انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو & ویندوز & بک ترک با صلح و صفا کنار هم !؟ (تقریبا حل شد یه جورایی . . .)  (دفعات بازدید: 2346 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
درود بر همه دوستان
یه عالمه سوال ریزو درشت (مرتبط) دارم ! بنده الان روو سیستمم فقط و فقط یک عدد اوبونتو به همراه چند پارتیشن ext4 دارم (کلا ردپائی از مایکروسافت وجود نداره ! ) حالا میخاستم بدونم . . .

1- میشه دو تا سیستم عامل دیگه (بک ترک و ویندوز) رو بریزم کنار این اوبونتو ؟ (آیا بهتر نیست هر کدوم تو پارتیشن های جدا باشند؟)

2-آیا میشه از داخل ویندوز به پارتیشن های ext4 دسترسی داشت ؟ در این صورت ویروس ها نمیتوانند تهدید به حساب آیند !!!؟

3-آیا در صورت نصب نسخه جدید هر سیستم عامل گراب به هم نمیریزد ؟

(من چرا لحنم رسمی و کتابی شد!!! ، دمتون گرم اگه نکته ی دیگه ای به ذهنتون میرسه با ما تازه کارای بیچاره در میون بزارید)
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1392، 09:28 ب‌ظ توسط dr.b4ne »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
عزیزم خیلی ممنون که سوال پرسیدی. ولی ببین با جست‌و‌جو به جواب نمیرسی؟ ;)

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
سلام
اگه بخای windows نصب کنی باید یه پارتیشن ntfs بسازی و بعد windows نصب کنی و بعدش گراب و درست کنی.
برا نصب backtrack مشکلی پیش نمیاد.

توصیه :
اگه کاری الا کارای گرافیک سنگین (بازی و ....) تو windows داری پسشنهاد میکنم که virtualbox  نصب کنی و رو اون windows داشته باشی .مثل خودم .

از تو windows هم با ext2read و امثال اینا search کن پیدا میشه.

گراب هم بستگی داره که سیستم عاملت چی باشه ؟ اگه windows باشه بهم میریزه و باید درستش کنی . ولی اگه backtrack باشه خودش گراب و درست میکنه .

« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1391، 01:54 ب‌ظ توسط KEEP WITH US # »
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
سوال های مشابه زیادی هست ، اما واقعا نصف چیزایی که پرسیدمو با جست و جو به جو به جواب نرسیدم !

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
سلام
اگه بخای windows نصب کنی باید یه پارتیشن ntfs بسازی و بعد windows نصب کنی و بعدش گراب و درست کنی.

...

خودش گراب و درست میکنه .
واقعا ممنون از راهنمائیات دوست عزیز ، آره خودمم فکر میکنم ویندوزو مجازی بیارم بالا بهتره ! نه کار سنگین گرافیکی ندارم ! 3،4 تا برنامه مثل visual studio ، گیتار پرو ، cubase و . . . هست که واقعا نیازشون دارم اما جانشین شایسته ای تو لینوکس براشون نیست ! برا نصب بک ترک لازمه یه root ، swap ، home جدا بسازم ؟ راهی برای پارتیشن بندی بدون از دست رفتن اطلاعات تو لینوکس هست . . . ؟

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
واسه این کار معمولا اول ویندوز رو نصب میکنن بعد توزیع های لینوکسی رو که گراب هیچ مشکلی واسش پیش نیاد
(لینوکس میفهمه که باید ویندوز رو اگه وجود داشته به گراب خودش اضافه کنه ولی ویندوز جان حال و حوصله ی این کارا رو نداره و بیخیال بقیه ی سیستم عامل ها میشه !)
البته واسه اونم راه حل زیاده ، مثلا ، الان شما مقدار فضایی که واسه نصب ویندوز نیاز داری رو جدا میکنی ، و ویندوز رو روی اون نصب میکنی ، بعد توی بوت میبینی که مستقیم میره توی ویندوز ! حالا سی دی اوبونتو رو میذاری و بوت میکنی ، لایو که بالا بیاد ، میتونی با استفاده از راهنمای تعمیر گراب2 خیلی ساده گراب رو برگردونی و ویندوز هم بهش اضافه میشه ، بعد هم بک ترک رو نصب میکنی (البته فک کنم اگه گراب رو هم تعمیر نکنی خود بک ترک وقتی نصب میشه خودش درستش کنه ، دوستان نظری ندارین ؟ :) )

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
هر چی میخوای بدونی search کن .
بعد اگه پیدا نشد بپرس .
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
دوستان ممنون از راهنمائیاتون تا حدودی حساب کار دستم اومد

در کل ترجیح دادم از ویندوز به صورت مجازی استفاده کنم و برنامه های بک ترک رو هم با اصافه کردن مخازن شون روی اوبونتو نصب کنم فعلا راضیم . . .

:D
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1392، 09:30 ب‌ظ توسط dr.b4ne »