انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

سن استفاده  کنندگان لینوکس در ایران

زیر 10 سال هستم
0 (0%)
بین 10 تا 15 سال دارم
8 (6.8%)
بین 15 تا 20 سال دارم
26 (22%)
بین 20 تا 25 سال دارم
53 (44.9%)
بین 25 تا 30 سال دارم
21 (17.8%)
بین 30 تا 35 سال دارم
7 (5.9%)
35 سال به بالا
3 (2.5%)

مجموع آرای اعضا: 118

نویسنده موضوع: سن استفاده کنندگان لینوکس در ایران با معرفی(دوستان میشه در نظر سنجی شرکت کنین؟)  (دفعات بازدید: 12813 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
مسیح
14 ساله از اصفهان
الآن دارم با سنت او اس کار میکنم
در 12 سالگی اولین لپ تاپم رو که خریدم همزمان لینوکس مینت 11 گنوم نصب کردم هنوز هم با اون لب تاپ کار میکنم چون عشقمه
Acer TimeLineX 5820TG
windows 8 && Ceny OS && Ubuntu 13.04
جالبه که میکِشه !
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
عليرضا
23 سالمه :)
از تهران در خدمتتون هستم
كارشناسي مهندسي شيمي ( Process Engineering )
درصورتي كه اصلا بهش نمياد ولي كاملا به كامپيوتر مربوط ميشه  ;D
اولين بار آبان سال 1384 با اوبونتو 5.10 آشنا شدم ولي به صورت جدي از پارسال با اوبوتو 12.04 كار مي كنم  8)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
با سلام آقا علیرضا.
خیلی برام جالب هست که اوبونتو چه مزیت و یا چه استفاده ای برای یک دانشجوی مهندسی شیمی می تونه داشته باشد؟
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
با سلام آقا علیرضا.
خیلی برام جالب هست که اوبونتو چه مزیت و یا چه استفاده ای برای یک دانشجوی مهندسی شیمی می تونه داشته باشد؟
سلام
هیچ مزیت خاصی نمیتونه داشته باشه  ;D چون تمام نرم افزار های مهندسی شیمی فقط و فقط رو ویندوز XP نصب میشه :(
رشته ما کار با کامپیوتر زیاد داره ما حتی یه درس ۳ واحدی برنامه نویسی داریم که بهمون ویژوال بیسیک یاد میدن ولی در کل من از اول عشق کامپیوتر بودم و دوست داشتم از همه چیه کامپیوتر سر دربیارم  ;D ودلیل این که به گنو/لینوکس جذب شدم فلسفه و هدف قشنگش بود  8)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
برنامه هایش  را بگید شاید معادل لینوکسی داشته باشد. خدا را چه دیدید، لینوکسه دیگه غیر قابل پیش بینیه:D
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
برنامه هایش  را بگید شاید معادل لینوکسی داشته باشد. خدا را چه دیدید، لینوکسه دیگه غیر قابل پیش بینیه:D
نرم افزار هايي كه گفتم فقط رو XP نصب ميشن HYSIS و ASPEN هستن كه حتي رو ويندوز 7 هم نصب نميشن (اينا اصلي هستن ) :|
يكي ديگش هم Matlab كه معادل خيلي خوبي داره scilab
 ;D ;D
بيخيال من زياد درس خون نيستم  ;)

