در ضمن یه تست بزن (اگه بوت رو خراب نکردی )ببین تو (سیف مود safe mode) سیستم بالا میاد !!
سیف مود داخل ریکاوری مود زیر گزینه بوت پیش فرض هست
گفتم که زیر گزینه بوت معمولی یه گزینه به نام (ریکاوری مود recavery mode )به املای غلتم گیر نده مفهموم رو میرسونم که وقتی که اون ر. هنگام بوت با زدن(تب tab)میتونی بری روش و اینترenter رو بزنی و یه گزینه داره به نام سیف مود که فکر کنم گزینه های 4-3 باشه یادم نیست (خیلی وقته که نرفتم)اون رو برو ببین درست نمیشه!!
در ضمن برای من وقتی که داره بالا میاد با زدن جهت (چپ left)صفحه کلید میتونی بری و زیر پلایوث (همین آرم(آواتار) اوبونتو موقع بوت)ببینی چه خبره (ببین رو کدوم گزینه ارور میده)و اون رو بزار ببینیم چیه؟؟
برای بعضیا با شیفتshift میره به اونجا امتحان کن
در ضمن برای اینکه بقیه هم بیان و بهت کمک کنن اسم موضوع پستت رو ویرایش کن تا دیگران هم بیان و نظر بدنخدا رو شکر گفتم که این نرم افزار مشکلی برای بوت داره
به هر حال پستم رو میزارم تا برای دفعه بعدیت
خوب این دمای سیستم شما رو نشون میده که واقعا دمای جالبی دارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا محشره!!!!!!! براو لپ تاپ تون چیه مگه ؟؟؟؟؟ دماتون محشره
در ضمن برای کم کردن که آقا محسن گفتن که با کلید هایی که توی ویندوز نور رو کم میکنه اینجا هم باید از همون ها استفاده کنی البته ممکنه تو بوت مالتی مدیا کی multimedia key رو غیر فعال کرده باشی که اون هم با همون کلید پیشفرض بدون اف ان FN میتونی نور رو کم و زیاد کنی
برای کم دور بودن فن هم مشکلی نیست شما دمای سیستمون پایینه پس نیازی نیست که فن سیستمتون کار بکنه (خودش تشخیص میده کی کار بکنه کی کار نکنه بیخود نگرانش نشین) برای نور صفحه هم بگین که مشکاتون حل شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دوس دارم بدونم کدوم مدل و مارک لپ تاپ رو دارین و کدوم اوبونتو روش نصبه ؟؟؟؟ (برام جالب شده)