش تازه آخرش بازم میگه چرا kرک نداره کrکش کجاست ؟!! !!!!! ( نمونش رو زیاد دیدم - اینا هستن کسایی که ..... )

خوش بگذره
سر تسلیم منو خشت در میکده ها ، مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #21 : 02 اسفند 1391، 11:52 ب‌ظ »
کاری به بحث دزدی و این حرفا ندارم و اصلا علاقه‌ای هم ندارم وارد این بحث‌ها بشیم.
اما تو ایده‌گرفتن ویندوز از گنو و گنو از ویندوز هیچ شکی وجود نداره، که یه اتفاق پسندیده و معمولی هم هست.
حالا یکی بیشتر ایده گرفته! یکی کمتر!

آفلاین عباس 00002

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
  • شکیب آنلاین
« پاسخ #22 : 03 اسفند 1391، 12:05 ق‌ظ »
 :oops: :-\"
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1391، 09:41 ب‌ظ توسط shakibonline »

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #23 : 03 اسفند 1391، 12:07 ق‌ظ »
کاری به بحث دزدی و این حرفا ندارم و اصلا علاقه‌ای هم ندارم وارد این بحث‌ها بشیم.
اما تو ایده‌گرفتن ویندوز از گنو و گنو از ویندوز هیچ شکی وجود نداره، که یه اتفاق پسندیده و معمولی هم هست.
حالا یکی بیشتر ایده گرفته! یکی کمتر!
قربون آدم چیز فهم منم اولش اومدم مسخره بازی در بیلرم یکم حال و هوا عوض شه که همه استادا ریختن سرم چیا هم که بهم نگفتن...
خوب منم همین رو گفتم بحثی نداشتم من با شماها که ؟؟؟ داشتم ؟؟؟
منم آمده یکم بخندم و بحرفم دیدم بابا اینا چرا نمیگیرن که بابا این پست از اولش مسخره بازی بوده و بس ;D

فقط خواستم یکم بخنذیم با عکس اون دسکتاپ هم شروع کردم ;)

آفلاین عباس 00002

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
  • شکیب آنلاین
« پاسخ #24 : 03 اسفند 1391، 12:17 ق‌ظ »
 :-X
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1391، 09:41 ب‌ظ توسط shakibonline »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #25 : 03 اسفند 1391، 12:36 ق‌ظ »
بچه ها لطفا دیگه به این تاپیک پست ارسال نکنید!
مدیرای محترم، لطفا تاپیک رو قفل هم نکنید!

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #26 : 03 اسفند 1391، 12:40 ق‌ظ »
خوب همینجا معلوم شد که کیا جو گیر هستن ...
از ماتریکس و سلمان بخاطر اطلاعاتشون و البته گیرایی شون ممنونم (قدر این دوستان رو بدونین)
اما بقیه با عرض معذرت اینها فقط دادار و دو دو راه می اندازن و بوق کرنا میکنن(اصلان به شکل پست و محل پست توجه نکردن)و همش سعی در منحرف کردن هدف من داشتن (اطاعاتتون رو بیشتر کنین و سعی کنین که کسایی که اطلاعات دارن جواب کسی رو بدن هر چند این پست فقط برای خنده بود و از نوع نگارش میشد تا تحش رو خوند ولی اگه کسایی میخوان میتونن از این پست درس عبرت بگیرن)که یه نصیت برادرانه بود
بگذریم و بریم سر سوژه جدید این قسمت که یکی از تازه کاران آمده یه پستی رو نقل قول کرده و +1 هم این وسط گذاشته ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ;D ;D ;D ;D ;D خدایی این دیگه آخر سوژه بازی بود  ;D ;D ;D نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم ;D ;D ;D

خدایی این دوستمون چه فکری کرده؟؟؟!!!!!!
من که کلی خندیدم شما رو نمیدونم ;D ;D ;D ;D
خوب دیگه منم باید برم دیر وقته ولی خداییش یه درس عبرت بگیرین از این پست حیفه (به منم به دید یکی از دوستاتون نگاه کنین)