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
۱۸ سالمه
۴ ساله با گنو/لینوکس کار میکنم
البته من اول فقط رو سرور باهاش کار میکردم بعد خیلی علاقه مند شدم به ترمینال خیلی خفن بود رو سیستم هی چند باری لینوکس نصب میکردم در کنار ویندوز و ... تا این که بعدا با فلسفه گنو آشنا شدم علاقم خیلی خیلی بیشتر شد به گنو
البته زیاد به کپی رایت احترام نمیزارم و خودمو از چیزی محروم نمیکنم :) بازی فیلم و ... کلا آمریکا بودم یه ۴۰ سال زندان داشت ولی خلاصه دیگه  ;D
لینوکس و ترمینال رو عشق است :)‌ ظاهرشم که معرکه هست :) هوش رو هم زیاد میکنه  ::)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
من هم ۱۳ سالمه یا بهتره بگم متولد ۱۳۷۹ هستم.دو سال پیش کامپیوتر گرفتم. پارسال اسفند ماه با لینوکس و اوبونتو نسخه ۹.۱۰ آشنا شدم. وقتی نصبش کردم دیدم امکانات زیادی نداره (البته امکانات داشت ولی بدلیل دسترسی نداشتن به اینترنت و تازه کار بودنم!) پاکش کردم و به ویندوز برگشتم. امسال عید اینترنت گرفتم و دوباره اوبونتو رو نصب کردم. چون فهمیده بودم ویندوز خسته کننده است و به درد نمی خورد. بعد با این سایت آشنا شدم و نسخه جدید اوبونتو تا اون موقع(۱۲.۱۰) را دانلود و نصب کردم. وقتی یک کم چیز یاد گرفتم ویندوز رو حذف کردم و به ۱۳.۴ ارتقاش دادم. الآن ۵ ماهه دیگه با ویندوز کار نکردم و دوست ندارم هیچ وقت هم کار کنم. \\:D/

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
20 ساله شدم (البته چند هفته پیش)
یک سال تلاش کردم و تونستم دو ماه پیش لینوکس را به عنوان سیستم عامل اصلیم (در 95 درصد اوقات) قرار بدم
و توی این مدت دو نفر را با برنامه با لینوکس آشنا کردم و اونا هم به عنوان سیستم عامل اصلیشون استفاده میکنن
و البته در حال کار کردن روی این 2 نفر هستم تا اونا هم بقیه را به این راه راست کج کنند.

سن اونا هم 22 َو 24 هست
نظرت؟
:) :)

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
سید ظهیر قاضوی هستم
۲۰ ساله از اصفهان
از ۶، ۷ سالگی پای کامپیوتر بودم، اولش بازی ولی کم کم رفتم تو وادی برنامه نویسی.
با ۹۸ شروع کردم، بعد رفتم سراغ xp و ۷ و ۸
کمتر از ۱ ماهه که اوبونتو نصب کردم. البته مدتها بود که با لینوکس از طریق دوستان و نت آشنا شده بودم ولی حتی یک بار هم محیطش رو ندیده بودم!
حدود ۲۰ روز پیش رفتم سابت اوبونتو فکر کردم همون اولی که نوشته آخرین ورژنه! دانلود کردم و بلافاصله ویندوز رو زدم پاکش کردم :P
بعد که اومدم تو فروم فهمیدم ورژن بالاتر هم داره و چند روزی میشه که از اوبونتو ۱۳.۰۴ استفاده میکنم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
محمد حسین اله‌دادیان هستم و ۱۶ سال سن دارم و ۱ سال هم هست که با لینوکس آشنا شدم(ببخشید دیر آشنا شدم) و الآن هم عاشقشم و تمام تلاشم را برای پیشرفت آزادی می کنم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
من هم هم‌سن ایشونم ولی با این تفاوت که دوساله با اوبونتو کار می‌کنم و دست و پا شکسته C و Python و VB.NET و #C و Java بلدم :-X الان ساکن کرج هستم و درحال صبر کردن تا این که دانلود هام با این وضع افتضاح تموم بشه ](*,)

آفلاین amin-asa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
سلام. امین هستم.

۲۰ ساله. خیلی دیر امدم سراغ کامپیوتر ولی ناامید نیستم و تمام تلاشم رو می کنم پیشرفت کنم. \\:D/

حدودا یک سال با لینوکس و کمی با فلسفه ان اشنا شدم و شروع به کار کردم و خیلی هم خوب هست. حداقل قوانین کپی رایت رو نقض نمی کنم. 8)

* زندگی خالی نیست *
* مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست *
* آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد *