انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نپرسیدن پسورد root  (دفعات بازدید: 1875 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • The blender for the next millennium
مشکل نپرسیدن پسورد root
« : 02 اسفند 1391، 08:15 ب‌ظ »
سلام
من امروز دوباره اوبنتو 12.10 که قبلن بعد از ریلیز دانلود کرده بودم رو نصب کردم در کمال تعجب دیدم برای آپدیت بعد از نصب حدود 280 مگ میخواد حالا با آپدیت مخازن سر راستش کنیم 300 مگ !!! در صورتی که قبلن که چند هفته می گذشت از ریلیز آپدیت ها رو که انجام میدادم همش بالای 500 مگ بودن !!! حالا این خیلی خوب هستش و اصلن با کم بودن آپدیت مشکلی ندارم باعث شادی هم میشه با توجه به اینکه اصلن تا الآن اون پیغام مزاحم ریپورت رو هم نمی بینم خیلی خیالم راحت تر هستش ، ( ولی جدی توی چند وقت اوبونتو نداشتم اتفاقی افتاده ؟؟؟ من که اخبار رو دنبال میکنم !!‌)

بیخیال
مشکل وقتی پیش اومد که زدم آپیدت کنه ازم پسورد نگرفت و همه چیز رو آپدیت کرد
اومدم چندتا پارتیشن دیگه رو mount کنم با ناتیلوس دیدم بازم پسورد نمیخواد !!!!
ریتم باکس همینطوری از یه پارتیشن دیگه بدونه اینکه برم و mount کنمش داره موزیک پخش میکنه !!
چکار کنم دوباره ازم پسورد بخواد ؟؟؟

سر تسلیم منو خشت در میکده ها ، مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
نپرسیدن پسورد root برای نصب آپدیتها!
« پاسخ #1 : 02 اسفند 1391، 10:02 ب‌ظ »
اومدم چندتا پارتیشن دیگه رو mount کنم با ناتیلوس دیدم بازم پسورد نمیخواد !!!!
مونت کردن پارتیشنها هیچ وقت به صورت معمول پسورد نمیخواسته! حداقل از اوبونتو 10.04 که با اوبونتو آشنایی دارم

زدم آپیدت کنه ازم پسورد نگرفت و همه چیز رو آپدیت کرد
این برای منم سواله! بعضی مواقع که آپدیت-منیجر پیغام آپدیت جدید میده، دکمه install که میزنم بدون پسورد خواستن دانلود و نصب میکنه؟! بعضی مواقع فقط.

نقل‌قول
ریتم باکس همینطوری از یه پارتیشن دیگه بدونه اینکه برم و mount کنمش داره موزیک پخش میکنه !!
فایل زیر رو بررسی کن ببین چرا پارتیشن قبلش مونت شده بوده:
gedit /etc/fstab

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
پاسخ : مشکل نپرسیدن پسورد root
« پاسخ #2 : 02 اسفند 1391، 10:42 ب‌ظ »
نمیدونم چرا برای آپدیت پسورد نمیخواد حالا اگر قبلش زده بودم میشد گفت که مثلن برای چند دقیقه همچنان اعتبار داره ولی خب ..... زیاد مهم نیست سیستم شخصی هستش زیاد نگران این چیزا نیستم
در مورد اون درایو ها هم چک کردم موقع بوت فقط ۳ تا پارتیشن اصلی که یکیش Swap , /boot , / هستش mount میشن و تموم حالا یادم نیست قبلن مگه این ریتم باکس میتونست خودش پارتیشن رو ماونت کنه ؟!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 02 اسفند 1391، 11:37 ب‌ظ »
یعنی شما حتی موقعی که سیستمتون رو تازه روشن می‌کنید، بازم برای نصب پسورد نمی خواد؟
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1391، 12:10 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 اسفند 1391، 12:09 ق‌ظ »
یعنی شما حتی موقعی که سیستمتون رو تازه روشن می‌کنید، بازم پسورد نمی خواد؟
اونو که طبیعیه اگر autologin نباشه پسورد میخواد  :D

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #5 : 03 اسفند 1391، 12:10 ق‌ظ »
تصحیحش کردم کیان جان :D

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 03 اسفند 1391، 12:19 ق‌ظ »
نه سلمان جان برای آپدیت نمیخواد توی ترمینال مشکلی نیست طبق معمول می پرسه و خب یه تایمی که اصلن تاحالا نرفتم دنبالش ببینم چند دقیقه هستش هم که اعتبار پسورد میمونه زیاد چیز مهمی نیست ولی گفتم اگر یه وقت کسی خواست بیاد یکم کار کنه و ببینه چطوری هستش یا یه بچه ای نشست پشت سیستم ببینه دنیا بزرگتر از اونی هست که مردم میگن یه وقت نزنه سر خود یه چیزایی رو کار دستمون بده مطمپنن بچه نمیدونه ترمینال چیه ولی خب همونطور که می دونید فقط کلیک میکنه خودش هم نمیدونه کجا یه چیزایی تو سیستم پیدا میکنه که خود منم شاید ندونم قبلن اون فایل هارو دانلود کرده بودم !!!!( اینجاست که به سرچ باید شک کرد و یه بچه جاش گذاشت پشت سیستم )

بنظرتون راهی داره برای پارتیشن های دیگه غیر از این سیستمی های خود اوبونتو پسورد رووت رو فعال کنم ؟

کلن من نمیدونم الآن این کی پسورد میخواد کی نمیخواد یه بار میبینی هی پسورد میگیره با software Center یبار هم میبینی اصلن اهمیت نمیده !

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 03 اسفند 1391، 12:23 ق‌ظ »
یعنی شما حتی موقعی که سیستمتون رو تازه روشن می‌کنید، بازم برای نصب پسورد نمی خواد؟
نمیخوام تاپیک رفیقمون رو خراب کنم ولی بگم که آپدیت-منیجر اتوماتیک خودش پیغام میده که آپدیت اومده و بیا نصب کن. دقت نکردم که چه وقت پیغام داده: وقتی تازه سیستم رو روشن کردم یا نه
همیشه اینطور نیست! بیشتر وقت ها میپرسه و بعضی وقت ها هم پسورد نمی پرسه (نسبت 2 به 1 فرض کن) و من رو میندازه تو شک که نکنه روت-کیت گرفته سیستمم  ???
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1391، 12:24 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 03 اسفند 1391، 12:28 ق‌ظ »
این که چه زمانی می پرسه من خودم تایمش رو ۲ روز یبار برای چک اوتوماتیک گذاشتم و طبق معمول هم بعد از هر بار آپیدت شدن مخازن که معمولن بعد از بوت شدن و لاگین کردن انجام میده نشونش میده
نه بابا روت کیت چیه من همین امروز نصب کردم چیز خاصی هم نصب نکردم هنوز هنوز حتی کانفیگ معمولی هم نکردمش چطوری برای من اینطوری شده پس ( چی گفتم ؟! ;D )

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #9 : 03 اسفند 1391، 12:30 ق‌ظ »
بنظر من مشکل شما با ساختن یه یوزر برای فرد شماره دو حل میشه. یه یوزر براش بسازید ولی
۱. دسترسی ریشه به اون کاربر ندید (دیگه نه می‌تونه چیزی نصب کنه و نه چیزی پاک کنه)
۲. کاری کنید که اون یوزر محتوای پوشه‌ی HOME شما رو دسترسی نداشته باشه. (اینجوری دیگه حتی نمی‌تونه ببینه که شما چه فایل‌هایی  دارید.)

اگه حوصله‌ی این کارها رو هم ندارید، هر وقت خواست ار سیستم استفاده کنه، بره توی Guest اون‌جا هیچ کاری نمی‌تونه بکنه (ولی چیزی هم نمی‌تونه روی سیستم ذخیره کنه)

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 03 اسفند 1391، 12:35 ق‌ظ »
دستت درد نکنه سلمان جان بهترین کار همین هستش که خودت پیشنهاد دادی دردسرش هم کمتره خیالمون هم جمع تر میشه

ممنون از هردوی شما دوستان
موفق باشید

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 03 اسفند 1391، 12:39 ق‌ظ »
ممنون از هردوی شما دوستان
موفق باشید
بیشتر وقت ها میپرسه و بعضی وقت ها هم پسورد نمی پرسه (نسبت 2 به 1 فرض کن) و من رو میندازه تو شک که نکنه روت-کیت گرفته سیستمم  ???
ولی کلاغه به خونش نرسید!

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 اسفند 1391، 12:48 ق‌ظ »
خب آره دیگه آخه کلاغه معلوم نیست کجا رفته !
من به یه چیزی شک دارم شاید اگر یه آپدیت کامل انجام نشده باشه یا یه برنامه ای کامل نصب نشده باشه یا اینکه نه نصب شده ولی شاید نیاز داشته باشه یبار دیگه مخازن چک بشه تا از آپدیت بودن اطمینان پیدا کنه شاید تو این شرایط سوال نمیپرسه نمیدونم اصلن یه چیزی چرا برای همون اتوماتیک چک آپدیت که مخازن رو خودش میاد آپدیت میکنه پسورد هیچ وقت نمی خواد ؟(منظورم آپدیت مخازن هست نه خود برنامه ها )

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
چند لحظه پیش پیغام آپدیت برای libssl1.0.0 داد و بدون پسورد دانلود و نصب کرد!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #14 : 03 اسفند 1391، 11:10 ب‌ظ »
فک کنم آپدیت منیجر برای بار اول که اجرا می‌شه گذرواژه می‌خواد و برای بقیه درخواست گذرواژه نمی‌ده!
البته من برای آپدیت‌ها و کلا همه چیز از سیناپتیک استفاده می‌کنم که واقعا عالیه!
همیشه هم پسورد می‌خواد! :)