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #27 : 03 اسفند 1391، 12:48 ق‌ظ »
جناب «فقط ویندوز ۷» اون پست اولی که گذاشتید شبیه این فیلم‌های ایرانیه که هر قسمتش توی یه ژانره، و آخرش هم معلوم نمیشه که ژانر اصلی فیلم کدوم بوده! با سطح اطلاعاتی که از لینوکس دارید حدس می‌زنم از کاربران همین فروم باشید که این اکانت رو فقط برای این قضیه «محض خنده» ایجاد کردید. من قبلا هم گفتم. واقعا به این نوع نوشته‌ها نیاز هست بعضی وقت‌ها. اما باز هم میگم. پست اول خیلی قاطی بود! موفق باشی...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #28 : 03 اسفند 1391، 12:54 ق‌ظ »
بچه ها لطفا دیگه به این تاپیک پست ارسال نکنید!
مدیرای محترم، لطفا تاپیک رو قفل هم نکنید!
چرا آقا کیان البته من حرفام رو زدم کاش شما هم میزدین من که نخواستم کسی رو مجبور به کاری کنم خودتون اینجوری بحث رو منحرف کردین
حالا چون تو کافه اوبونتو هستیم که میشه ادامش داد؟؟؟؟؟ نمیشه!!!!!
هرچند می گم من اون چیزی که میخواشتم رو گفتم نخواستم که از دستم ناراحت بشین
جناب «فقط ویندوز ۷» اون پست اولی که گذاشتید شبیه این فیلم‌های ایرانیه که هر قسمتش توی یه ژانره، و آخرش هم معلوم نمیشه که ژانر اصلی فیلم کدوم بوده! با سطح اطلاعاتی که از لینوکس دارید حدس می‌زنم از کاربران همین فروم باشید که این اکانت رو فقط برای این قضیه «محض خنده» ایجاد کردید. من قبلا هم گفتم. واقعا به این نوع نوشته‌ها نیاز هست بعضی وقت‌ها. اما باز هم میگم. پست اول خیلی قاطی بود! موفق باشی...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ممنون از نکته بینیتون درست گفتین ولی یه روزی انشالله میگم که کی هستم فقط خواستم بهتون نتیجه گیری رو بگم  ;D ;D ;D شما از همون اول منو مردد کردین ولی کاش دوستان از دستم ناراحت نشن و بفهمن که حرف اصلیم چیه
+1 به شما سلمان و ماتریکس عزیز (البته آلان امتیاز رو نمیدم چون ممکنه خودم رو لو بدم)
ویرایش: من تا حالا به کسی سعی کردم امتیاز منفی ندم سایر دوستان هم از دستم ناراحت نشن چون حتی اون کسی که بهم گفت (احمق)هم از من منفی نگرفته
نتیجه برخوردتون رو با حرف هایی که آقا سلمان زدن تو پست بهم نخندین رو هم یکم مقایسه کنین بد نیست چون یه نتیجه گیری تازه ای هم میتونین از اونجا بکنین (در ضمن دنبالم نگردین شاید رو در رو تو جشن انتشارها اگه با هم برخورد کردیم ازتون از صمیم قلب معذرت بخوام که نتونستم حرفام رو رک بهتون بگم)
موفق باشین خوابای خوش ببینین
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1391، 01:20 ق‌ظ توسط فقط ویندوز 7 »

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #29 : 03 اسفند 1391، 01:10 ق‌ظ »
اما در پایان هر سیستمی بر پایه ی فرهنگی بنا شده و این فرهنگ در گنو لینوکس یعنی آزادی.ویندوز بر چه پایه ای هست؟
تو ایران .... کرک کردن ;D ;D ;D از این منطقی تر نتونستم جواب بدم ;D ;D ](*,) ](*,)