البته قدیما رسم بود اگر مثلا شتاب انچنانی داشته باشن نسخه رو واحدی ببرن بالا مثلا تو نسخه ۳ کرنل لینوکس اومد از پردازنده های اپترون و یو اس بی ۳ پیشنیبانی کاملشو اعلام کرد و همین طور ای پی ۶ رو هم به طور کامل پشتیبانی کرد الان میخواد برسونه به ۴ کرنل لنیوکس رو احتمالا امکانات فضا نوردی اینا هم بهش اضافه خواهد شد
در هر صورت خیلی مهم نیست شماره ها مهم اینه که دنیا فهمیده اپن سورس میتونه با آزاد بودنش دنیا رو تکون بده
سلام خدمت دوستان محترم
بنده از اول قصد نداشتم که بیام و بگم که این بروز رسانی رو انجام ندین (دلیلش رو آخر اعلام میکنم)اول برم سراغ جواب این دوستمون پیام جان هر برنامه ای وقتی که از اول مورد بازبینی قرار میگیره(تمام کدها و ... بصورت کامل) عدد اولش زیاد میشه x.01
و درصورتی که تغییرات ناچیز باشه عدد دوم 3.x
خوب در کرنل جدید لینوکس پشتیبانی از CPU تبلت آی ار ام ARM اضافه شده (در 3.8 یه کارایی شده ولی اصلش در 4 ارایه میشه)و پشتیبانی از x86 داره حذف میشه (طبق اطلاعات من)پس برای این کار کرنل بصورت کامل بازنویسی شده و این فکر کنم تبدیل شدن به عدد 4 رو منطقی دونست (این برای همه برنامه نویسان صادقه و کسی بی خودی قصد نداره عددش رو بالا ببره)این عدد چیز خاصی رو برای شرکت ارایه کننده نرم افزار ها ثابت نمیکنه که مثلا من 24 هستم شما 19 (مثال کرومیوم و موزیلا)این فقط این رو میرسونه که اونها دوباره آمدن کدهای نرم افزارشون رو دوباره نوشتن همین و بس
دوستان محترم این رو بگم که بروز رسانی کرنل به تنهایی ممکنه مشکل ساز باشه (یا کرنل هنوز مشکل داره یا با کتابخونه ها همخونی نداره)و اگه که با کتابخونه ها همخونی نداشته باشه ممکنه در نصب برنامه ها شما رو دچار مشکل کنه (البته شاید برنامه نصب بشه ولی درست اجرا نشه)و همون طور که آقا سلمان گقتن صبر کنین تا کرنل خودش بیاد و در مخزن قرار بگیره و یه جورایی تست خودش رو پس داده باشه (همون طوری که به لینوکس اعتماد کردین به مخزن و کرنل درون اون و همچنین اوبونتو اعتماد کنین)اونها کاری نمیکنن که کاربرا دچار مشکل بشن پس خودتون رو دچار مشکل نکنین
دوست عزیز ورژن یک نرم افزار ربطی به بازبینی اون نداره
بعضی از نرم افزارها شامل چند میلیون کد میشن و دوره انتشار اونها ۴ تا ۶ هفته هستش اگه بخوان همه این کدها رو مورد بررسی قرار بدن باید دوره انتشار رو به 4 تا 6 سال تغییر بدن
الان دیگه از برنامهنویسی سرویسگرا استفاده میشه و همه برنامهها ماژولار (کامپوننت) هستن بعضی وقتها یک کامپوننت بدون تغییر توی چند نسخه از یک نرم افزار حضور داره
انتشار سریع یک نرم افزار الان مد شده همانطوری که قبلا انتشار دیر به دیر رو نشانه پایداری میدونستن الان این رو نشانه بروز بودن میدونن
بزرگترین دلیلش حالت روانی هست که ایجاد میکنه (در تیم توسعه و کاربرها)
این تغییر عددهایی که برای لینوکس داره اتفاغ میافته درست مثل فایرفاکس و کروم چرنده و هیچگونه پیشرفت محسوسی رو نشون نمیده
به نظر من تغیر سرعت انتشار شاید در اول موجب برخی نابسامانی ها بشه مثل فایرفاکس و کروم که دیدیم ولی باعث میشه که توسعه دهندگان خیلی با شور بیشتری کار کنن و میزان کاری که انجام میشه ظرف مدت یک سال خیلی بیشتر هست نسبت به موقعی که انتشار سرعت کندی داشت
اگر فایرفاکس هنوز اون انتشار کندش رو حفظ کرده بود فکر نکنم به اندازه الانش پیشرفت میکرد
--
این یک مثال هست !
برای دادن هر نسخه جدید در حالت سریع به ۱۰ نیرو احیتاج داریم
برای دادن هر نسخه جدید در حالت کند به ۴۰ نیرو احتیاج داریم
پیشرفتی که در ۵ نسخه در حالت سریع ایجاد میشه برابر با یک نسخه جدید در انشار کند هست
پس ما در هر ۵ نسخه به شیوه سریع ۱۰ واحد اتلاف نیرو داریم
اما از طرفی
در طول یک سال ۸ نسخه در حالت سریع منتشر میشه و تنها یک انتشار به حالت کند
پس با این که در کل نیروی بیشتری استفاده شده و در قیاس با حالت کند کمی هم نیرو تلف شده ولی در یک بازه زمانی برابر پیشرفتی که حاصل شده برای انتشار سریع بیشتر بوده
بیشتر به نظرم گسترش دهنده ها باید ناراضی باشن که دارن کار بیشتری انجام میدن برای ما که مفید هست (البته کسایی که مشکل با پهنای باند دارن هم یکمی حق دارن ناراحت باشن )