فکر کنم کسایی که اینجان دوس دارن جلوی پاشون رو ببینن و حتی در مورد چیز هایی که دارن استفاده میکنن هم اطلاعات دقیقی ندارن
من موندم با این طرز فکرتون کیا به شما مثبت دادن و حذف های شما رو تایید کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میدونم اینجا ایرانه و حتی کار نرم افزار آزاد ایجا کساده البته قسمت اول تاپیکم که در مورد کپی برداری لینوکس از ویندوز بود حقیقتی بیش نیست (چطوریه که ویندوز 8 داشت می آمد همتون می گفتین 10 مورد یه جا نوشته بود 12 مورد کپی برداری ویندوز از لینوکس ولی حالا که من آمدم و خودم برعکسش رو براتون میگم بهتون بر می خوره جواب سر بالا می دین یا حرف چرت و پرت تحویلم میدین در صورتی که خودتون هم میدونین حرفتون غلطه!!!!!)
اونجا که بد ویندوز میگفتن همتون داشتین کف میزدین و سریع نقلش میکردین تو انجمن (کف و هورا می کشیدین)حالا که نوبت لینوکس رسیده همتون تیکه میندازین مسخره میکنین یا بحث رو منحرف میکنین (اینه آزادی )این که خود بینیه محضه یکم به خودتون بیاین بد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا اصلا بابا شما نمیتونین ثابت کنین چرا میپرین وسط که مثلا نمیدونم تعداد پستاتون زیاد شه یا خوشمزه گری در بیارین
خواستم پستم رو بفرستم دیدم نظر دادین گفتم اسپم نکنم و همینجا ادامه بدم
اگر به نظر شما اینا دزدیه و تقلیده پس باید بدونید که بزرگترین دزد خود مایکروسافته.چون اولین سیستم عاملی که مجهز به رابط گرافیکی کاربر شد، مکینتاش بود و ویندوز بعدا به فکر ایجاد رابط گرافیکی کاربر افتاد
خوب با این حرفتون لابد لینوکس دزدی نکرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته ویندوز از بک اسلش و گنو/لینوکس از اسلش استفاده میکنه.
ممنون ماتریکس عزیز منم تو پست اولم همین طوری نوشتم و تفاوتشون رو نشون دادم ولی چون بلد نبودم بهم ریخت